| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Gondor się broni oskarżając kibiców!!! - 19/02/2003 21:33
W dzisiejszym Kurierze zamieszczono wypowiedź L. Gondora. Powiedział on:
"Może rzeczywiście użyłem nieparlamentarnych słów ale zrobiłem to w zdenerwowaniu. Ich propozycje to mrzonki. Żeby prowadzić Pogoń potrzebne są duże pieniądze i aby je zdobyć niezbędne są inwestycje. Przychodzą do mnie a pieniędzy nie mają. Zaproponowałem im coś innego: dostaną odpowiednio wysokie funkcje w spółce, pomieszczenia, osobne konto i niech działają, ale w ramach spółki. Tego nie chcieli, bo myślę, że tak naprawdę na plecach Pogoni chcieli zrobić polityczne kariery. Później, już na spokojnie, przygotowałem swoją propozycję umowy porozumienia, ale już im tego nie wysłałem..."
To co można wywnioskować z tych słów to to że:
Uznał że Pogoń Walcząca chce robić kariere a więc niech robią ją pod jego skrzydłami.
"Są niezbędne inwestycje" więc niech załatwiają je za niego kibice.
Nie mają pieniędzy ale zato mieli pomysły jak je zdobyć a co najważniejsze mają miłość dla Klubu.
Ide utworzenia klubu od podstaw jest moim zdaniem chyba najwłaściwsza.
Skoro jest taki mądry to niech robi swoje interesy ale bez karty przetargowej jaką stał się Nasz Klub
Ludzie może nie mają w Szczecinie zbytnio pieniędzy ale przypuszczam że będą chętni do podzielenia się nimi z klubem który bedzie niezbrukany "przekrętami".
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Gondor się broni oskarżając kibiców!!! - 20/02/2003 11:49
kondon jestes skonczony wiec sie bujaj, zastanow sie co pleciesz, jesli by chcieli zrobic kariere jak gledzisz, to przeciez przyjeli by propozycje "odpowiednio wysokich funkcji", wiec lepiej juz nie mysl bo jak widac ci szkodzi i lepiej spierdalaj
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Gondor się broni oskarżając kibiców!!! - 20/02/2003 20:07
Oj nie do końca był bym pewny, gdyż jest to tak napisane że można podpasować do gondora jak i domnie. Jeśli było to skierowane do gondora to przepraszam za reakcje i wycofuje swoje słowa.
Prawda że z moijej wypowiedzi też można mieć dwie interpretacje, a więc może zbyt pochopnie zareagowałem. Sory
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Gondor się broni oskarżając kibiców!!! - 20/02/2003 23:23
Allen_7 co ty pleciesz, napisalem kondon a chyba wiadomo o kogo chodzi ,wiec sie nie unos i Pozdro
|
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Gondor się broni oskarżając kibiców!!! - 21/02/2003 23:43
"Przeprosiny zostaly przyjete kaptain Needa" 
spoko ja tez moze, nie wtej osobie napisalem wiec moglo zmylic
Pozdro
|
Szczecinska Brac
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|