Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Nowa Pogoń << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Junior
Pogoń Szczecin
IP: zapisany
Na forum od 8958 dni

Nowa Pogoń - 18/02/2003 16:40
dzisiaj na konferencji prasowej, Pogoń Walcząca, oglosiła ze jest pomysl aby powstal nowy klub pilkarski i zostal zgloszony do rozgrywek od czwartek ligi.
co o tym sadzicie ??

Nietoper
Kibic
Na forum od 8482 dni

**

Odp: Nowa Pogoń - 18/02/2003 16:58
Moim zdaniem nie ma nadzieji na to by Prezydent Jurczyk podpisał z kimkolwiek umowy więc to bedzie chyba najlepsze rozwiazanie.Będziemy grali z Piastem Choszczno w lidze i bedzie extra!!:D
A panowie Bekdas i Gondor nie BĘDA WIECEJ GRZEBĆ W POGONI SZCZECIN!! Z NASZĄ WIARĄ POGOŃ KIEDYŚ ZNUW ZAGRA W 1 LIDZE!!!!!!
POZDRO

:dark5:...:::THE MATRIX HAS YOU:::...:dark5:
TomY
Kibic
Na forum od 8513 dni

**

Odp: Nowa Pogoń - 18/02/2003 17:22
O ile Piast w tym roku awansuje! Zastanawiam sie tylko jak zareagują na to ludzie? Boje sie, ze moze dojsc do podziału wśród kibiców. Myśle jednak, że po pół roku bez kibiców i bez podpisanej umowy o grunty Kondor da sobie spokój. NOWA POGOŃ - JEDYNE SŁUSZNE ROZWIĄZANIE

Borek
Kibic
Na forum od 8375 dni

Odp: Nowa Pogoń - 18/02/2003 17:24
Jeden z lepszych pomysłów.

a ja wolę gołe baby...(i grę Leśniaka)
One_of_Them
Kibic
Na forum od 8511 dni

**

Odp: Nowa Pogoń - 18/02/2003 18:07
Ciekawy pomysł, ale duże problemy przed organizatorami.

Gdzie będzie grać ta nowa drużyna?
Kto będzie w niej grać?
Czy źródła funduszy są pewne i stałe?
Na bazie jakiej drużyny powstanie nowa Pogoń,. aby nie zaczynać od klasy B?

Ale trzymam kciuki za powodzenie tego nowego pomysłu. Każdy pomysł jest dobry, żeby pozbyć się Gondora i Wernera jego.

Najprawdziwszy Piknik
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8958 dni

Odp: Nowa Pogoń - 18/02/2003 18:11
One_of_Them czekalem na to pytanie :) i odpowiadam:
Stadion jest Miasta Szczecin, i Pan Kobylański zapewnił jezeli powstanie nowy klub, odrazu radni przekaza go dla nowego podmiotu, wiec ktora odp. Pan Gondor nie bedzie mial gdzie grac :D

One_of_Them
Kibic
Na forum od 8511 dni

**

Odp: Nowa Pogoń - 18/02/2003 18:22
Właśnie widziałem materiał w Kronice.

No tak, o tym, że stadion jest miejski, to wiedziałem, ale nie miałem pojęcia, że wszystko może pójść tak gładko :) Miejmy nadzieję, że pójdzie i że sołtys Maryjan nie będzie kręcił ze stadionem... A jaka będzie nazwa? Macie już jakies pomysły? Bo póki co, "Pogoń"chyba odpada, bo należśy do SSA i przejąć ją będzie można dopiero przy upadłości spółki (podobnie godło), no, chyba, że się mylę.

