| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Cieńka gra POGONI - 28/11/2002 19:45
nie byl bym takim optymistom...zeby Pogoń zaczela grac potrzebni sa nam klasowi zawodnicy...a nawet jak beda to od nowa druzyna bedzie musiala sie zgrac a to tak szybko sie nie stanie...a Pogoń potrzebuje punktow w kazdym meczu....takze mysle ze druga liga to tylko formalnosc..NIESTETY
|
BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Cieńka gra POGONI - 01/12/2002 18:11
nowy sklad to jedno a atmosfera to drugie, sprowadza kilku najemnikow (oj oj, wzmocnilismy klub ale sie nie udalo) ktorzy po rundzie odejda i dupa... imo juz nic nie da sie zrobic, trzeba szykowac druzyne na II lige, wychowankowie... tylko ze... przy takiej sytuacji jaka jest w klubie to ja nie wiem jakie oni (wychowankowie) beda miec motywacje, szanse rozwoju w Pogoni
panowie, nic sie nie zmieni poki na gorze nie beda siedziec razsadni ludzie a nie #%@*^&, jebal ich pies
:AR15firing:
|
--
Yakumo
'Viva la Revolution'
|
|
|
|
Odp: Cieńka gra POGONI - 02/12/2002 21:54
Hehe, sprowadzą najemników w stylu Rodrigueza czy innych... Jakby to powiedzieć........ DZIAŁACZE, LITOOOOOŚCI!!!!!
BTW, Yakumo, czy Ty jesteś TEN Yakumo z MN? Jak tak, to it's me, Jaro
|
Najprawdziwszy Piknik
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Cieńka gra POGONI - 03/12/2002 15:43
Ohayoo gozaimasu ^^ Chyba będziemy musieli przeskoczyć na priva, bo nas zlinczują za zaśmiecanie topicu ![:]](grafika/emoticons/krzywy.gif)
Ja osobiście uważam, że nawet klasowi zawodnicy nie zdziałają tu wiele, jeśli nie będą drużyną... A swoją drogą, nie wydaje się Wam wszystkim to dziwne...? Ktokolwiek by nie grał w Pogoni, zaraz po przyjściu dostaje nagłego spadku formy or smthn... Nie wiem, żyły wodne jakieś, czy cuś..... ?
|
Najprawdziwszy Piknik
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|