Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> FC Chemik Police prosi o pomoc!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
PF
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8454 dni

**

FC Chemik Police prosi o pomoc!! - 11/12/2002 23:40
PROSIMY O POMOC !!!! GŁOSUJCIE NA NAJWIĘKSZY FAN CLUB POGONII SZCZECIN - CHEMIK POLICE!!!!!!!!! MY SIĘ WAM ODWZIĘCZYMY I BĘDZIEMY GŁOSOWAĆ NA POGOŃ W 1 LIDZE!!!!!!!!!

POLICE 100% - POGOŃ SZCZECIN
Z GÓRY DZIĘKI!!!!!!!!!!!!!
POZDRAWIAM

POLICCY FANATYCY
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8958 dni

Odp: FC Chemik Police prosi o pomoc!! - 11/12/2002 23:44
no to glosujemy !! :D

Czereś
Kibic
Na forum od 8442 dni

Odp: FC Chemik Police prosi o pomoc!! - 12/12/2002 00:11
Z gory dzieki za glosy :)))

POLICE NA ZAWSZE Z POGONIA !!!!!

Nigdy nie spadnie...
Steryd
Kibic
Na forum od 8826 dni

**

Odp: FC Chemik Police prosi o pomoc!! - 12/12/2002 01:56
Ahhh znowu ten kibol.
Ja nie zaglosuje.Jak juz pisalem,nie lubie takiego glosowania.
Mimo wszystko zycze jak najwiecej glosow.

1948
dziki^
Kibic
Na forum od 8493 dni

**

Odp: FC Chemik Police prosi o pomoc!! - 12/12/2002 06:46
ale mnie police nieinteresuja wogole a tym bardziej jakis tam chemik...a co to wogole jest chemik police???

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
PF
Kibic
Na forum od 8454 dni

**

Odp: FC Chemik Police prosi o pomoc!! - 12/12/2002 11:59
> ale mnie police nieinteresuja wogole a tym bardziej jakis tam chemik...a co to
> wogole jest chemik police???

dziki^ jak nie wiesz co to jest Chemik Police to widać jakim jesteś wielkim kibolem Pogoni Szczecin !!!!!!!
Mimo wszystko pozdrawiam !!!!!!!!!!!!

POLICCY FANATYCY
FFU
Kibic
Na forum od 8537 dni

Odp: FC Chemik Police prosi o pomoc!! - 12/12/2002 13:57
na moj glos nie liczcie:)

f.c. Świnoujscie

f.c. Świnoujscie
Mistrz Flota
Kibic
Na forum od 8537 dni

Odp: FC Chemik Police prosi o pomoc!! - 12/12/2002 14:20
Na muj głos terz nieliczcie bo ja głosuje na Flote Świnoujscie Flota & Kotwa

Mistrz Mks
PF
Kibic
Na forum od 8454 dni

**

Odp: FC Chemik Police prosi o pomoc!! - 12/12/2002 15:14
Nawet nie liczymy na głos od Floty!!!!!!!!!!!

POLICCY FANATYCY
_adalbert_
Kibic
Na forum od 8721 dni

Odp: FC Chemik Police prosi o pomoc!! - 12/12/2002 18:25
Ja oczywiście głosuje na Chemika. Wolę go bardziej od Floty. Ale może to dlatego, że mam w Policach kumpli, a w Świnoujściu niet.

You Know Who You Are? You Are One Big Zero!!!
Kibol_MKS
Kibic
Na forum od 8442 dni

Odp: FC Chemik Police prosi o pomoc!! - 12/12/2002 19:54
Ja tam jestem kibicem Pogońi ale i chemika rowniez bym widzial w 2 lidze.Kibice Pogońi gdzie jest najwiekszy satelicki fan club MKSu jak nie w policach ? Kto dostarcza nam zawodnika z ktorego jestesmy mniej lub wiecej zadowoleni ale jest z polic a nie ze swinoujscia .Ostatnim pilkarzem z tego miasta w Pogońi byl ratajczak i to wszystko.A w policach sie ogrywaja mlodzi nasi gracze.Dlatego glosujcie na Chemik bo jest blisko i wiecej argumentow przemawia za nim.Ja oddam glos swoj.Fani Chemika dziekujemy za zwiekszanie frekwencji na naszym stadionie w tym sezonie.

