Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> MŁYN << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Szymek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8580 dni

MŁYN - 18/11/2002 14:48
Gdzie będzie młyn na meczu z Rcuhem. Może wrócimy na siódemkę??

dziki^
Kibic
Na forum od 8493 dni

**

Odp: MŁYN - 18/11/2002 16:55
moim zdaniem na meczu z ruchem nie powinno byc wogole dopingu ani barw klubowych na plocie....przeciez to nie jest nasza Pogoń tylko jakies zalosna zbieranina z 3-4 ligowych druzyn co kibicow maja w dupie...

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
verte
Kibic
Na forum od 8551 dni

Odp: MŁYN - 18/11/2002 17:01
dziki, to się wyłącz i wróc za rok lub dwa jak będą tacy co Ci pasują. Ai my odpoczniemy. Same plusy.

21:37
papryk
Kibic
Na forum od 8706 dni

**

Odp: MŁYN - 18/11/2002 17:41
Ja też uważam, że zmowa milczenia przez 90 min. na ruchu to jakaś forma protestu kibiców przed dalszym niszczeniem Pogoni.
Na pewno nie przejdzie to bez echa, a jest to zdecydowanie lepszy pomysł od np. niszczenia naszej własnej świątyni.

A ostatni pierwszymi będą... Anioł
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
Matek.
Kibic
Na forum od 8617 dni

Odp: MŁYN - 18/11/2002 18:34
Wszyscy na mecz sektor 7 i doping kufa a nie protesty

CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE BO NAJLEPSZA W POLSCE JEST POGON SZCZECIN MKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pogoń To My!
Steryd
Kibic
Na forum od 8826 dni

**

Odp: MŁYN - 18/11/2002 18:36
ja jestem za cisza na stadionie do momentu strzelenia gola przez Pogon [Ostatnio edytowane przez PoRtAlBoY: 2002-11-06 18:37]

1948
Matek.
Kibic
Na forum od 8617 dni

Odp: MŁYN - 18/11/2002 18:36
MLYN MA BYC JAK ZAWSZE OKOLO 1 TYS OSOB A NIE PROTESTY MACIE SPIEAWAC POOGN GOOL LALAALALLAAL!!!!!!!!!!!!!!!!1

NASZA POGON NAJLEPSZA W POLSCE JEST NAJLEPSZA W POLSCE JEST!!!!!!!!!!!!1

Pogoń To My!
Matek.
Kibic
Na forum od 8617 dni

Odp: MŁYN - 18/11/2002 18:39
no ty tez kufa co za ludzie nie wierni boze na meczu bez dopingu nie zapominajscie

CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE BO NAJLEPSZA W POLSCE JEST POGON SZCZECIN MKS!!!!!!!!!!!!!!!!

Pogoń To My!
Szymek
Kibic
Na forum od 8580 dni

Odp: MŁYN - 18/11/2002 18:40
Czy wy sie dobrze czujecie?? Doping musi być. Nie możemy odwrócić się od Pogoni i to w takim momencie. Jak ktoś sie przewróci to plujesz mu wtwarz, czy podajesz rękę. Ja jestem za siodemką.

brodaONE
Kibic
Na forum od 8537 dni

**

Odp: MŁYN - 18/11/2002 19:25
jeden mecz ciszy wystarczy i na pewno nie spowodooje zlosci , to nie wina pilkarzy ze werner ich kupil, moze zrozumieja ze nam kibicom jest przykro i smutno...
poza tym od poczatku rundy ogladamy zenade wiec chyba nie moga miec pretensji do nas bo na kazdym meczu byl doping, jeden raz moze byc cicho, no chyba ze beda bramki i punktowa zdobycz dla nas:)

Jasny^
Kibic
Na forum od 8489 dni

Odp: MŁYN - 18/11/2002 20:28
Po pierwsze żeby był doping muszą być kibice a więcej niż 1tys. się ich raczej nie spodziewajmy.
Ja jestem za tym by może troche pośpiewać ale jak będzie wynik do dupy i piłkarze podejda odwrócić się plecami !

