Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> RKS-POGON 3:0... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
borsuk
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8957 dni

**

RKS-POGON 3:0... - 30/11/2002 13:56
Kurwa!!To juz koniec..zeby miec 2 bramkowa przewage i przegrac 0:3 to jest jakas kpina...Jebani krawaciarze zrobcie cos z ta druzyna poki nie bedzie za pozno!!!No i puchar uefa przeszedl kolo nosa...no coz..teraz trzeba bedzie sie skoncentrowac na lidze..

POGON TO MY!!!

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
Matek.
Kibic
Na forum od 8617 dni

Odp: RKS-POGON 3:0... - 30/11/2002 13:58
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie bo najlepsza w polsce jest POGON SZCZECIN MKS!!!!!!!!!!

Pogoń To My!
mikee
Kibic
Na forum od 8490 dni

**

Odp: RKS-POGON 3:0... - 30/11/2002 14:13
Skoncentrować na lidze .???
HEHEHE chyba przyglądać się walce o mistrzostwo Polski.
Przegrali z 12 drużyna II ligi
Ta runda udowodniła jak się wszyscy koncentrują: jedni na boksie, jedni na żużlu, kolejni na tym w jakim lokalu spędzi dzisiaj noc...
tylko koncentrował się JUREK WYROBEK i dla niego szacunek, a dla reszty... to już jest koniec.

.:: POGOŃ .: 1948 :. SZCZECIN ::.
Faster
Kibic
Na forum od 8756 dni

Odp: RKS-POGON 3:0... - 30/11/2002 14:19
Druga liga jest juz nawet dla nas za mocna. Oj boli, bardzo boli :( :(

PF
Kibic
Na forum od 8454 dni

**

Odp: RKS-POGON 3:0... - 30/11/2002 14:23
Podziękowania dla 3 kibiców Legii Warszawa, którzy zjawili się w Radomsku i dopingowali nasz zespół !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POGOŃ & LEGIA FOREVER

POLICCY FANATYCY
wien
Kibic
Na forum od 8713 dni

**

Odp: RKS-POGON 3:0... - 30/11/2002 14:24
jestem zrozpaczony, nie juz nie moge, kurwa......:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( [Ostatnio edytowane przez wien: 2002-11-02 14:24]

Na Zawsze POGOŃ
FFU
Kibic
Na forum od 8537 dni

Odp: RKS-POGON 3:0... - 30/11/2002 14:29
amatorzy

f.c. Świnoujscie
Misiek
Kibic
Na forum od 8881 dni

Odp: RKS-POGON 3:0... - 30/11/2002 14:42
Kupcie mi tu kurwa piłkarzy a nie jakis jebanych hipisow co przed meczem se cpaja a potem nie wiedza gdzie maja pilke kopac. ja jestem tak wqrwiony ze zaraz pojde i starego najebie no!!!!!

zakochany w POGONI
rob :)
Kibic
Na forum od 8854 dni

**

Odp: RKS-POGON 3:0... - 30/11/2002 15:05
qrde ... a 4:0 postawilem dla rks'u :P ... no comment

Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
Bobekk
Kibic
Na forum od 8682 dni

Odp: RKS-POGON 3:0... - 30/11/2002 15:48
W przyszłym sezonie zrewanżujemy im się w lidze. Będzie tez mecz derbowy w Stargardzie Szczecińskim. Boże, czemu zesłałeś na nas takich szmaciarzy.

One_of_Them
Kibic
Na forum od 8511 dni

**

Odp: RKS-POGON 3:0... - 30/11/2002 15:48
A ja już się do tego dziadostwa chyba przyzwyczaiłem... Po skończonym meczu tak się zacząłem śmiać, że rodzinka mnie musiała uspokajać coby mi żyłka nie pękła :D

