Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> kowalczyk << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
wski
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8941 dni

**

kowalczyk - 09/01/2003 14:42
oto cytat z jego wywiadu jaki ukazal sie dzis w PS:
No to gdzie pan zagra?

- Zobaczymy, poczekamy. Jak nic nie będzie, to już chyba polecę do tych Chin. Ale wolałbym ratować Pogoń Szczecin, niż teraz przenosić się do Polonii.

pozdrooo

niewazne z kim sie spi - wazne zeby sie wyspac!!!!
dziki^
Kibic
Na forum od 8493 dni

**

Odp: kowalczyk - 09/01/2003 14:54
nie wierze wlasnym oczom :before:

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
Steryd
Kibic
Na forum od 8826 dni

**

Odp: kowalczyk - 09/01/2003 15:15
Wierzycie w ten transfer ?? Jak na razie nie mamy co liczyc na wzmocnienia.
Najpierw musimy wystartowac do rozgrywek.

1948
Jasny^
Kibic
Na forum od 8489 dni

Odp: kowalczyk - 09/01/2003 15:40
wski a umiemy czytań???
ten tetmat już był....
po co dwa takie same??

kocek
Kibic
Na forum od 8584 dni

**

Odp: kowalczyk - 09/01/2003 15:40
Ktos u nabija ilosc tematow zalozonych na forum...Ten jest 40 :P [Ostatnio edytowane przez kocek: 2003-01-09 15:44]

Jak rozjebiecie juz wszystko to pie*dolnijcie sie w leb...
wski
Kibic
Na forum od 8941 dni

**

Odp: kowalczyk - 09/01/2003 16:29
nie moja wina ze na glownej najwazniejsze posty odswiezaja sie w zastraszajaco wolnym tempie
Chyba umiem czytac... sam juz nie wiem Najjaśniejszy z JASNYCH!!

Jasny^
Kibic
Na forum od 8489 dni

Odp: kowalczyk - 09/01/2003 17:26
A kurwa nie możesz wejść normalną drogą??

I nie przeginaj....

pinkfloyd
Kibic
Na forum od 8814 dni

Odp: kowalczyk - 09/01/2003 18:51
Na grze w Pogońi Kowalczyka najwięcej zarobią kluby nocne Szczecina - ten facet wiecej trenuje z flaszką niż z piłką...

Polska nARKA! Polska
wski
Kibic
Na forum od 8941 dni

**

Odp: kowalczyk - 09/01/2003 19:58
A kurwa nie moge, bo to sciezka wydeptana przez Ciebie Tadzik
:P

borsuk
Kibic
Na forum od 8957 dni

**

Odp: kowalczyk - 09/01/2003 20:51
Gowno prawda to nie bylo wyrazenie checi gry w Pogoni tylko porownanie...ze wolalby juz grac w Pogoni niz w Poloni a tu od razu wielkie halo..w/g mnie nic by z tego nie wyszlo..a jezeli tak to napewno przydalby sie nam doswiadczony zawodnik..

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
rob :)
Kibic
Na forum od 8854 dni

**

Odp: kowalczyk - 09/01/2003 21:33
No i co z tego ze przejdzie , czy nikt nie zauwazyl ze wiek szanownego pana juz jest nie najnizszy , czy znowu chcemy zeby Pogon skladala sie z samych emerytow ??Nie mowie ze takie wzmocnienie sie by nie przydalo ale chyba kazdy pamieta ilu starszych graczy gralo niedwano w Pogoni i wtedy tez bylo nie najlepiej , no moze nie bylo az tak zle jak teraz , ale dobrze pamietam jak wszyscy marudzili ze juz nie te lata u niektorych i ze nie umieja biegac , chociaz Wegrzyn albo chociaz Podbrozny by sie przydal :P

Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
colina
Kibic
Na forum od 8428 dni

Odp: kowalczyk - 09/01/2003 21:45
przeciez on jest grubszy od wojciecha manna , jak on bedzie sie poruszla po boisku.a i wypic tez lubi!!. mysle ze nie jest dobry pilkarz dla naszej biednej POGONII

liga sie bawi
Jasny^
Kibic
Na forum od 8489 dni

Odp: kowalczyk - 09/01/2003 21:58
Wole jego nież Rodriguza, Sobczaka, Pawlaka, Copika, Witkowskiego itp, itd.
Co nei ulega wątpliwości, ze jest moze troche za stary...:)

Kluczyk
Kibic
Na forum od 8546 dni

*

Odp: kowalczyk - 09/01/2003 22:53
A świstak siedział i zawijał je w sreberka.

A..
Kibic
Na forum od 8568 dni

Odp: kowalczyk - 09/01/2003 23:06
:) Wydaje mi sie ze on nawet na kacu bylby lepszy niz polowa zawodnikow co sa (byli) teraz:) Co z tego ze pije...nie czytacie jego ksiazki ? Wyraznie mowi ze W PILCE TO KAZDY PIJE !!! :) bo kto nie pije - ten kapuje :D

dary
Kibic
Na forum od 8616 dni

Odp: kowalczyk - 20/01/2003 09:51
Wojciech Kowalczyk i Dariusz Dźwigała w Gwardii Warszawa?
20 styczeń, 2003

Wojciech Kowalczyk i Dariusz Dźwigała otrzymali propozycje gry w trzecioligowej Gwardii Warszawa

W klubie nikt oficjalnie nie wypowiada się w tej kwestii, choć nikt tak naprawdę oficjalnie jej nie zdementował. - Owszem, słyszałem coś o tym pomyśle, ale nie umiem na to nic odpowiedzieć. Wydaje mi się, że na razie ci zawodnicy raczej szukają klubów z wyższych lig, niż myślą o grze u nas. Gdy to im nie wyjdzie, być może przez osobę pana Janusza Wójcika, można by ich zacząć z nami wiązać. Na razie chyba nie - mówi kierownik sekcji piłki nożnej Gwardii Janusz Pulikowski. - Kowalczyk i Dźwigała? Bardzo proszę! Tacy zawodnicy bardzo by nam się przydali w walce o II ligę. Na razie jednak tylko słyszałem to od osób trzecich - mówi Włodzimierz Gnoiński, trener Gwardii.

W klubie ostatecznie zostaje Paweł Miąszkiewicz, który nosił się z zamiarem wyjazdu do Grecji. Transfer jednak jest już ponoć nieaktualny i zawodnik będzie grał w Gwardii do końca czerwca.

POGOŃ TO MY !
dary
Kibic
Na forum od 8616 dni

Odp: kowalczyk - 29/01/2003 16:24
z dzisiejszego Głosu

* Zastanawialiśmy się co zrobić, aby pomóc Pogoni. Uznałem, że skoro jestem kibicem Legii, to taki gest byłby jak najbardziej na miejscu. Na razie sprawa stanęła w miejscu. Do Pogoni jeszcze nikt nie przyszedł, a prawie wszyscy zdążyli rozwiązać kontrakty. Trudno, abym grał tam sam, albo z juniorami, to to nie miałoby sensu. Umówiłem się z działaczami Pogoni, że mogą do mnie zadzwonić, jeśli ściągnęliby do Szczecina pięciu czy sześciu poważnych zawodników - były piłkarz Legii Warszawa Wojciech Kowalczyk o swych negocjacjach z działaczami Pogoni na temat swojego przejścia do szczecińskiego zespołu.

POGOŃ TO MY !
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769082539 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005