Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Spotkanie forumowiczów!? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Art(h)ur
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8457 dni

Spotkanie forumowiczów!? - 28/12/2002 13:57
W temacie "Wziąć sprawy w swoje ręce" wiele razy pojawia się tekst typu "spotkajmy się i coś ustalmy", są nawet daty (28, 29 lub 30 grudnia - czyli dziś, jutro i pojutrze!), ale konkretów wciąż nie ma - a czas mija... A więc: do jasnej cholery, panowie, weźmy się wreszcie do roboty i przestańmy ograniczać swoją aktywność do pisania na necie!!!!! Wiadomo, że wszyscy spotkamy się podczas demonstracji w styczniu, ale jednorazowa akcja, choćby nie wiem jak efektowna (nie chodzi mi o chuligankę), to za mało - musimy CIĄGLE przypominać pewnym osobom o naszej obecności (np. przez maile do [email protected]). Właśnie o takich sprawach powinniśmy porozmawiać i to TERAZ ALBO NIGDY (już niedługo nasz Klub może przestać istnieć i wszelkie, genialne nawet, akcje będziemy mogli sobie wtedy w dupę wsadzić!)
"Do boju MKS..."!!!!!!!! [Ostatnio edytowane przez Art(h)ur: 2002-12-02 14:32]

MKS po życia kres!!!
Legi@fan
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8431 dni

Odp: Spotkanie forumowiczów!? - 28/12/2002 14:48
To w sumie nie moja sprawa - ja i tak z Waw nie przyjade....
ale TY rzuc konkretne date godzine i miejsce i wtedy zobaczysz ilu was jest chetnych a nie tylko madralow na necie!
Jak nikt nie przyjdzie to najwyzej stracisz godzinke czasu i trudno

pozdro

Legia - Pogoń dwa bratanki...
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769095762 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005