| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
RKS-POGON 3:0... - 30/11/2002 13:56
Kurwa!!To juz koniec..zeby miec 2 bramkowa przewage i przegrac 0:3 to jest jakas kpina...Jebani krawaciarze zrobcie cos z ta druzyna poki nie bedzie za pozno!!!No i puchar uefa przeszedl kolo nosa...no coz..teraz trzeba bedzie sie skoncentrowac na lidze..
POGON TO MY!!!
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: RKS-POGON 3:0... - 30/11/2002 14:13
Skoncentrować na lidze .
HEHEHE chyba przyglądać się walce o mistrzostwo Polski.
Przegrali z 12 drużyna II ligi
Ta runda udowodniła jak się wszyscy koncentrują: jedni na boksie, jedni na żużlu, kolejni na tym w jakim lokalu spędzi dzisiaj noc...
tylko koncentrował się JUREK WYROBEK i dla niego szacunek, a dla reszty... to już jest koniec.
|
.:: POGOŃ .: 1948 :. SZCZECIN ::.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: RKS-POGON 3:0... - 30/11/2002 14:23
Podziękowania dla 3 kibiców Legii Warszawa, którzy zjawili się w Radomsku i dopingowali nasz zespół !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POGOŃ & LEGIA FOREVER
|
POLICCY FANATYCY
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: RKS-POGON 3:0... - 30/11/2002 14:42
Kupcie mi tu kurwa piłkarzy a nie jakis jebanych hipisow co przed meczem se cpaja a potem nie wiedza gdzie maja pilke kopac. ja jestem tak wqrwiony ze zaraz pojde i starego najebie no!!!!!
|
zakochany w POGONI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: RKS-POGON 3:0... - 30/11/2002 15:48
A ja już się do tego dziadostwa chyba przyzwyczaiłem... Po skończonym meczu tak się zacząłem śmiać, że rodzinka mnie musiała uspokajać coby mi żyłka nie pękła
|
Najprawdziwszy Piknik
|
|
|
|
Odp: RKS-POGON 3:0... - 30/11/2002 15:57
qurwa nie mogli 1 bramki strzelic, to trzeba nie miec honory zeby przejebac z 2 liga w takim stosunku, niech wypierdalaja z klubu, kurwa kazdemu bym dal wilczy bilet i niech wypierdalaja stad z dozywotnim zakazem wykonywania tego zawodu jakby potyral jeden z drugim na budowie to by sie moze troche nauczyli
i tylko zal Wyrobka ze musi sie z takimi kurwiszonami zadawac
sorry za jezyk ale ... sami wiecie, chanba na cala Polske ale to my sie musimy za nich wstydzic, pseldograjki - WYPIERDALAC z Szczecina
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: RKS-POGON 3:0... - 30/11/2002 17:19
Dobrze, że nastała zima,- koniec z kolejnymi rewelacjami
Co za osły, nawet nie potrafią stać w 11-stu w bramce mając komfort psychiczny, że jedna szmata może jakimś cudem wpaść.
II liga to huj, myślę, że nawet w III mieliby sporo problemów !
|
A ostatni pierwszymi będą... 
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
|
|
|
|
Odp: RKS-POGON 3:0... - 30/11/2002 17:51
ja jebie, dosc, po prostu dosc, to juz przechodzi ludzkie pojecie czegos takiego sie nie spodziewalem zero ambicji zero POGONI W SERCU kim oni sa nie zasluguja na nas przykro mi za nas wszystkich i szkoda mi jurka wyrobka,
jak mozna klub z takimi tradycjami doprowadzic do ruiny? przeciez w tej sytuacji nie ma zadnych nadzieji nawet najmniejszego swiatelka w tunelu, tylko wypowiedzi panow LESA I WERNERA ze na wiosne to dopiero bedzie Pogon.......smutno mi.
Panie i Panowie co tu robic      
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: RKS-POGON 3:0... - 30/11/2002 23:07
nie, no kurwa mac, ja juz nie moge...
najpierw ogladam na zywo w Kopenhadze, jak Dunczycy mieszaja z gównem zawodników Mr. Bonka którzy jeszcze niedawno rozniesli Norwegów, teraz ogladam w sportowym ekspresie, jak jakies kurwa, Radomsko do jasnej kurwy RKS, rozpieprza mój kochany klub, który jeszcze niedawno rzadzil ekstraklasa...
co jest?!?! tego Leszka Gondorowicza to za jaja uczepic do motoru, i po Szczecinie sie z nim przejechac, najchetniej odstawcie go na prom do Szwecji i niech spierdziela, walkon jebany...
jedyne co pociesza, to to ze jest Pogońonline.pl - Zyczenia z okazji II rocznicy!! :-)
nie zalamujmy sie Ziomale...
|
MKS-Potega-MKS
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-