| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Nowa sonda - 25/01/2003 20:08
Jestem ciekawy co wami kieruje, że dajecie trzy pierwsze odpowiedzi.
Ja osobiście jestem za tą czwartą opcją. Niech Pogoń zostanie i gara. Fakt, że najprawdopodobniej opuścimy szeregi pierwszoligowców, ale mam nadzieję, że tylko na jeden sezon.
B klasa nie wchodzi w grę. Fuzja z Chemikiem po co? i tak jeśli Pogoń nie zostanie zgłoszona do rozgrywek to będzie w III lidze, więc fuzja jest niepotyrzebna.
Takie jest moje zdanie - chętnie poznam wasze.
Pozdrawiam.
|
 ZAWSZE I TYLKO POGOŃ
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowa sonda - 25/01/2003 20:20
> Piges odpowiedzi za przemyslane, i sa realne wszystkie z nich, ale jest odp
> ostatnia niech graja dalej i czekajan a rozwoj sytuacji
JuN ja właśnie o tym, że ta ostania mi najbardziej odpowiada. Nie podważam nieprzemyślenia trzech pierwszych i ich realizmu, ale chciałbym wiedzieć dlaczego uważacie, że tak byłoby lepiej. Możę uda wam się mnie przekonać i spojrzę inaczej na całą sprawę.
Pozdrawiam.
|
 ZAWSZE I TYLKO POGOŃ
|
|
|
|
Odp: Nowa sonda - 25/01/2003 20:22
Oki, nie nie uda sie nam ani nikomu, skoro wladza miasta przez 3 lata sie nie udalo, wydaje nam sie ze to sa ostatnie rzeczy ktore moga sie stac....
|
|
|
|
|
Odp: Nowa sonda - 25/01/2003 22:20
powiem tak, umowy nie zostana podpisane! poniewaz co rusz miasto bedzie wprowadzac glupawe poprawki, drozyny nie ma, trener na wakacjach, wychodza smieszne zakazy trenowania, do czego by sie w Pogoni nie dotknal Gondor to spieprzy, i jeszcze werner... chyba wystarczy
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Nowa sonda - 26/01/2003 19:47
powinnabyc jeszcze jedna odp:
wypierdolic gondora i wernera i wprowadzic do klubu ludzi kumatych
pozdr
|
Wszystkie drogi prowadzą na Pogoń
|
|
|
|
Odp: Nowa sonda - 27/01/2003 11:29
Moze ktos mi wyjasni co mowia przepisy odnosnie wycofania druzyny.
Piges napisal,ze Pogon i tak zostanie zgloszona do 3 ligi.Nie wiem czy dobrze pamietam,ale wcale nie jest powiedziane,ze bedzie to 3 liga.Moze zaistniec taka sytuacja,ze od razu oddeleguja nas do 4 ligi albo jeszcze nizej??Jezeli w gre wchodzi 3 liga,to jestem za...
|
1948
|
|
|
|
Odp: Nowa sonda - 27/01/2003 16:49
PoRtAIBoY - za nie zgłoszenie drużyny do rundy rewanżowej ekstraklasy grozi spadek automatyczny do III ligi - w przypadku nie zgłoszenia drużyny do całego sezonu rozgrywkowego ekstraklasy można spaść jeszcze niżej - w przypadku zgłoszenia bankructwa jesteśmy w B klasie - to chyba wszystko co nas dotyczy
Ja nadal uważam że Pogoń z marnym skutkiem ale powinna grać wtedy będziemy tylko w II lidze no chyba że nam jeszcze FIFA dołoży coś więcej niż karę finansową za Diokovica.
Pozdrawiam
|
 ZAWSZE I TYLKO POGOŃ
|
|
|
|
Odp: Nowa sonda - 27/01/2003 19:11
Jeszcze jest jedna mozliwosc spadku o dwie klasy rozgrywkowe ... Pogon przystepuje do rozgrywek pierwszej ligi... Jednak z roznych przyczyn oddaje trzy walkowery i rowniez "laduje" w trzeciej lidze ... Wiec samo przystapienie do rozgrywek jeszcze nic znaczy ...
|
Nigdy nie spadnie...
|
|
|
- 1
-
|