Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Alternatywy 4 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
dary
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8616 dni

Alternatywy 4 - 29/01/2003 11:31

Przedstawiam zainteresowanym moje pomysły:

1. Rozmowy z Gondorem i przystąpienie do rozgrywek w juniorskim składzie. Może tacy zawodnicy jak Andruszko, Chwastek, Misiura, Mysona czy Kiczel dadzą się namówić. Warto tez mieć nadzieję, że niektóre kluby zachowają się honorowo i wystawia rezerwowe składy. Zaleta tego planu jest zyskanie czasu na dogadanie się.

2. B-klasa – szczerze mówiąc odradzam ze względów „zdrowotnych” Miałem przyjemność grać kiedyś w klasie A w Pionierze. W związku z tym, że klub był ze Szczecina, „zawodowcy” z małych miejscowości zamiast grać w piłkę polowali na kości. Tutaj mając na względzie, że jest to Pogoń mobilizowali by się podwójnie

3. Fuzja. Jeśli już to tylko ze szczecińskim klubem. Mam nawet kandydata – Stal Szczecin (VI miejsce w 5 lidze). Odpada Arkonia (tradycja) i dzielnicowe kluby Hutnik i Świt. Z tego co wiem Stal ma problemy z własnym boiskiem – ma tam powstać supermarket czy coś takiego. Słyszałem, że Śląsk Wrocław ma się łączyć z Polarem, więc chyba to nic strasznego

4. Wywalczenie miejsca w IV lidze zamiast rezerw Pogoni. Jednak niebezpieczeństwem możet być może obciążenie tej drużyny długami MKS Pogoń.

POGOŃ TO MY !
kacper01
Kibic
Na forum od 8492 dni

Odp: Alternatywy 4 - 29/01/2003 15:19
a moze 5 alternatywka? A mianowicie stworzyc ta grupe szczecinskich inwestorow "tzw. przyjaznej Pogoni" i sprobowac dogadac sie z Gondorem ,i to nie odkupujac od niego wszystkich udzialow ale moze jakas wieksza czesc.Wtedy przystepujemy do rozgrywek ,spadamy do 2 ligi (no niestety) i mamy czas na jakies sensowne poukladanie spraw.A przy poparciu spolecznym szczecinian Pogoni (bo co do tego nie ma watpliwosci) inwestorzy nie straca a Gondor wtedy moze robic interesy z w/w grupa inwestorow- nawet ta swoja inwestycje z drogami dojazdowymi lacznie

Qcu
Kibic
Na forum od 8412 dni

**

Odp: Alternatywy 4 - 29/01/2003 16:38
Ja bym chetnie widzial ta pierwsza mozliwosc. Nie daje szans na utrzymanie sie w lidze, ale zapewnia utrzymanie zespolu (wogle)

Z ta B-klasa sie zgadzam w 100%. Ja troche gram w okregowce i wiem ze tak jest na prawde. Czesto sie zdarzaja ostre wejscia.

Pomysl z fuzja mi sie nie podoba mimo wszystko... Nie podoba mi sie fuzja z Chemikiem. Ze Stala mogloby byc lepiej ale to nic nie gwarantuje, mogloby sie rzeczywiscie udac awansowac do 4 ligi ale moim zdaniem dalsze losy druzyny to wielka niewiadoma...

A jesli chodzi o 4 mozliwosc to nie wiem na jakiej zasadzie mialoby sie to odbyc. Zw strony sportowej to jest najlepsze rozwiazanie tylko zostaja te $^@$^@ dlugi. Moze polaczyc ten sposob z propozucja Kobylanskiego o ktorej mowi kacper01...

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769082500 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005