| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
FC Chemik Police prosi o pomoc!! - 11/12/2002 23:40
PROSIMY O POMOC !!!! GŁOSUJCIE NA NAJWIĘKSZY FAN CLUB POGONII SZCZECIN - CHEMIK POLICE!!!!!!!!! MY SIĘ WAM ODWZIĘCZYMY I BĘDZIEMY GŁOSOWAĆ NA POGOŃ W 1 LIDZE!!!!!!!!!
POLICE 100% - POGOŃ SZCZECIN
Z GÓRY DZIĘKI!!!!!!!!!!!!!
POZDRAWIAM
|
POLICCY FANATYCY
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: FC Chemik Police prosi o pomoc!! - 12/12/2002 11:59
> ale mnie police nieinteresuja wogole a tym bardziej jakis tam chemik...a co to
> wogole jest chemik police
dziki^ jak nie wiesz co to jest Chemik Police to widać jakim jesteś wielkim kibolem Pogoni Szczecin !!!!!!!
Mimo wszystko pozdrawiam !!!!!!!!!!!!
|
POLICCY FANATYCY
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: FC Chemik Police prosi o pomoc!! - 12/12/2002 19:54
Ja tam jestem kibicem Pogońi ale i chemika rowniez bym widzial w 2 lidze.Kibice Pogońi gdzie jest najwiekszy satelicki fan club MKSu jak nie w policach ? Kto dostarcza nam zawodnika z ktorego jestesmy mniej lub wiecej zadowoleni ale jest z polic a nie ze swinoujscia .Ostatnim pilkarzem z tego miasta w Pogońi byl ratajczak i to wszystko.A w policach sie ogrywaja mlodzi nasi gracze.Dlatego glosujcie na Chemik bo jest blisko i wiecej argumentow przemawia za nim.Ja oddam glos swoj.Fani Chemika dziekujemy za zwiekszanie frekwencji na naszym stadionie w tym sezonie.
|
mistrz dla Pogońi 2 liga dla chemika
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: FC Chemik Police prosi o pomoc!! - 12/12/2002 22:59
Kibol_MKS dzięki za dobre słowa :-> Pozdrawiam wszystkich fanów szczecińskiej Pogoni i mam nadzieje, że pierwsza liga będzie w Szczecinie, a trzecia w Policach!!!!!!!!!!!!! I ZAPRASZAM DO DALSZEJ ZABAWY NA KIBOL.COM !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
POLICCY FANATYCY
|
|
|
|
|
|
|
Odp: FC Chemik Police prosi o pomoc!! - 12/12/2002 23:21
Chemik Police na dzien dzisiejszy jest klubem biednym a nawet bardzo biednym ale o duzej tradycji.Juz na poczatku lat 20 powstal klub Preusen Politz w ktorym grali tylko i wylacznie niemcy.Pozniej po wojnie byl Promien az po wybudowaniu fabryki zakladow chemicznych powstal Chemik.8 sezonow spedzonych w 2 lidze wyszkolenie takich graczy jak Jaskulski,Oleszek,Cecot,Naskret,Kosmalski czy Norko mowia same za siebie.Dwukrotny cwierc finalista pucharu polski.Pozniejsze nazwy to Pomerania,Chemik Sport i KP.Wtej chwili klub stoi na skraju upadku sportowego.Swietna baza sportowa jaka jest w Policach nie moze byc roztrwoniona biekt pilkarski z najnowoczesniejsza sztuczna trawa w polsce i oswitleniu o natezeniu 450 lux pelno wymiarowe,3 boiska trawiaste w tym dwa oswietlone,hale ,baseny,silownie,korty to wszystko szkoda zeby sie zmarnowalo.Dlatego apeluje do ludzi w polsce o pomoc klubowi !! Zawodnicy ktorzy by chcieli zagrac w 3 lidze i utrzymac ja dla Polic i szerokiej rzeszy fanow zapraszam do polic w styczniu"
|
Nigdy nie spadnie...
