Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Rada Miasta - wciaz zero konkretow!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Junior
Pogoń Szczecin
IP: zapisany
Na forum od 8958 dni

Rada Miasta - wciaz zero konkretow!! - 10/01/2003 20:46
I nic !! spotkali sie poraz juz 1943543 i znowu nic nie ustalili, mydlą ludzią oczy jak tylko można !! skandal !!

kocek
Kibic
Na forum od 8584 dni

**

Odp: Rada Miasta - wciaz zero konkretow!! - 10/01/2003 21:03
Ja juz nawet nie ma sil aby sie wqrwiac...Macie taki zarzad jaki sobie wybraliscie (ja nie glosowalm bo nie jestem ze Szczecina)...Oni siedza okrakiem na barykadzie....Najzyczajniej w swiecie nie chca nic podpisac bo wtedy naraziliby sie jednej ze stron...Nie jestem ciekawy jaki bedzie koniec tego maratonu...Coraz czesciej wydaje mi sie ,ze ten koniec moze byc najgorszy z mozliwych...

Jak rozjebiecie juz wszystko to pie*dolnijcie sie w leb...
One_of_Them
Kibic
Na forum od 8511 dni

**

Odp: Rada Miasta - wciaz zero konkretow!! - 10/01/2003 21:15
Oczywiście, jak zwykle. Czy ktoś się czegoś spodziewał po tych wodolejach z Jurczykiem na czele? Jak to się mówi - "Ja wiedziałem, że tak będzie!!!"

Najprawdziwszy Piknik
mikee
Kibic
Na forum od 8490 dni

**

Odp: Rada Miasta - wciaz zero konkretow!! - 10/01/2003 21:34
Paranoja!!!
Jeżeli ktoś myślał, że będzie inaczej to gratuluję optymizmu. Czego można oczekiwać od tych dorobkiewiczów. Podejrzewam, że gdyby jeden z drugim nie kupili rano gazety to w zasadzie nie wiedział by po co przyszedł na tą sesję. Mydlenie oczu i po raz kolejny żerowanie na naiwności ludzi dla których klub Pogoń Szczecin to cząstka życia.
Niech się wśród tych kobiet w garniturach znajdzie się wreszcie ktoś odważny i powie TAK lub NIE !!! A i jeszcze może ktoś mi wyjaśni dlaczego zgodzono się na powstanie Geanta w centrum miasta, o ile się nie mylę to w centrum jest wiecej sklepów, które padną ale tu jakoś kupcy nie byli przeszkodą. Tym miastem rządzi BLAT, BLAT i JESZCZE RAZ BLAT.

A co do Pogoni :( od dzisiaj pozostali piłkarze mogą zgłaszać się do PZPN w sprawie rozwiązania kontraktów. O ile się również nie mylę Gondor zapowiedział, że końca stycznia złoży wniosek o upadłość.

.:: POGOŃ .: 1948 :. SZCZECIN ::.
wien
Kibic
Na forum od 8713 dni

**

Odp: Rada Miasta - wciaz zero konkretow!! - 10/01/2003 21:35
trzeba bylo runowicza zostawic to juz by dawno podpisali a tak bak w amice a gajtek w lechu i chuj

Na Zawsze POGOŃ
Frz
Kibic
Na forum od 8893 dni

Odp: Rada Miasta - wciaz zero konkretow!! - 10/01/2003 21:52
Ja już straciłem wszystkie nadzieje. Nie podpiszą i już. Chuj im w dupę już mnie nic nie obchodzi.

2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
Yakumo
Kibic
Na forum od 8544 dni

Odp: Rada Miasta - wciaz zero konkretow!! - 10/01/2003 22:00
... ale bedziemy mieli ladny stadion :(

--
Yakumo
'Viva la Revolution'
borsuk
Kibic
Na forum od 8957 dni

**

Odp: Rada Miasta - wciaz zero konkretow!! - 10/01/2003 22:03
Heh..a szczerze mowiac to przed ta Smieszna Rada mialem taki skrawek nazieji ze cos podpisza albo przynajmniej dojda do jakiegos sensownego wyjscia..a teraz przypomina mi sie pewien program tv z przed lat.. "Polskie zoo" tylko ze tym razem nie Polskie a szczecinskie...:(

NIE MA SZCZECINA!!! BEZ POGONI!!!

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
dziki^
Kibic
Na forum od 8493 dni

**

Odp: Rada Miasta - wciaz zero konkretow!! - 11/01/2003 05:52
ja oczywiscie wolal bym nasza ukochana Pogoń w 1 lidze ale z 2 strony to wsumie nawet wole zeby spadli do 3 ligi albo nawet (nie daj boze) dalej...i niech beda grali pilkarze dla ktorych Pogoń to nie $ tylko ale tradycja ...niech eda sercem z Pogońia i co roku beda sie piac coraz wyzej az do 1 ligi...ja tam moge poczekac....SZCZECIN MOIM MIASTEM POGON MOIM ZYCIEM...ALE TA PRAWDZIWA POGON A NIE ZAGRANICZNA (BEKDAS&GONDOR)

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
dziki^
Kibic
Na forum od 8493 dni

**

Odp: Rada Miasta - wciaz zero konkretow!! - 11/01/2003 05:53
PRZEPRASZAM ZA BLEDY ALE JESTEM WCIETY LEKKO HEHEH:)

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
kamyk
Kibic
Na forum od 8474 dni

Odp: Rada Miasta - wciaz zero konkretow!! - 11/01/2003 23:48
No i znowu nic!!!!! mozemy zauwazyc komu w tym miescie zalezy na Pogoni.... władzom Szczecina na pewno NIE!!!!!!!!! Czy te złe dni sie w koncu kiedys skoncza????? Nie zapowiada to sie raczej pod rzadami prezydenta Jurczyka, ktory jak wiemy jest przeciwny naplywowi obcego kapitalu do Polski. Mam jednak cicha nadzieje, gdzies w glebi serca, ze wreszcze zakonczy sie ten trwajacy od lat koszmar i Szczecinska Pogon powroci do świetnosci....(ale czy to bedzie za kadencji obecnych wladz-nie wiem)

Qcu
Kibic
Na forum od 8412 dni

**

Odp: Rada Miasta - wciaz zero konkretow!! - 11/01/2003 23:56
Narzekacie wszyscy na Jurczyka a prawda taka ze nawet jakby prezydentem byl Runowicz to nic by sie nie zmienilo. Przeciez to nie ma znaczenia ktory z nich jest prezydentem. Zadnemu z nich nie zalezy na Pogoni wiec skonczcie mowic:"taka sobie wladze wybraliscie" To jest nudne i nie ma najmniejszego znaczenia w sprawie Pogoni!

ficiu
Kibic
Na forum od 8737 dni

Odp: Rada Miasta - wciaz zero konkretow!! - 13/01/2003 12:00
Bedzie dobrze dzieciak - elo, do góry głowa!!!!

w żyłach...
Yakumo
Kibic
Na forum od 8544 dni

Odp: Rada Miasta - wciaz zero konkretow!! - 13/01/2003 19:24
> Narzekacie wszyscy na Jurczyka a prawda taka ze nawet jakby prezydentem byl
> Runowicz to nic by sie nie zmienilo.

Jurczyk ma na dzialanie cala swoja kadencje, ale zupelnie w niego nie wierze !!! grrrr, zyjacy przeszloscia dziadek

poza tym Runowicz byl krotko przezydentem...

--
Yakumo
'Viva la Revolution'
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769091606 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005