mistrz dla Pogońi 2 liga dla chemika
J_B
Kibic
Na forum od 8581 dni

**

Odp: FC Chemik Police prosi o pomoc!! - 12/12/2002 21:04
można zagłosować czemu nie :)

:ukliam2::2up:J^B:2up::ukliam2:
zyraf
Kibic
Na forum od 8493 dni

Odp: FC Chemik Police prosi o pomoc!! - 12/12/2002 21:53
Siedze na 1 sektorze wiec musze oddać głos na Police w końcu jest was tam sporo :D I flaga jest :)

Ojcze Święty na zawsze pozostaniesz w naszej pamięci
PF
Kibic
Na forum od 8454 dni

**

Odp: FC Chemik Police prosi o pomoc!! - 12/12/2002 22:59
Kibol_MKS dzięki za dobre słowa :-> Pozdrawiam wszystkich fanów szczecińskiej Pogoni i mam nadzieje, że pierwsza liga będzie w Szczecinie, a trzecia w Policach!!!!!!!!!!!!! I ZAPRASZAM DO DALSZEJ ZABAWY NA KIBOL.COM !!!!!!!!!!!!!!!!!!

POLICCY FANATYCY
PF
Kibic
Na forum od 8454 dni

**

Odp: FC Chemik Police prosi o pomoc!! - 12/12/2002 23:13
Obrazek jpg wstawiony na forum

Jesteśmy na każdym meczu Pogoni w Szczecinie (oczywiście na sektorze 1), oraz na niektórych wyjazdach. [Ostatnio edytowane przez SEBOL_MKS: 2002-12-12 00:54]

POLICCY FANATYCY
Czereś
Kibic
Na forum od 8442 dni

Odp: FC Chemik Police prosi o pomoc!! - 12/12/2002 23:21
Chemik Police na dzien dzisiejszy jest klubem biednym a nawet bardzo biednym ale o duzej tradycji.Juz na poczatku lat 20 powstal klub Preusen Politz w ktorym grali tylko i wylacznie niemcy.Pozniej po wojnie byl Promien az po wybudowaniu fabryki zakladow chemicznych powstal Chemik.8 sezonow spedzonych w 2 lidze wyszkolenie takich graczy jak Jaskulski,Oleszek,Cecot,Naskret,Kosmalski czy Norko mowia same za siebie.Dwukrotny cwierc finalista pucharu polski.Pozniejsze nazwy to Pomerania,Chemik Sport i KP.Wtej chwili klub stoi na skraju upadku sportowego.Swietna baza sportowa jaka jest w Policach nie moze byc roztrwoniona:obiekt pilkarski z najnowoczesniejsza sztuczna trawa w polsce i oswitleniu o natezeniu 450 lux pelno wymiarowe,3 boiska trawiaste w tym dwa oswietlone,hale ,baseny,silownie,korty to wszystko szkoda zeby sie zmarnowalo.Dlatego apeluje do ludzi w polsce o pomoc klubowi !! Zawodnicy ktorzy by chcieli zagrac w 3 lidze i utrzymac ja dla Polic i szerokiej rzeszy fanow zapraszam do polic w styczniu"