|
|
|
|
Odp: FC Chemik Police prosi o pomoc!! - 13/12/2002 21:45
widze ze zawiazala sie tutaj koalicja anty-Świnoujska     
a co Wam tak sie nie podoba heh i te glosy zachwytu na temat Polic i tego ich Chemika w Swinoujsciu jest bardzo duzo wiernych kibicow Pogoni podniecacie sie ile to osob z Polic nie jezdzi na mecze Pogoni a mam pytanie jak oni maja daleko ??Chyba troszke dalej niz my i nie wiem jak wiekszosc z Was by sie zachowala w naszej sytuacji
pozdro
pelen loozik 
f.c. Świnoujscie
|
f.c. Świnoujscie
|
|
|
|
Odp: FC Chemik Police prosi o pomoc!! - 14/12/2002 00:46
... a mam pytanie jak oni maja daleko ??Chyba
> troszke dalej niz my i nie wiem jak wiekszosc z Was by sie zachowala w naszej
> sytuacji
pozdro
pelen loozik 
f.c. Świnoujscie
Tak zdecydowanie mamy dalej... (masz za zadanie poszukać na mapie Police i Świnoujście, oraz zobaczyć odległość tych dwóch miast od Szczecina)!!!!!!!! :->
|
POLICCY FANATYCY
|
|
|
|
Odp: FC Chemik Police prosi o pomoc!! - 14/12/2002 01:34
POLICE na zawsze z POGONIA
Powyzej fc Police podczas meczu z Lechem Poznan...
Powyzej flegi rowniez podczas meczu z Lechem
Powyzej zdjecie z meczu w Olsztynie
Powyzej zdjecie z meczu z Ruchem ( to byla jedyna flaga kibicow Pogoni na tym meczu )
Powyzej dalem Ci maly przyklad ze POLICE na zawsze beda z POGONIA...
Na dobre i na zle...
Zdjecia moglbym wklejac do jutra ale uwazam to za zbedne...
A teraz maly przykladzik dlaczego taki klub jak Chemik Police potrzebny jest Pogoni ze strony sportowej :
Tacy zawodnicy jak Jaskulski , Walburg , Blasius , Andruszko , Kosmalski , Norko , Lenczewski , Sokolowski ,Oleszek mam wymieniac dalej....? Myle ze to jest zbedne... aaa zapomnialem powiedziedz ze Radoslaw Majdan wychowywal sie w Policach....
Jak bys znal kulisy przejscia Jacka Kosmalskiego do Pogoni to chyba przyznal byc mi racje ze jednak taki klub jest potrzebny ... ( jak o tym mysle to smac mi sie chce Ale czego nie robi sie dla przyjaciela )
Obecnie Chemik na wielkie klopoty finansowe tak samo jak Pogon i z korzyscia dla obu klubow jest to ze wypozyczeni sa na dzien dzisiejszy do Polic dwaj mlodzi pilkarze Pogoni Godras i Zielinski aaa i Miciopulos zapomnialem o nim... ktorzy na dzin dzisiejszy nie maja co myslec o grze w pierwszym skladzie Pogoni ale ogrywaja sie w 3 lidze.... Taka pomoc wydaje mi sie korzystna dla obu klubow...
I z ta odlegloscia hm... wydaje mi sie ze Police sa "troszke" blizej niz Swinoujscie a nie jak napisalas dalej ale moge sie mylic
Pozdro dla wszystkich....
I serdeczne podziekowania za glosy.... DZIEKUJE
Przepraszam Admina strony za wykorzystanie zdjec... Mam cicha nadzieje ze mi to wybaczy ...
Ale chcialem cos pokazac.....
Korzystajac z okazii chcialem spytac czy byla by mozliwosc aby na stronie www.chemik.of.pl w dziale galeria pojawily sie zdjecia z Waszej strony . Oczywiscie ponizej bedzie widnial napis zdjęcia pochodzą ze strony www.pogononline.pl. Z gory dziekuje ( Pytanie kieruje oczywiscie do redaktora naczelnego
[Ostatnio edytowane przez Czereś: 2002-12-02 02:09]
|
Nigdy nie spadnie...
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|