Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> ULTRAS POGOŃ!!!!!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Mayday
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8641 dni

ULTRAS POGOŃ!!!!!!! - 26/02/2003 17:19
powinnismy zaczac zbierac konkretne osoby zajmujace sie ruchem ultrac!!!! niewazne czy ta osoba bedzie miała 16 czy 30 lat. wazne zeby chciała to robic i mogła poswięcic na to swój czas. takie oprawy jak na lechu beda długo rozpamientywane:) a jezeli to wszystko było by skordynowane(np. balony,race,i kartonowy napis) było by naprawde EXTRA!!! poinnismy na meczu z Zagłębiem zorganiowac jakies zebranie osob chetnych do zajecia sie takm czyms!!! co o tym myslicie????

Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
Steryd
Kibic
Na forum od 8826 dni

**

Odp: ULTRAS POGOŃ!!!!!!! - 26/02/2003 19:57
Chcesz robic kartoniade przy 1000 (?),2000 (?) osob??
Race to inna sprawa.Tu nie ma juz takiej filozofii.Wazniejsza jest cena.Jezeli ktos ma dostep do tanich rac,niech napisze jakie ceny itd...

1948
darmix
Kibic
Na forum od 8366 dni

Odp: ULTRAS POGOŃ!!!!!!! - 26/02/2003 20:34
BALONIKI MOGA BYC ALE RACE ???JA OSOBISCIE BALONY MOGE POMPOWAC TYLKO NIE MAM POMPY A PLUCA JUZ NIE TE . jak co to prosze o meila.pozdrawiam.:)

SZTANY GLANY
Mayday
Kibic
Na forum od 8641 dni

Odp: ULTRAS POGOŃ!!!!!!! - 27/02/2003 15:23
> BALONIKI MOGA BYC ALE RACE ???JA OSOBISCIE BALONY MOGE POMPOWAC TYLKO NIE MAM
> POMPY A PLUCA JUZ NIE TE . jak co to prosze o meila.pozdrawiam.:)
hmmmmm..... CHODZIC MI PRZEDEWSZYSTKIM O SPOTKANIE. WIADOMO ZE OPRAWA NIE BEDZIE WYGLADAC NAJLEPIEJ JEZELI SIE NIEZORGANIZUJEMY!!! NAJPIERW MUSI WYKRASTYLIZOWAC SIE GRUPA CHCACA SIE TYM ZAJAC. DOPIERO POZNIEJ BEDZIE UKLADANIUE CALEJ CHOREOGRAFII I DOPIERO POTEM ZAJEMIEMY SIE WSZYSTKIM SZCZEGÓLAMI. NAJWAZNIEJSZE JEST STWORZENIE GRUPY ULTRAS KTORA SIE TYM ZAJMIE!!!

Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
ZDR
Kibic
Na forum od 8397 dni

**

Odp: ULTRAS POGOŃ!!!!!!! - 27/02/2003 15:45
no oki a kiedy macie zamiar zaczynac ???? [Ostatnio edytowane przez Michal: 2003-02-27 15:46]

Szymek
Kibic
Na forum od 8580 dni

Odp: ULTRAS POGOŃ!!!!!!! - 27/02/2003 19:32
Jestem do dyspozycji: [email protected]

Mayday
Kibic
Na forum od 8641 dni

Odp: ULTRAS POGOŃ!!!!!!! - 27/02/2003 21:40
to zalezy tylko od nas. muismy ustalic godzine i miejsce spotkania po meczu z Zagłębiem np w sektorze pod zegarem czyli w młynie zostaja osoby zainteresowane.....co o tym myslicie. mile widziana była by pomoc serwisu Pogoń.beep.pl i umieszczenie postu dotyczacego spotkania. POZDRAWIAM

dziki^
Kibic
Na forum od 8493 dni

**

Odp: ULTRAS POGOŃ!!!!!!! - 28/02/2003 02:03
wsumie czemu nie ..jestem za

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
Mayday
Kibic
Na forum od 8641 dni

Odp: ULTRAS POGOŃ!!!!!!! - 28/02/2003 16:50
no wiec zgłaszam sie z wielka prośba do administratorów o umieszczenie jakiegoś postu w związku z tą sprawą. jezeli bedzie ona odpowiednio nagłośniona moze przynies jakis skutek. POZDRAWIAM KIBOLI

Sadu
Kibic
Na forum od 8397 dni

Odp: ULTRAS POGOŃ!!!!!!! - 24/03/2003 22:52
i co skonczylo sie na gadkach?? bo nie widze na ten temat innego postu :D

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
DPSM
Kibic
Na forum od 8585 dni

Odp: ULTRAS POGOŃ!!!!!!! - 25/03/2003 00:40
Mozna by zalozyc taka nie formalna grupe cos na wzor Cyberfanow Legii polecam wam ich stronke poczytajcie jak zaczynali i jakie akcje przeprowadzili oprocz typowych akcji ultras mi osobiscie spodobala mi sie akcja plakatowanie "hopa do klopa". Jak wiemy glownym problemem jest kasa ale jak kilka osob by sie zebralo i na poczatku rzucilo jakies drobne to może cos by wyszlo ale trz skonczyc gadac zaczac dzialac!!!

http://www.facebook.com/Dąbie-PS-443206229084765
[email protected]
kamyk
Kibic
Na forum od 8474 dni

Odp: ULTRAS POGOŃ!!!!!!! - 25/03/2003 14:09
ja tez jestem za. w koncu dla jaj bluzy ULTRAS nie nosze:)

Szymek
Kibic
Na forum od 8580 dni

Odp: ULTRAS POGOŃ!!!!!!! - 25/03/2003 14:40
Ja jak wcześniej powiedziałem jestem za, ale tak jak powiedział x-man przestańmy gadać tylko zacznijmy działać. Po meczu z Amiką (bo najlepiej będzie można się spotkać) czemu podjąć jakieś dezyje

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769061746 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005