kacper01
Kibic
Na forum od 8492 dni

Odp: MŁYN - 18/11/2002 20:37
przestancie smucic w/g mnie nie powinno byc zadnej ciszy na stadionie a wrecz przeciwnie.Czy to jest wina pilkarzy- moze oni poprostu nie potrafia grac lub graja na swoim poziomie-wine ponosi prezesek ktory ich tu sciagnał i jemu potrzebne sa mocne hasełka no i oczywiscie miasto tez w jakims tam stopniu(nie wiadomo czy wiekszym czy mniejszym) .A to ze ten zalosny prezesik doszedł dopiero teraz do wniosku ze jest zle i trzeba działac(obnizenie pensji itd.) to w/g mnie zasłona dymna aby kibice znalezli sobie innego kozla ofiarnego.Ludzie nie dajcie sie zmylic jakas metamorfoza prezeska to sciema nie widzicie tego?????????A doping ma byc bo to przeciez dalej Pogon moze z nazwy ale Pogon i nie wszyscy w klubie zlewaja tak jak w/w.A jak mamy spasc to z honorem a nie ze odwracamy sie od druzyny.

ps.ALE NAPEWNO NIE SPADNIEMY

dziki^
Kibic
Na forum od 8493 dni

**

Odp: MŁYN - 18/11/2002 21:22
Verte dzieciaczku z miodem w uszach na forum ludzie muwia co mysla i bardzo cie "prosze" nie podwazaj moich komentarzy bo niechce zeby powtorzyla sie historia z niedawnej przeszlosci (nie musze chyba nikomu mowic o co chodzi:) ) takze stul swoj dziobek niepelnoletni i wypowiadaj sie co myslisz a nie podwazaj wypowiedzi innych...mam nadziej ze zrozumiales

tatran
Kibic
Na forum od 8931 dni

Odp: MŁYN - 18/11/2002 21:38
> Verte dzieciaczku z miodem w uszach na forum ludzie muwia co mysla i bardzo cie
> "prosze" nie podwazaj moich komentarzy bo niechce zeby powtorzyla sie historia z
> niedawnej przeszlosci (nie musze chyba nikomu mowic o co chodzi...

A w zasadzie o co?

wien
Kibic
Na forum od 8713 dni

**

Odp: MŁYN - 18/11/2002 21:49
wlasnie

Na Zawsze POGOŃ
dziki^
Kibic
Na forum od 8493 dni

**

Odp: MŁYN - 18/11/2002 22:04
min.temat : zadyma itp itd wiekszosc wie o co chodzi :)

verte
Kibic
Na forum od 8551 dni

Odp: MŁYN - 18/11/2002 22:20
> Verte dzieciaczku z miodem w uszach na forum ludzie muwia co mysla i bardzo cie
> "prosze" nie podwazaj moich komentarzy bo niechce zeby powtorzyla sie historia z
> niedawnej przeszlosci (nie musze chyba nikomu mowic o co chodzi:) ) takze stul
> swoj dziobek niepelnoletni i wypowiadaj sie co myslisz a nie podwazaj wypowiedzi
> innych...mam nadziej ze zrozumiales

dziki, właśnie każdy mówi co myśli. Spróbuj najpierw przeczytać uważnie to na co odpowiadasz. To może pomóc. Chociaż bywa że nie pomaga bo i tak pozostaje nie do skumania. Ale bądźmy dobrej myśli.

21:37
Steryd
Kibic
Na forum od 8826 dni

**

Odp: MŁYN - 18/11/2002 23:09
Ja proponuje tez wykonac pare "flag" z przescieradel z haslami,ktore ukaza nasza sytuacje.

1948
dziki^
Kibic
Na forum od 8493 dni

**

Odp: MŁYN - 19/11/2002 01:08
przeczytalem bardzo uwaznie synus..to ty lepiej przeczytaj uwaznie co sam napisales i....sie wylacz....

Szymek
Kibic
Na forum od 8580 dni

Odp: MŁYN - 19/11/2002 15:07
ALBO ZRÓBMY TAK:
1.Zero dopingu dla Pogoni (wolę aby jednak był)
2. Całe 90 minut jedziemy na Wernera!!! Całe 90!!!

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769103578 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.07 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005