| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
ULTRAS POGOŃ!!!!!!! - 26/02/2003 17:19
powinnismy zaczac zbierac konkretne osoby zajmujace sie ruchem ultrac!!!! niewazne czy ta osoba bedzie miała 16 czy 30 lat. wazne zeby chciała to robic i mogła poswięcic na to swój czas. takie oprawy jak na lechu beda długo rozpamientywane a jezeli to wszystko było by skordynowane(np. balony,race,i kartonowy napis) było by naprawde EXTRA!!! poinnismy na meczu z Zagłębiem zorganiowac jakies zebranie osob chetnych do zajecia sie takm czyms!!! co o tym myslicie ?
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
|
Odp: ULTRAS POGOŃ!!!!!!! - 26/02/2003 19:57
Chcesz robic kartoniade przy 1000 (?),2000 (?) osob??
Race to inna sprawa.Tu nie ma juz takiej filozofii.Wazniejsza jest cena.Jezeli ktos ma dostep do tanich rac,niech napisze jakie ceny itd...
|
1948
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ULTRAS POGOŃ!!!!!!! - 27/02/2003 15:23
> BALONIKI MOGA BYC ALE RACE JA OSOBISCIE BALONY MOGE POMPOWAC TYLKO NIE MAM
> POMPY A PLUCA JUZ NIE TE . jak co to prosze o meila.pozdrawiam.
hmmmmm..... CHODZIC MI PRZEDEWSZYSTKIM O SPOTKANIE. WIADOMO ZE OPRAWA NIE BEDZIE WYGLADAC NAJLEPIEJ JEZELI SIE NIEZORGANIZUJEMY!!! NAJPIERW MUSI WYKRASTYLIZOWAC SIE GRUPA CHCACA SIE TYM ZAJAC. DOPIERO POZNIEJ BEDZIE UKLADANIUE CALEJ CHOREOGRAFII I DOPIERO POTEM ZAJEMIEMY SIE WSZYSTKIM SZCZEGÓLAMI. NAJWAZNIEJSZE JEST STWORZENIE GRUPY ULTRAS KTORA SIE TYM ZAJMIE!!!
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ULTRAS POGOŃ!!!!!!! - 27/02/2003 21:40
to zalezy tylko od nas. muismy ustalic godzine i miejsce spotkania po meczu z Zagłębiem np w sektorze pod zegarem czyli w młynie zostaja osoby zainteresowane.....co o tym myslicie. mile widziana była by pomoc serwisu Pogoń.beep.pl i umieszczenie postu dotyczacego spotkania. POZDRAWIAM
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ULTRAS POGOŃ!!!!!!! - 28/02/2003 16:50
no wiec zgłaszam sie z wielka prośba do administratorów o umieszczenie jakiegoś postu w związku z tą sprawą. jezeli bedzie ona odpowiednio nagłośniona moze przynies jakis skutek. POZDRAWIAM KIBOLI
|
|
|
|
|
Odp: ULTRAS POGOŃ!!!!!!! - 24/03/2003 22:52
i co skonczylo sie na gadkach?? bo nie widze na ten temat innego postu
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: ULTRAS POGOŃ!!!!!!! - 25/03/2003 00:40
Mozna by zalozyc taka nie formalna grupe cos na wzor Cyberfanow Legii polecam wam ich stronke poczytajcie jak zaczynali i jakie akcje przeprowadzili oprocz typowych akcji ultras mi osobiscie spodobala mi sie akcja plakatowanie "hopa do klopa". Jak wiemy glownym problemem jest kasa ale jak kilka osob by sie zebralo i na poczatku rzucilo jakies drobne to może cos by wyszlo ale trz skonczyc gadac zaczac dzialac!!!
|
http://www.facebook.com/Dąbie-PS-443206229084765
[email protected]
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ULTRAS POGOŃ!!!!!!! - 25/03/2003 14:40
Ja jak wcześniej powiedziałem jestem za, ale tak jak powiedział x-man przestańmy gadać tylko zacznijmy działać. Po meczu z Amiką (bo najlepiej będzie można się spotkać) czemu podjąć jakieś dezyje
|
|
|
|
- 1
-
|