Nigdy nie spadnie...
FFU
Kibic
Na forum od 8537 dni

Odp: FC Chemik Police prosi o pomoc!! - 13/12/2002 21:45
widze ze zawiazala sie tutaj koalicja anty-Świnoujska :D:D:D:D:D
a co Wam tak sie nie podoba heh i te glosy zachwytu na temat Polic i tego ich Chemika w Swinoujsciu jest bardzo duzo wiernych kibicow Pogoni podniecacie sie ile to osob z Polic nie jezdzi na mecze Pogoni a mam pytanie jak oni maja daleko?????Chyba troszke dalej niz my i nie wiem jak wiekszosc z Was by sie zachowala w naszej sytuacji

pozdro
pelen loozik :)
f.c. Świnoujscie

f.c. Świnoujscie
PF
Kibic
Na forum od 8454 dni

**

Odp: FC Chemik Police prosi o pomoc!! - 14/12/2002 00:46
... a mam pytanie jak oni maja daleko?????Chyba
> troszke dalej niz my i nie wiem jak wiekszosc z Was by sie zachowala w naszej
> sytuacji

pozdro
pelen loozik :)
f.c. Świnoujscie

Tak zdecydowanie mamy dalej... (masz za zadanie poszukać na mapie Police i Świnoujście, oraz zobaczyć odległość tych dwóch miast od Szczecina)!!!!!!!! :->

POLICCY FANATYCY
Czereś
Kibic
Na forum od 8442 dni

Odp: FC Chemik Police prosi o pomoc!! - 14/12/2002 01:34
POLICE na zawsze z POGONIA

Powyzej fc Police podczas meczu z Lechem Poznan...

Powyzej flegi rowniez podczas meczu z Lechem

Powyzej zdjecie z meczu w Olsztynie

Powyzej zdjecie z meczu z Ruchem ( to byla jedyna flaga kibicow Pogoni na tym meczu )

Powyzej dalem Ci maly przyklad ze POLICE na zawsze beda z POGONIA...
Na dobre i na zle...
Zdjecia moglbym wklejac do jutra ale uwazam to za zbedne...

A teraz maly przykladzik dlaczego taki klub jak Chemik Police potrzebny jest Pogoni ze strony sportowej :

Tacy zawodnicy jak Jaskulski , Walburg , Blasius , Andruszko , Kosmalski , Norko , Lenczewski , Sokolowski ,Oleszek mam wymieniac dalej....? Myle ze to jest zbedne... aaa zapomnialem powiedziedz ze Radoslaw Majdan wychowywal sie w Policach....:)

Jak bys znal kulisy przejscia Jacka Kosmalskiego do Pogoni to chyba przyznal byc mi racje ze jednak taki klub jest potrzebny ... ( jak o tym mysle to smac mi sie chce :) Ale czego nie robi sie dla przyjaciela :))

Obecnie Chemik na wielkie klopoty finansowe tak samo jak Pogon i z korzyscia dla obu klubow jest to ze wypozyczeni sa na dzien dzisiejszy do Polic dwaj mlodzi pilkarze Pogoni Godras i Zielinski aaa i Miciopulos zapomnialem o nim... ktorzy na dzin dzisiejszy nie maja co myslec o grze w pierwszym skladzie Pogoni ale ogrywaja sie w 3 lidze.... Taka pomoc wydaje mi sie korzystna dla obu klubow...

I z ta odlegloscia hm... wydaje mi sie ze Police sa "troszke" blizej niz Swinoujscie a nie jak napisalas dalej ale moge sie mylic :)

Pozdro dla wszystkich....

I serdeczne podziekowania za glosy.... DZIEKUJE

Przepraszam Admina strony za wykorzystanie zdjec... Mam cicha nadzieje ze mi to wybaczy ...
Ale chcialem cos pokazac.....

Korzystajac z okazii chcialem spytac czy byla by mozliwosc aby na stronie www.chemik.of.pl w dziale galeria pojawily sie zdjecia z Waszej strony . Oczywiscie ponizej bedzie widnial napis zdjęcia pochodzą ze strony www.pogononline.pl. :) Z gory dziekuje :) ( Pytanie kieruje oczywiscie do redaktora naczelnego :)

[Ostatnio edytowane przez Czereś: 2002-12-02 02:09]

Nigdy nie spadnie...
FFU
Kibic
Na forum od 8537 dni

Odp: FC Chemik Police prosi o pomoc!! - 14/12/2002 13:12
heh ale zajebalem:)
i tak dobrze wiecie o co mi chodzilo

pozdro

f.c. Świnoujscie
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769100074 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005