| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Akcja Protestacyjna - 21/01/2003 18:20
W połowie stycznia zorganizowana zostanie Akcja Protestacyjna kibiców i sympatyków Morskiego Klubu Sportowego.
Miejsce: plac pod pomnikiem Colleoniego, obok Placu Lotnika godzina 14.00.
Wszyscy Ci, którzy nie wyobrażają sobie sportowej mapy Polski bez Szczecina i Pogoni w III lidze z Gondorem u władzy będą wiedzieli co robić.
Więcej informacji (data) szukajcie w necie, prasie, plakatach i ulotkach...
Pogoń Walcząca
2002-12-20 10:07:55
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Akcja Protestacyjna - 20/12/2002 11:47
No to mi sie podoba. Konkrety. Więcej być moze bedzie na stronie http://www.pogon-walczaca.org/ (na razie nie ma) no to do stycznia.
NIGDY NIE SPADNIE MKS NIGDY NIE SPADNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Odp: Akcja Protestacyjna - 20/12/2002 13:49
JUZ TYLE RAZY BYLY PROTESTY I TO NIC NIE DAŁO ANI NIC INNEGO NAM NIE POZOSTAJE A WIEC JA JESTEM ZA I NAPEWNO BEDE!!!
|
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Akcja Protestacyjna - 20/12/2002 15:36
sorry gdzie jest ten pomnik dokladniej bo glownie to znam tylko trase ze stacji na stadion .No i oczywiscie bede .............jak trafie w to miejsce
pozdro   
f.c. Świonujscie
|
f.c. Świnoujscie
|
|
|
|
Odp: Akcja Protestacyjna - 20/12/2002 15:38
Bedzie to akcja dla wszystkich;kibiców,piłkarzy,trenerów. pod pomnik po prostu trzeba przyjść bez wzgledu na pracę ,szkołę nie będzie żadnych wymówek!!!Będzie to nasze głośne NIE!!! dla polityki prowadzonej przez miasto oraz inwestora.Godzina i miejsce jest juz znane , data będzie uzależniona np. od dnia obrad Rady Miejskiej(wiadomo dlaczego)
JESTEŚMY ALBO NAS NIE MA!!!
|
Pogoń to więcej niż klub
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Akcja Protestacyjna - 20/12/2002 22:40
no jak trzeba bedzie walczyc z policja ..to bedziem walczyc..a na poczatku sprzetu brac nie trzeba..jakby co to sprzet sie znajdzie na ulicy bez problemu (kamienie,kosze na smieci itp itd)
|
BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
|
|
|
|
Odp: Akcja Protestacyjna - 21/12/2002 01:15
szkoda ze w takiej sytuacji bedziemy sie musieli sie spotkac ja myslalem ze w przyszlosci kibice beda swietowac pod Colleonim mistrzostwo Polski jak to na zachodzie bywa a tu trza protestowac szkoda ze fontany nie ma
|
http://www.facebook.com/Dąbie-PS-443206229084765
[email protected]
|
|
|
|
Odp: Akcja Protestacyjna - 21/12/2002 14:38
O ile się nie myle pomnik jest na pl. Lotników (Al. Jedności Narodowej) Z Polic też wybiera się duża paczka!!!!!!!!!!!Kto wie jaką demonstracje zrobiła kiedys craxa w Krakowie, ten na pewno przyjdzie pod pomnik Colloniego!!!!!!!!!!!!!!
CH.W.D.P.
|
POLICCY FANATYCY
|
|
|
|
|
|
|
|
|