Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> A moze by tak nam cala liga pomogla??? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Jay-J
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8412 dni

A moze by tak nam cala liga pomogla??? - 04/02/2003 16:55
Rozpoczelismy treningi... Wyrobek sie zastanawia kim tu grac, a mi dzis do glowy wpadl taki plan. Jest to bardzo malo prawdopodobne(za duzo wad) i zbyt trudny do zrealizowania ale skoro wszystkie zespoly tak sie martwia o Pogoń to moze by nam pomogly (chodzi mi o te bogatsze) wypozyczajac na pol roku pilkarzy z rezerw lub nie potrzebnych im za darmo. Mysle ze mogly by na tym obie strony skorzystac.

Obrazek gif wstawiony na forum
ZDR
Kibic
Na forum od 8397 dni

**

Odp: A moze by tak nam cala liga pomogla??? - 04/02/2003 17:05
To dobre jest Ale nikt nam nei wypozyczy za darmo pilkarzy no moze Legia

Qcu
Kibic
Na forum od 8412 dni

**

Odp: A moze by tak nam cala liga pomogla??? - 04/02/2003 18:23
To jest rzeczywiscie dobre!
I wydaje mi sie ze calkiem realne. Przeciez w rezerwach i tak nie ma jakichs super extra zawodnikow ale wszyscy na pewno chcieliby sie wypromowac w pierwszej lidze. Poza tym np Legia czy Wisla maja na pewno zawodnikow ktorzy sa o wiele za dobzi aby grac w 3 czy 4 lidze a nie lapia sie do zespolu ktory walczy o mistrza. A akurat te dwa kluby nie zubozeja jesli wyporzycza do Pogoni 2-3 zawodnikow.

rob :)
Kibic
Na forum od 8854 dni

**

Odp: A moze by tak nam cala liga pomogla??? - 04/02/2003 19:34
A wedlug mnie to jest dupny pomysł , chceice piłkarzy z rezerw ? (!) przeciez powstal by tak samo malo zgrany i tak samo cienki team jaki ogladalismy jesienia , ja nie przychylam sie do tej mysli , a jakby nawet to kto by wypozyczyl ?? Lech ? :P

Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
Qcu
Kibic
Na forum od 8412 dni

**

Odp: A moze by tak nam cala liga pomogla??? - 04/02/2003 19:44
Rob: wydaje mi sie ze zle zrozumiales ogolny zamysl. Nie chodzi o to zeby sprowadzac dobrych zawodnikow. Chodzi o to zeby byli jacykolwiek zawodnicy zeby rozegrac runde wiosenna. A poza tym wlasnie takie kluby jak lech nie porzycza nam zadnego pilkarza za darmo bo potrzebuja kasy.

celciusz
Kibic
Na forum od 8917 dni

Odp: A moze by tak nam cala liga pomogla??? - 04/02/2003 21:11
A NIE POMYSLELISCIE KYO IM BEDZIE PLACIL PRZECIEZ CALA SPRAWA NIE IDZIE O TO ZE W POGONI NIE MA KTO GRAC TYLKO ZE NIE MA KASY DLA ZAWODNIKOW WIEC CO ZA ROZNICA KTO BEDZIE GRAL.PIENIADZE Z NIKAT NA PROWADZENIE KLUBU SIE NIE ZNAJDA CHYBA ZE SIE ZROBI OGOLNOPOLSKA SCIEPE NA POGON A TO JUZ BAJKA Z RODZAJU S-F...........

borsuk
Kibic
Na forum od 8957 dni

**

Odp: A moze by tak nam cala liga pomogla??? - 05/02/2003 09:46
Pamietam ze Streliau(powiem szczerze ze nie wiem jak sie pisze)zaproponowal to samo w forum na analu +..chwile nad tym podyskutowali i sie sprawa skonczyla..w/g mnie to nie wypali..

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
vitos
Kibic
Na forum od 8716 dni

Odp: A moze by tak nam cala liga pomogla??? - 05/02/2003 12:14
CHYBA ZE
> SIE ZROBI OGOLNOPOLSKA SCIEPE NA POGON

z tą ściepą to nie jest zły pomysł.Myślę,że nawet nasi przyjaciele z pyrlandii i wybrzeża pomogli by nam.Na zasadzie "my im teraz-oni nam kiedy indziej"...
Może Klub Kibica by o tym pomyslał? :pi_question_mark:

pozdro

***** Kibicuję Pogoni, reszta się nie liczy *****
Jay-J
Kibic
Na forum od 8412 dni

Odp: A moze by tak nam cala liga pomogla??? - 05/02/2003 12:29
Rob: Bo tu trzeba dzialac a nie dyskutowac. Ja cos wymyslilem bo nie mam zamiaru bezczynnie siedziec. Ktos musi w tej Pogońi grac i tu wcale finanse nie sa najwazniejesze, przeciez nam nie potrzeba full zawodnikow tylko paru... A moze ty cos masz??? PS. O eLchu nawet nie myslalem.

piges
Kibic
Na forum od 8695 dni

Odp: A moze by tak nam cala liga pomogla??? - 05/02/2003 17:40
Jay-J gratuluje pomysłu, nie jest zły. Niestety mam wrażenie że nie wypali.
Tak sobie ostatnio myśleliśmy z kolesiami że jeszcze jednym wyjściem z sytuacji jest gra w zespole Pogoni chłopaków z pobliskich klubów naszego województwa grających w niższych klasach rozgrywkowych. W końcu najważniejsze aby Pogoń wogóle istniała a na utrzymanie w lidze raczej szans już nie ma. Ci może i beznadziejni zawodnicy dali by czas na wyjście z tej sytuacji która teraz ma miejsce przez dogranie ligi do końca. Pozatym nie koniecznie chcieli by za to pieniądze w końcu sama gra w I lidze byłaby dla nich wynagrodzeniem. Może warto się nad tym zastanowić.