Najprawdziwszy Piknik
Shivan
Kibic
Na forum od 8546 dni

**

Odp: RKS-POGON 3:0... - 30/11/2002 15:57

qurwa nie mogli 1 bramki strzelic, to trzeba nie miec honory zeby przejebac z 2 liga w takim stosunku, niech wypierdalaja z klubu, kurwa kazdemu bym dal wilczy bilet i niech wypierdalaja stad z dozywotnim zakazem wykonywania tego zawodu jakby potyral jeden z drugim na budowie to by sie moze troche nauczyli
i tylko zal Wyrobka ze musi sie z takimi kurwiszonami zadawac
sorry za jezyk ale ... sami wiecie, chanba na cala Polske ale to my sie musimy za nich wstydzic, pseldograjki - WYPIERDALAC z Szczecina

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
dziki^
Kibic
Na forum od 8493 dni

**

Odp: RKS-POGON 3:0... - 30/11/2002 16:51
dno pierdolone dno :cwmdie:

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
mcpog
Kibic
Na forum od 8482 dni

Odp: RKS-POGON 3:0... - 30/11/2002 17:17
WYPIER... ICH WSZYSTKICH !!!!!!!!!!

MC
papryk
Kibic
Na forum od 8706 dni

**

Odp: RKS-POGON 3:0... - 30/11/2002 17:19
Dobrze, że nastała zima,- koniec z kolejnymi rewelacjami

Co za osły, nawet nie potrafią stać w 11-stu w bramce mając komfort psychiczny, że jedna szmata może jakimś cudem wpaść.

II liga to huj, myślę, że nawet w III mieliby sporo problemów !

A ostatni pierwszymi będą... Anioł
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
brodaONE
Kibic
Na forum od 8537 dni

**

Odp: RKS-POGON 3:0... - 30/11/2002 17:51
ja jebie, dosc, po prostu dosc, to juz przechodzi ludzkie pojecie czegos takiego sie nie spodziewalem zero ambicji zero POGONI W SERCU kim oni sa nie zasluguja na nas przykro mi za nas wszystkich i szkoda mi jurka wyrobka,
jak mozna klub z takimi tradycjami doprowadzic do ruiny? przeciez w tej sytuacji nie ma zadnych nadzieji nawet najmniejszego swiatelka w tunelu, tylko wypowiedzi panow LESA I WERNERA ze na wiosne to dopiero bedzie Pogon.......smutno mi.
Panie i Panowie co tu robic????????????????????????

Gaca
Kibic
Na forum od 8625 dni

**

Odp: RKS-POGON 3:0... - 30/11/2002 18:09
no i dupa wielka D U P A. nie ja nie wyrobie. jak mozna przegrac 3:0 taki mecz. oni sa pojebani. SCZUNEK dla wyrobka a reszta wypierdalac

christoph
Kibic
Na forum od 8587 dni

**

Odp: RKS-POGON 3:0... - 30/11/2002 18:42
Bez komentarza...nie chcę bluzgać, a nic innego mi do głowy nie przychodzi...więc sobie wogóle odpuszczę... :cussing:

Dziękuję :)
PogonDynamite
Kibic
Na forum od 8464 dni

**

Odp: RKS-POGON 3:0... - 30/11/2002 23:07
nie, no kurwa mac, ja juz nie moge...

najpierw ogladam na zywo w Kopenhadze, jak Dunczycy mieszaja z gównem zawodników Mr. Bonka którzy jeszcze niedawno rozniesli Norwegów, teraz ogladam w sportowym ekspresie, jak jakies kurwa, Radomsko do jasnej kurwy RKS, rozpieprza mój kochany klub, który jeszcze niedawno rzadzil ekstraklasa...

co jest?!?! tego Leszka Gondorowicza to za jaja uczepic do motoru, i po Szczecinie sie z nim przejechac, najchetniej odstawcie go na prom do Szwecji i niech spierdziela, walkon jebany...

jedyne co pociesza, to to ze jest Pogońonline.pl - Zyczenia z okazji II rocznicy!! :-)

nie zalamujmy sie Ziomale...

MKS-Potega-MKS
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8958 dni

Odp: RKS-POGON 3:0... - 30/11/2002 23:12
Odnosnie ur. serwisu prosimy kierowac...: Tutaj :D

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769103578 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005