Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Cieńka gra POGONI << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Ażem
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8456 dni

Cieńka gra POGONI - 28/11/2002 15:10
W tej rundzie było żle jak myślicie porawi się?

Pogoń Fans
dziki^
Kibic
Na forum od 8493 dni

**

Odp: Cieńka gra POGONI - 28/11/2002 19:45
nie byl bym takim optymistom...zeby Pogoń zaczela grac potrzebni sa nam klasowi zawodnicy...a nawet jak beda to od nowa druzyna bedzie musiala sie zgrac a to tak szybko sie nie stanie...a Pogoń potrzebuje punktow w kazdym meczu....takze mysle ze druga liga to tylko formalnosc..NIESTETY

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
Steryd
Kibic
Na forum od 8826 dni

**

Odp: Cieńka gra POGONI - 29/11/2002 15:42
Nie wiem co napisac.Zobaczymy kogo sprowadza dzialacze i wtedy porozmawiamy.Ten sklad nie ma nawet cienia szansy na utrzymanie.Tylko sie wstydu najemy.

1948
Yakumo
Kibic
Na forum od 8544 dni

Odp: Cieńka gra POGONI - 01/12/2002 18:11
nowy sklad to jedno a atmosfera to drugie, sprowadza kilku najemnikow (oj oj, wzmocnilismy klub ale sie nie udalo) ktorzy po rundzie odejda i dupa... imo juz nic nie da sie zrobic, trzeba szykowac druzyne na II lige, wychowankowie... tylko ze... przy takiej sytuacji jaka jest w klubie to ja nie wiem jakie oni (wychowankowie) beda miec motywacje, szanse rozwoju w Pogoni

panowie, nic sie nie zmieni poki na gorze nie beda siedziec razsadni ludzie a nie #%@*^&, jebal ich pies
:AR15firing:

--
Yakumo
'Viva la Revolution'
One_of_Them
Kibic
Na forum od 8511 dni

**

Odp: Cieńka gra POGONI - 02/12/2002 21:54
Hehe, sprowadzą najemników w stylu Rodrigueza czy innych... Jakby to powiedzieć........ DZIAŁACZE, LITOOOOOŚCI!!!!!

BTW, Yakumo, czy Ty jesteś TEN Yakumo z MN? :) Jak tak, to it's me, Jaro :)

Najprawdziwszy Piknik
Yakumo
Kibic
Na forum od 8544 dni

Odp: Cieńka gra POGONI - 03/12/2002 14:47
rany boskie, wiedzialem ze ta flaga japonska jakas podejrzana, hahahaha

tak, to ja Yakumo cze-witam-cokolwiek :)
piwo piwo piwo

--
Yakumo
'Viva la Revolution'
One_of_Them
Kibic
Na forum od 8511 dni

**

Odp: Cieńka gra POGONI - 03/12/2002 15:43
Ohayoo gozaimasu ^^ Chyba będziemy musieli przeskoczyć na priva, bo nas zlinczują za zaśmiecanie topicu :]

Ja osobiście uważam, że nawet klasowi zawodnicy nie zdziałają tu wiele, jeśli nie będą drużyną... A swoją drogą, nie wydaje się Wam wszystkim to dziwne...? Ktokolwiek by nie grał w Pogoni, zaraz po przyjściu dostaje nagłego spadku formy or smthn... Nie wiem, żyły wodne jakieś, czy cuś..... ?

Najprawdziwszy Piknik
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8958 dni

Odp: Cieńka gra POGONI - 03/12/2002 15:51
lincz ? Nieeeee :D
Juz wiele osob, znalazlo swoich kolegow i znajomych na tym forum nie wiedzac ze tez sie wypowiadaja :P

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769100076 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005