Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> kurwaaa 3-0 w dupe << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Mistrz Flota
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8537 dni

kurwaaa 3-0 w dupe - 23/11/2002 20:01
jebac wernera ,gondora i cały zarzą d Pogoń jesteśmy z wami

Mistrz Mks
christoph
Kibic
Na forum od 8587 dni

**

Odp: kurwaaa 3-0 w dupe - 23/11/2002 20:08
:~( zly :wkurzony: :2up:
:angryfire: :cussing:

nic innego nie przychodzi mi do głowy.........
nie wiem co mogę powiedzieć....

K... MAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziękuję :)
Maciar zawsze z Ruchem
Kibic
Na forum od 8463 dni

Odp: kurwaaa 3-0 w dupe - 23/11/2002 20:08
No u was chyba nastroje dosc pesymistyczne ale ktos musi u was zrobic cos bo jak nie to bedzie druga liga a ekstraklasa moim zdaniem powinna byc z Pogońia bo jedni z wierniejszych kibicoe to wlasnie Pogoń ma no i jeszcze tradycje

zycze powodzenia na przyszlosc troche mi was zal ale mysle ze odkujecie sie w rundzie wiosennej

Na Zawsze i po smierci Niebieski
brodaONE
Kibic
Na forum od 8537 dni

**

Odp: kurwaaa 3-0 w dupe - 23/11/2002 20:25
MASAKRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!
no tak to jeszcze nie bylo :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

PabloO
Kibic
Na forum od 8539 dni

Odp: kurwaaa 3-0 w dupe - 23/11/2002 20:26
Ludzie spójrzcie na ten skład, oprócz Pokładowskiego dla pozostałych Pogoń była i tak szczytem marzeń. To zbieranina miernot i patałachów, czego od nich oczekiwać. To wstyd i hańba, że tacy nieudacznicy noszą stroje z godłem Pogoni. Brak mi słów. Zarząd Pogoni do dymisji. Apeluję, oddajcie ten klub wreszcie we właściwe ręce, a nie ciągle tylko tym, co chcą dorobić się kosztem naszego ukochanego klubu.

Czy wygrywasz, czy nie, ja i tak kocham Cię. Bo najlepsza w Polsce jest, POGOŃ SZCZECIN MKS
Faster
Kibic
Na forum od 8756 dni

Odp: kurwaaa 3-0 w dupe - 23/11/2002 20:31
Przykro! Bardzo przykro! Zauważcie że od pierwszej do ostatniej kolejki Pogoń byla na ostatnim miejscu.To mowi samo za siebie. [Ostatnio edytowane przez PeTrUs ;D: 2002-11-08 20:31]

Adrian PS
Kibic
Na forum od 8956 dni

**

Odp: kurwaaa 3-0 w dupe - 23/11/2002 20:34
Dzieki wielkie za pocieszenia :) Ehhh.... meczyk byl bardzo slabiutki :( Najbardziej zal mi jest Norka, ktorego nie lubie ale nie jest to zly bramkarz, puscil szmate i sie do tego przyznal, po meczu lezal chwile na murawie i byl zalamany ... naprawde szkoda, bo jest mlody. Kosmal jebal sytuacje za sytuacja, Rodriguez z trzech metrow do bramki nie trafil ale to jest norma wiec sie nie zdziwilem. Najechali na Gondora - bardzo dobrze !! Wreszcie sie odwarzyli, z Wernerem to juz norma, Wyrobek musi zostac inny trener nic nie zdziala. Jakis debil co siedzial za mna znowu polamal krzeselko ale juz dalej nic nie zdarzyl zrobic bo go z 5 facetow opierdolilo i chlopak sie troche speszyl (Idiota!). I tak to wyglada. Teraz powinno sie kupic z 4 klasowych zawodnikow, proponowalbym: Wisniewskiego z Gornika Zabrze, Olgierda Moskalewicza z Zaglebia Lubin, Cristiano Pereire da Souze Brasilie z Energie Cottbus i Pawla Straka z Wisly Krakow ale to tylko marzenia, napewno rzaden z nich u nas nie zawita. No coz poczekamy zobaczymy. Mam nadzieje, ze Gondor z Jurczykiem sie dogadaja i bedzie cacy. Werner odejdzie ... moze do eLcha ? Albo nie, nawet najgorszemmu wrogowi tego nie rzycze. I to by bylo na tyle. Koniec rundy a tu CHUJ WIELKI !!!

Hold skladam temu miastu...
pablo_mks
Kibic
Na forum od 8808 dni

Odp: kurwaaa 3-0 w dupe - 23/11/2002 21:31
Ż E N A D A
Kur.. jak widze co odpier... na boisku takie Norki,Copiki,Rodriguezy i inne Romaniuki to mnie kurwica strzela.Weżcie mi tych panów ze Szczecina.2 bramka pana N. to mistrzostwo świata.Brawa dla Leszka P. który jako jedyny podziękował za "doping" kibicom.
A tak dalej być nie może
Gondor,Werner,pseudogracze - W Y P I E R....

ted
Kibic
Na forum od 8859 dni

Odp: kurwaaa 3-0 w dupe - 23/11/2002 21:59
K-U-R-W-A M-A-Ć
ALE HUJNIA
MOZE BYĆ JUŻ TYLKO LEPIEJ
jabol

*POGOŃ TO MY !*

[Ostatnio edytowane przez ted: 2002-11-10 22:01]

byliśmy, jesteśmy, będziemy... PS 1948 !
Qki
Kibic
Na forum od 8610 dni

**

Odp: kurwaaa 3-0 w dupe - 23/11/2002 22:11
Idąc na mecz byłem pewien ze Pogoń wygra, myślałem ze chłopaki się zmobilizują i na koniec rundy sprawia jakąś mila niespodzianke,ale się kur.... pomyliłem. Ta drużyna wogle nie ma ambicji i woli walki, a tak wogóle to czemu norko stal dziś na bramce ?