Najprawdziwszy Piknik
chrisxx
Kibic
Na forum od 8607 dni

Odp: Nowa Pogoń - 18/02/2003 18:23
Dokoncze odpowiedz:) Nasza Pogon bedzie grala w najwyzszej klasie rozgrywkowej prowadzonej przez ZZPN czyli 4 lidze; zwiazek ma prawo cos takiego zrobic:) Co do nazwy t dluga droga pewnie przed nami ale zarejstrowana jest SSA POGON SZCZECIN a mozna zrobic MKS POGON SZCZECIN:)I tu kolejne pytanie jaka forme organizacyjna bedzie miala nowa druzyna spolka,stowarzyszenie,...? [Ostatnio edytowane przez chrisxx: 2003-02-18 18:25]

One_of_Them
Kibic
Na forum od 8511 dni

**

Odp: Nowa Pogoń - 18/02/2003 19:06
Jeszcze jedno pytanie, bo nie daje mi ono spokoju... Czy pomimo wszystko jest szansa, że w Nowej Pogoni zagrają jednak Drumlak, Szubert, Adamczuk i Kowalczyk albo inni wartościowi piłkarrze?

PS. Gondor ma nas w dupie? Oj, na pieszczoty to trzeba sobie, drogie prezesiątko, zasłużyć :/ [Ostatnio edytowane przez One_of_Them: 2003-02-18 19:28]

Najprawdziwszy Piknik
One_of_Them
Kibic
Na forum od 8511 dni

**

Odp: Nowa Pogoń - 18/02/2003 19:42
Kolejna sprawa: jak już powstaną zręby, trzeba będzie stworzyć logo dla drużyny. A może by tak rozpisać konkurs? Sam mam już pomysł na logo, podobne do obecnego, ale nie identyczne, więc chyba nikt się nie będzie mógł przyczepić.

Najprawdziwszy Piknik
weteran 69
Kibic
Na forum od 8451 dni

**

Odp: Nowa Pogoń - 18/02/2003 19:49
Panowie spokojnie !!!!!!!!!
To bedzie caly proces oczyszczania Pogoni. Jest kilka mozliwosci aby powstala Nasza Pogon ale jest to dlugie dzialanie a nie przejecie straganu .

Pogoń to więcej niż klub
Matek.
Kibic
Na forum od 8617 dni

Odp: Nowa Pogoń - 18/02/2003 20:00
Wobec powyższego, "Pogoń Walcząca" i Klub Przyjaciół Pogoni podjęli decyzję o przerwaniu rozmów z SSA, wstrzymaniu rozmów prowadzonych z piłkarzami chcącymi zasilić Sekcję Piłkarską i utworzeniu nowego podmiotu (klubu piłkarskiego), niezależnego od SSA, który przystąpi do rozgrywek w nowym sezonie 2003/2004 w jak najwyższej klasie rozgrywkowej.

Pogoń To My!
ble2
Kibic
Na forum od 8661 dni

Odp: Nowa Pogoń - 18/02/2003 20:32
> O ile Piast w tym roku awansuje! Zastanawiam sie tylko jak zareagują na to
> ludzie? Boje sie, ze moze dojsc do podziału wśród kibiców. Myśle jednak, że po
> pół roku bez kibiców i bez podpisanej umowy o grunty Kondor da sobie spokój.
> NOWA POGOŃ - JEDYNE SŁUSZNE ROZWIĄZANIE

DO JAKIEGO PODZIAŁU ?!!! W tym mieście nie da się juz kibiców podzielić (tych prawdziwych). Ci którzy zostali z Pogonią do końca na meczach i na protestacji na pewno się nie podzielą!!!

Swoją drogą to chyba najlepsze rozwiązanie. W końcu w klubie będzie normalnie. Klubem będą żądzili Ci którym zależy na dobru Pogoni!

Brawa dla PW za inicjatywę!!!

Gaca
Kibic
Na forum od 8625 dni

**

Odp: Nowa Pogoń - 18/02/2003 23:31
Miejmy nadzieje ze to wszystko wypali i bedziemy mieli Naszą ukochaną Pogoń, a gondor wyląduje na lodzie i to My bedziemy jak i mamy teraz go głęboko w dupie

Faster
Kibic
Na forum od 8756 dni

Odp: Nowa Pogoń - 19/02/2003 00:20
Osobiście mam mieszane uczucia. Dla mnie Pogoń to coś więcej niż prezes nieudacznik, Pogoń jaka by niebyła jest w moim sercu. Może nierozumiem do końca inicjatywy PW to jednak trudno mi będzie przestawić sie na nowy klub zwłaszcza gdy bedzie on skazany na wegetacje w niższych klasach rozgrywkowych. Narazie niewiem co o tych dzisiejszych "rewelacjach" myśleć. Pozdrawiam!

