Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> O co chodzi z tym powrotem Bekdasa??? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Andrzej_S
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8387 dni

O co chodzi z tym powrotem Bekdasa??? - 17/02/2003 20:59
W dzisiejszym PS (17.02.2003) na stronie tytulowej jest napisane ze Bekdas wraca do gry. O co chodzi z tym jego powrotem???

borsuk
Kibic
Na forum od 8957 dni

**

Odp: O co chodzi z tym powrotem Bekdasa??? - 17/02/2003 22:31
Niech spierdala!...nie chce go tu widziec i niech zabierze ze soba "biznesmena" Gondora i tego jełopa Wernera..niech sie oni wszyscy pierdola byle jak najadalej od naszej kochanej Pogoni!

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
One_of_Them
Kibic
Na forum od 8511 dni

**

Odp: O co chodzi z tym powrotem Bekdasa??? - 17/02/2003 23:04
Niech ich Paszyński zabierze do siebie, niech poproszą o azyl w Argentynie i już nie wracają.

Najprawdziwszy Piknik
Shivan
Kibic
Na forum od 8546 dni

**

Odp: O co chodzi z tym powrotem Bekdasa??? - 18/02/2003 10:14
z Głosu

Bekdas grozi Gondorowi

Czy dobre stosunki pomiędzy Sabri Bekdasem (z lewej) i Lesem Gondorem należą już przeszłości?
Fot: Andrzej Szkocki

Sabri Bekdas zapowiedział, że jeżeli do końca miesiąca Les Gondor nie wpłaci na jego konto kolejnej raty za akcje SSA Pogoń odda sprawę do komornika. - A ten natychmiast przystąpi do egzekucji zajmując część nieruchomości należących do Gondora - zapowiedził Bekdas.

Les Gondor, obecny właściciel i prezes SSA Pogoń, ma do końca miesiąca przelać na konto swojego poprzednika 900 tysięcy dolarów. Problem w tym, że Gondor nie ma takiej sumy.

- Gondor nie jest przecież nietykalny, a moja cierpliwość się kończy - twierdzi Bekdas. - Niech sprzedaje swój majątek i spłaci dług. Ja rozumiem, że ma problemy z miastem i dlatego jestem wyrozumiały. Ale wszystko ma swoje granice. A swoją drogą podam miasto Szczecin do sądu polubownego.

Jestem pewien, że otrzymam wysokie odszkodowanie za nie wywiązanie się miasta z obietnicy przekazania mi działek wokół stadionu przy ul. Twardowskiego.

Gondor doskonale zdaje sobie sprawę z powagi sytuacji. - Wiem, że Bekdas może przejąć mój zakład w Lipianach - przyznaje Gondor. - Ale takie są koszty prowadzenia interesów z miastem. Ja też już nie mam wyboru. Na pewno podam miasto Szczecin do sądu. Sprawa potrwa 2 -3 lata. Jestem przekonany, że odzyskam przynajmniej część poniesionych nakładów na klub.

Proszę nie zapominać, że zapłaciłem już Bekdasowi ponad 5 mln zł pierwszej raty za akcje Pogoni. W Szczecinie działamy po polsku, nie po europejsku. Tutaj bez zmrużenia oka utrąca się wszelkie inicjatywy i pomysły na robienie biznesu.

Jakie będą dalsze losy drużyny, gdy Bekdas zacznie ściągać z Gondora należności? Umowa zawarta pomiędzy biznesmenami w czerwcu ubiegłego roku zakłada, że w razie niewypłacalności Gondora spółka w każdej chwili może powrócić do Bekdasa. - Akurat tego się nie obawiam - mówi Gondor. - Ja mu z chęcią zwrócę tę spółkę. Ale Bekdas jest na tyle roztropny, że nie da się jeszcze raz wpuścić w Pogoń.

Turecki przedsiębiorca jest jednak innego zdania. - Nie wykluczam takiej ewentualności - twierdzi Bekdas. - Zależy to wyłącznie ode mnie. Tak naprawdę powstrzymuje mnie tylko jedna rzecz. W Szczecinie nie ma z kim rozmawiać o interesach. Ludzie rządzący tym miastem potrafią tylko obiecywać gruszki na wierzbie. I żal mi Gondora, że również on musiał tego boleśnie doświadczyć. Ale w interesach nie ma sentymentu. Niech Gondor zacznie już liczyć swoje dolary!

Dariusz Jachno,

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769073762 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.1 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005