:)..::MKS Pogoń Szczecin::..:)
dziki^
Kibic
Na forum od 8493 dni

**

Odp: kurwaaa 3-0 w dupe - 23/11/2002 22:50
amen:bardzo_zly:

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
eker
Kibic
Na forum od 8952 dni

Odp: kurwaaa 3-0 w dupe - 23/11/2002 23:00
Kurwa nigdy nie bluznilem na tym forum ale koniec miarka sie przebrala !!!! Kurwa zenada pseudoportowcy wypierdalac !!!!! Wszyscy !!!!

Jedno serce Jeden Klub
Gumowe, ostre, nogi czy głowa - żadna różnica: tak działa polska policja
One_of_Them
Kibic
Na forum od 8511 dni

**

Odp: kurwaaa 3-0 w dupe - 23/11/2002 23:23
No cóż... Czy to oznacza "pa, pa, nasza drużyno"...? Mam nadzieję wbrew nadziei, ale......... okropnie to wszystko wygląda...

Najprawdziwszy Piknik
Steryd
Kibic
Na forum od 8826 dni

**

Odp: kurwaaa 3-0 w dupe - 24/11/2002 00:29
Werner na Sybir
Gondor na Jamajke
Kopacze na piwo

1948
J_B
Kibic
Na forum od 8581 dni

**

Odp: kurwaaa 3-0 w dupe - 24/11/2002 10:21
Jebane patałachy do 4 ligi z nimi

:ukliam2::2up:J^B:2up::ukliam2:
krecik
Kibic
Na forum od 8854 dni

Odp: kurwaaa 3-0 w dupe - 24/11/2002 23:06
Powiem tylko tyle,bo już nie mogę całej tej sytuacji znieść!Gdybym był szefem szczecińskiej mafi,to już grabarze mojej ukochanej POGONI,a wszyscy doskonale wiecie kogo mam na mysli mieliby wyroki kulki w łeb, jak amen w pacierzu!!!Qrwa,jaka szkoda,że nie mam takiej możliwości 'podziękowania'tym wszystkim'zbawcom' za to,czego dokonali przez ostanie osiem miesięcy!!!A może ktoś,kto może tego dokonać przeczyta ten wpis i sprawi,jak sądzę nie tylko mnie Gwiazdkowy prezent i przeczytam na pierwszych stronach gazet,to czego spodziewam się przeczytać!!!A może tylko,to że wreszcie spakowali swoje śmierdzące walizki i wynieśli się ze Szczecina i swoje brudne łapy oderwali od POGONI?!Mikołaju drogi,to moja prośba do Ciebie na zbliżjące się Święta!Wysłuchaj mnie,proszę i ocal POGOŃ,mój ukochany klub jedyny nie tylko od spadku do drugiej ligi ale przede wszystkim od tych wszyskich złodziei i krętaczy wstrętnych!!!!

aRe
Kibic
Na forum od 8616 dni

**

Odp: kurwaaa 3-0 w dupe - 25/11/2002 09:54
Pogoń niestety jako klub nie istnieje bo pan gondor woli żużel....:( ALE jako kibice istniał , istnieje i bedzie ISTNIEĆ !!!!

Pogoń ponad wszystko !!!
M&C_Portowiec
Kibic
Na forum od 8510 dni

Odp: kurwaaa 3-0 w dupe - 25/11/2002 11:13
Niestety czeka nas II liga i oby na tym się skończyło bo może być jeszcze gorzej. Gondor i Werner - wypad, 90% zawodników też. Przecież było widać gołym okiem że nie tylko umiejętności im zabrakło ale tez woli walki i chęci zwycięstwa. Tak nie może być, jak nie potrafisz grać na przyzwoitym poziomie to chociaż zapierd.... i zostaw trochę zdrowia na boisku. Ten mecz pokazał że wszyscy nas kibiców olewają, piłkarze i działacze (nie pofatygowali się na mecz bo mieli "ważniejsze" zajęcia. Na ch.. nam tacy działacze, na ch.. nam taki prezes, na ch.. nam tacy piłkarze. Już wolę juniorów.

Z DUMĽ NOSZĘ GRYFA W SERCU
DPSM
Kibic
Na forum od 8585 dni

Odp: kurwaaa 3-0 w dupe - 25/11/2002 16:20
na stronce ruchu mozna sciagnac filmiki jak padaly bramki w meczu Pogoń-ruch
0-3
0-2
0-1 [Ostatnio edytowane przez x-man: 2002-11-04 16:21]

http://www.facebook.com/Dąbie-PS-443206229084765
[email protected]
saturn
Kibic
Na forum od 8459 dni

Odp: kurwaaa 3-0 w dupe - 25/11/2002 17:55
Gratulacje dla całej druzyny Pogoni , 6 punktów które zdobyliście napewno was bardzo dużo kosztowało ale to jest za mało na ekstraklase... Mam nadzieje ze szybko i bezboleśnie spadniecie w dół.

Miłość Wiara Walka
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769100071 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005