Steryd
Kibic
Na forum od 8826 dni

**

Odp: Nowa Pogoń - 19/02/2003 01:45
Brawo dla Pogoni Walczacej.Co wywalczymy??Oczyscimy Pogon z ludzi,dla ktorych nie ma w niej miejsca.Powstanie nowy klub MKS Pogon Szczecin,ktory bedzie symbolem WALKI I WIARY kibicow.Zapomnimy o takich "zlotowach" jak Bekdas i Gondor.
Nie bojmy sie 4 ligi.To nie jest zaden wstyd.Klub powinni tworzyc kibice,a nie pseudoinwestorzy.Nowa Pogon bedzie w 100% naszym klubem (NIC O NAS BEZ NAS).
Przy dorych wiatrach za 3 lata gramy w Ekstraklasie.Nawet 2 liga bedzie juz sukcesem na miare moich oczekiwan.Apetyt rosnie w miare jedzenia i zrobimy wszystko,aby powrocic do Ekstraklasy.Wiecie jacy dumni bedziemy wtedy??Pogon bedzie kojarzona wowczas jako silny klub o solidnych podstawach,w ktorym wszystko bedzie NORMALNE.A przeciez Pogon obecnie stoi na glinianych nogach,ktore sa na skraju wytrzymalosci.Gdzie bys sie nie obejrzal,to Pogon kojarzona jest jako jeden wielki przekret,dzieki ktoremu prywatne osoby nabijaja swoje kieszenie.3 lata negocjacji nic nie daly,wiec niby czemu przez pol roku cokolwiek ma sie zmienic na lepsze.
ZACZYNAMY OD NOWA!!
POGON WALCZACA 2003!!

1948
Maly09
Kibic
Na forum od 8599 dni

Odp: Nowa Pogoń - 19/02/2003 04:55
Tez jestem za , ale nurtuje mnie kilka pytan:
1 Czy nie jest to naglasnianie zeby zmusic kondora do podpisania umowy o zalozeniu tzw"Zakladu Sportowego":madani:
2 Czy o wsparcie dla druzyny o ktorym mowi pan Kobylanski ,bedzie tez zabiegal tak jak teraz(czy zadowoli sie tym aby klub wegetowal w 4 lidze)
3 Na jakich zawodnikach bedzie sie opierala Nowa Pogon
4 I co z zawodnikam wystepujacymi teraz w Pogoni
5 I co bedzie z druzynami juniorskimi i druzyna rezerw Pogoni

[Ostatnio edytowane przez Maly09: 2003-02-19 04:58] [Ostatnio edytowane przez Maly09: 2003-02-19 05:00]

Janie Pawle II - [*]
Matek.
Kibic
Na forum od 8617 dni

Odp: Nowa Pogoń - 19/02/2003 11:55
tylko zeby nie bylo ze nie bedziecie chodzic w tym sezonie jeszcze na ta Pogoń bo ja bede nie wiem jak wy??

Pogoń To My!
--
Kibic
Na forum od 8721 dni

Odp: Nowa Pogoń - 19/02/2003 13:09
Wedlug mnie jest tozly pomysl bo co z tymi pilkarzami : pawlak , bili ,norek.olszar ?? Niech lpiej ten zasrany gondor podpisze umowe z tymi z Pogońi walczacej !1

One_of_Them
Kibic
Na forum od 8511 dni

**

Odp: Nowa Pogoń - 19/02/2003 17:21
Ten zasrany Gondor nie podpisze umowy z tymi z Pogoni Walczącej, bo nawet, gdyby teraz na kolanach ich o to błagał, to przecież on ma kibiców w dupie... Złamas kutany spalił za sobą mosty i nie ma już odwrotu. Tak mi się wydaje.

Najprawdziwszy Piknik
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769073705 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005