Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Gondor się broni oskarżając kibiców!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Allen_7
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8462 dni

Gondor się broni oskarżając kibiców!!! - 19/02/2003 21:33
W dzisiejszym Kurierze zamieszczono wypowiedź L. Gondora. Powiedział on:

"Może rzeczywiście użyłem nieparlamentarnych słów ale zrobiłem to w zdenerwowaniu. Ich propozycje to mrzonki. Żeby prowadzić Pogoń potrzebne są duże pieniądze i aby je zdobyć niezbędne są inwestycje. Przychodzą do mnie a pieniędzy nie mają. Zaproponowałem im coś innego: dostaną odpowiednio wysokie funkcje w spółce, pomieszczenia, osobne konto i niech działają, ale w ramach spółki. Tego nie chcieli, bo myślę, że tak naprawdę na plecach Pogoni chcieli zrobić polityczne kariery. Później, już na spokojnie, przygotowałem swoją propozycję umowy porozumienia, ale już im tego nie wysłałem..."

To co można wywnioskować z tych słów to to że:

Uznał że Pogoń Walcząca chce robić kariere a więc niech robią ją pod jego skrzydłami.
"Są niezbędne inwestycje" więc niech załatwiają je za niego kibice.
Nie mają pieniędzy ale zato mieli pomysły jak je zdobyć a co najważniejsze mają miłość dla Klubu.

Ide utworzenia klubu od podstaw jest moim zdaniem chyba najwłaściwsza.
Skoro jest taki mądry to niech robi swoje interesy ale bez karty przetargowej jaką stał się Nasz Klub
Ludzie może nie mają w Szczecinie zbytnio pieniędzy ale przypuszczam że będą chętni do podzielenia się nimi z klubem który bedzie niezbrukany "przekrętami".

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8958 dni

Odp: Gondor się broni oskarżając kibiców!!! - 19/02/2003 21:35
Co wywiad, to gada co innego! brak słów!

Shivan
Kibic
Na forum od 8546 dni

**

Odp: Gondor się broni oskarżając kibiców!!! - 20/02/2003 11:49
kondon jestes skonczony wiec sie bujaj, zastanow sie co pleciesz, jesli by chcieli zrobic kariere jak gledzisz, to przeciez przyjeli by propozycje "odpowiednio wysokich funkcji", wiec lepiej juz nie mysl bo jak widac ci szkodzi i lepiej spierdalaj

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Steryd
Kibic
Na forum od 8826 dni

**

Odp: Gondor się broni oskarżając kibiców!!! - 20/02/2003 15:54
Gondorek moze sobie nawet Hussajna oskarzac...Po takiej akcji zadna wypowiedz nie poprawi jego wizerunku.W Szczecinie Gondor juz nie istnieje.

1948
Allen_7
Kibic
Na forum od 8462 dni

Odp: Gondor się broni oskarżając kibiców!!! - 20/02/2003 17:12
Shivan pierwsze to naucz się czytać. Napisałem co można wynieść z tego co ten debil powiedział a nie co ja sądze, a więc odczep się. Pozatym sam spierdalaj

Steryd
Kibic
Na forum od 8826 dni

**

Odp: Gondor się broni oskarżając kibiców!!! - 20/02/2003 17:46
Allen - chyba Ty zle przeczytales...Shivan nie pisal o Tobie tylko o Gondorze.

1948
Allen_7
Kibic
Na forum od 8462 dni

Odp: Gondor się broni oskarżając kibiców!!! - 20/02/2003 20:07
Oj nie do końca był bym pewny, gdyż jest to tak napisane że można podpasować do gondora jak i domnie. Jeśli było to skierowane do gondora to przepraszam za reakcje i wycofuje swoje słowa.

Prawda że z moijej wypowiedzi też można mieć dwie interpretacje, a więc może zbyt pochopnie zareagowałem. Sory

Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8958 dni

Odp: Gondor się broni oskarżając kibiców!!! - 20/02/2003 20:32
Allen_7: nie pij tyle ;))
Ale gafe walnełes

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
Allen_7
Kibic
Na forum od 8462 dni

Odp: Gondor się broni oskarżając kibiców!!! - 20/02/2003 20:44
Macieq wiesz że nie jest tak łatwo nie pić. Pijaku jeden :)

Teraz gdy już mysle prawidłowo. Przepraszam za moje słowa użytkownika Shivan poprostu wcześniej napisałem później pomyślałem.

Obiecuje Poprawe :)

Shivan
Kibic
Na forum od 8546 dni

**

Odp: Gondor się broni oskarżając kibiców!!! - 20/02/2003 23:23
Allen_7 co ty pleciesz, napisalem kondon a chyba wiadomo o kogo chodzi ,wiec sie nie unos i Pozdro

Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Shivan
Kibic
Na forum od 8546 dni

**

Odp: Gondor się broni oskarżając kibiców!!! - 21/02/2003 23:43
"Przeprosiny zostaly przyjete kaptain Needa" :)
spoko ja tez moze, nie wtej osobie napisalem wiec moglo zmylic
Pozdro

Szczecinska Brac
Allen_7
Kibic
Na forum od 8462 dni

Odp: Gondor się broni oskarżając kibiców!!! - 22/02/2003 14:45
Było małe nieporozumienie ale ku radości wszystkich dobrze się zakończyło :)

Pozdrowienia

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769069518 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005