Pozdrawiam

spiewracaZAWSZE I TYLKO POGOŃracaspiew
Andrzej_S
Kibic
Na forum od 8387 dni

Odp: A moze by tak nam cala liga pomogla??? - 05/02/2003 18:21
Bez sensu!!! Po co sprowadzac dziadow z legii czy wisly jak mozna pograc ludzmi z regionu. Juz lepiej zeby grali juniorzy niz jakies odrzutki. Na maksa biedny pomysl. Kogo bys chcial wypozyczyc z tych (bogatszych klubow)???

Jay-J
Kibic
Na forum od 8412 dni

Odp: A moze by tak nam cala liga pomogla??? - 05/02/2003 20:41
Nie myslalem o jakichs konkretnych nazwiskach, ale na pewno by sie ktos znalazl np. Sunday, Solnica, Jackiewicz, Sobocinski, Krol, Koscielniak... Ale nie wiem czy oni nie maja jakiegos nowego klubu. To jak juz mowilem jest bardzo malo prawdobodobne rozwiazanie, ale pomysl pigesa mi sie bardzo spodobal. I jest duzo bardziej mozliwy.

pils
Kibic
Na forum od 8509 dni

Odp: A moze by tak nam cala liga pomogla??? - 05/02/2003 21:00
co z tego ze pozyczymy kogos z wisly czy legi skoro i tak po tej rundzie odejda lepiej ograc chlopcow z regionu i na nich budowac zespol na przyszlosc
pozdro [Ostatnio edytowane przez pils: 2003-02-05 21:14]

Wszystkie drogi prowadzą na Pogoń
pils
Kibic
Na forum od 8509 dni

Odp: A moze by tak nam cala liga pomogla??? - 05/02/2003 21:00
niech admin usunie ten post bo mi dwa razy poszlo
pozdr [Ostatnio edytowane przez pils: 2003-02-05 21:15]

Wszystkie drogi prowadzą na Pogoń
Art(h)ur
Kibic
Na forum od 8457 dni

Odp: A moze by tak nam cala liga pomogla??? - 05/02/2003 21:54
Chłopaki z regionu - super, tylko żeby jeszcze na prawdę dawali z siebie wszystko, np. Kaczorowski na pewno był z regionu - żeby nie wspomnieć super transferu Ratajczaka z Floty (ok. 1995 r.)... A jeśli nie oni, to my!!! (odsyłam do tematu "Grać w Pogoni każdy może?")

MKS po życia kres!!!
piges
Kibic
Na forum od 8695 dni

Odp: A moze by tak nam cala liga pomogla??? - 06/02/2003 11:40
Art(h)ur o Kaczorowskim nie ma co pisać bo i tak jest cieńki a jak podpisał kontrakt z Pogonią to myślał że już jest gwiazdą. Ratajczak to też inna bajka. Moim zdaniem chłopaki z niższych lig gryźli by trawę żeby się pokazać. Jestem przekonany że w naszym regionie jest wielu zdolnych ale niezauważonych dla których gra w I lidze jest w twj chwili marzeniem i zrobiliby wszystko żeby się pokazać. Pozatym prowadzeni przez dobrego trenera nabrali by nieco ogłady a to w połączeniu ze sprytem i zaciętością mlodego zawodnika może dać całkiem pozytywny efekt.

Pozdrawiam

spiewracaZAWSZE I TYLKO POGOŃracaspiew
Art(h)ur
Kibic
Na forum od 8457 dni

Odp: A moze by tak nam cala liga pomogla??? - 07/02/2003 20:54
Też mam taką nadzieję, chodzi mi tylko o to, że już nie raz zawiedliśmy się na "młodych, zdolnych z regionu" - liczę na to, że to już się więcej nie powtórzy, ale może to tylko moja naiwność...? Piłka to dla graczy głównie praca, interes - zupełnie co innego niż dla nas...
Pozdrawiam

MKS po życia kres!!!
borsuk
Kibic
Na forum od 8957 dni

**

Odp: A moze by tak nam cala liga pomogla??? - 08/02/2003 08:54
W pewniej kwestii zgadzam sie z wami ze zawodnicy sprowadzeni z nizszych lig gryzli by trawe..ale trzeba wziasc pod uwage rowniez to ze po podpisaniu kontraktu z Pogonia moga stac sie gwiazdorkami..malo mielismy takich przypadkow?chociazby ten nieszczesny Kaczorowski..mimo wszystko licze na to ze jednak ci mlodzi pilkarze pokaza klase i nie spadniemy!

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
qbajag
Kibic
Na forum od 8402 dni

**

Odp: A moze by tak nam cala liga pomogla??? - 08/02/2003 09:58

Gdyby kibice decydowali to byśmy wam paru piłkarzy wypożyczyli...

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8958 dni

Odp: A moze by tak nam cala liga pomogla??? - 08/02/2003 10:46
Warto sprobowac :D

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769078388 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005