| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kto nowym selekcjonerem ? - 03/12/2002 16:59
Proponuję duet: Gondor i Werner jako łowców talentów a Mikulskiego na trenera. Z kadrą nie ma problemu bo akurat ze Szczecina paru gwiazdorów odejdzie więc tylko uzupełni się skład i Europa nasza. Co tam Europa, cały świat.
|
21:37
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kto nowym selekcjonerem ? - 03/12/2002 17:40
> Wybierajac Bonka
> zmarnowalismy pol roku i kilka punktow w eliminacjach ME.
Dokładnie, teraz kto by nie przyszedł zaczną się nowe "testy" i o ME możemy zapomnieć! Choć nie jestem fanem Engela to sądze że powinien on być brany pod uwage (przynajmniej do końca eliminacji) ponieważ zna zespół i możliwości poszczególnych piłkarzy... A Boniek za "przygodę" z repra zarobił w ciągu 5 miesięcy ok 600 tys plus diety za zgrupowania itp.
|
...a świstak siedzi i pali ze sreberka :smoking:
|
|
|
|
Odp: Kto nowym selekcjonerem ? - 03/12/2002 18:28
Mysle ze teraz jest juz za pozno na budowanie nowej druzyny wiec proponuje zeby do konca eliminacji prowadzil druzyne Majewski. Jezeli sie sprawdzi niech zostaniena dluzej, a jezeli nie to trenerem powinien byc Kasperczak.
|
Pink Floyd - The Biggest Band On The World
Pogon Szczecin - The Biggest Club On The World
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kto nowym selekcjonerem ? - 03/12/2002 19:41
wedlug mnie najlepszym rozwiazaniem bylby kasperczak ewentualnie powrót engela
aha i zadnych obcokrajowcó bo zrobi sie jeszcze wieksza kaszana niz jest teraz
pozdr
|
Wszystkie drogi prowadzą na Pogoń
|
|
|
|
Odp: Kto nowym selekcjonerem ? - 03/12/2002 20:23
Mozliwe że wroci Engel. Ja sie ciesze ze w koncu ten pan Boniek zrozumial że jako trener to dla polskiej reprezentacji moze tylko zaszkodzic. Bylem mu wrogiem od dnia kiedy przejal repre i dziękuje u za to że zrezygnował. rotfl
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kto nowym selekcjonerem ? - 04/12/2002 01:18
Szanse na awans jeszcze sa.Zmiana trenera wyjdzie tylko na dobre naszej reprezentacji.
Moje kandydatury to Stefan Majewski,ktory byl asystentem Bonka oraz Werner Liczka.Teraz jest on tymczasowo na stanowisku selekcjonera.Okuka niech wyprowadzi Legie na prosta,a Kasperczak niech dalej kontynuuje znakomita prace z Wisla.
|
1948
|
|
|
|
Odp: Kto nowym selekcjonerem ? - 04/12/2002 12:57
Jedynym sensownym wyjsciem bylo by zatrudnienie Jurka Engela. Co prawda popelnil on pare bledow z poprzednia kadra, ale czlowiek na bledach sie uczy. Jestem pewien ze z Jurkiem wejdziemy do Euro2004
|
|
|
|
- 1
-
|