Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> wy wszycy jestescie zalosni << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
dziki^
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8493 dni

**

wy wszycy jestescie zalosni - 10/11/2002 05:31
SIEMANKO...DWA SLOWA DO WAS WSZYSTKICH...JESTESCIE DNO...PIERDOLONE DNO...WSZYSCY SIE TU KLOCA..JEDEN NORMALNY COS POWIE TO TAKI PORTABOY KTORY JEST PIKINIKIEM I NIGDY NA WYJEZDZIE NIE BYL MA NAJWIECEJ DO POWIEDZENIA...HEH DNO...SRAM NA WAS ...TRZYMAJCIE SIE INTERNETOWI NAPINACZE...BO TU PRZED MONITOREM MOZECIE BYC KOZAKAMI....HUJ WAM DUPE ....SIEMA NARA

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
brodaONE
Kibic
Na forum od 8537 dni

**

Odp: wy wszycy jestescie zalosni - 10/11/2002 10:55
Daj spokooj "dziki" chyba nie ma o co sie klocic.... a jesli dochodzisz dalej do takich przykrych wnioskoow wulgarny czlowieku, to wydaj ksiazke pod tytulem
"Poradnik bycia zajebistym kibicem hoolsem" moze czegos sie od Ciebie nauczymy, moze bedziemy tacy zajebisci jak TY!!! Kocham Pogoń czlowieku mam ja w sercu, na mecze chodze zawsze, nie jestem zadnym pierdolonym piknikiem rozumiesz to stary, moge chyba nie lubic jak chuligani demoluja stadion, zrozum to, przemysl kuwa swoje przykre wnioski, ciekawe co chuligani daja Pogoni? serce? chyba nie raczej dlugi, i zamkniety stadion.Jakim prawem nazywasz mnie i innych w taki sposoob, skad mozesz wiedziec kim my jestesmy, zyjemy w kapitalizmie i kazdy ma prawo do swojego zdania a jak Ci sie nie podoba, to goowno mnie to obchodzi..napisz do Kasi moze ona ci pomoze, odcinam sie od chuliganoow, przez nich robi sie zle rozumieszzzz to-czy dzikie instynkty przeslaniaja Ci rzeczywistosc? Nie chce sie kloocic, ale boli mnie to jak na forum Pogońi kibic pisze w taki sposoob o kibicach, przeciez nie zrobilismy nic zlego, bylismy na meczu dopingowalismy......nawet nam nie podziekowali ogoolnie sytuacja jest przygnebiajaca a Ty ja jeszcze takimi wypowiedziami rozpalasz.
Pozdrawiam i licze na spokooj.

[Ostatnio edytowane przez brodaone: 2002-11-12 12:48]

Yakumo
Kibic
Na forum od 8544 dni

Odp: wy wszycy jestescie zalosni - 10/11/2002 11:08
brodaone, naprawde masz u mnie piwo za jedyna sensowna wypowiedz jaka tu sie ostatnio ukazala...

--
Yakumo
'Viva la Revolution'
hmm
Kibic
Na forum od 8474 dni

Odp: wy wszycy jestescie zalosni - 10/11/2002 11:15
Dziki i co jestes z siebie dumny? ze rozjebales pare krzeselek, ze m.in to przez Ciebie zamkna nam stadion i trzeba bulic kare?? i co z tego, ze jezdzisz na wyjazdy? to ze tam bywasz upowaznia Cie do rozwalania wlasnego stadioniu?? ja bylem na kilku i jakos nie wpadlem na ten blyskotliwy pomysl co Ty. chyba wezme korepetycje u ciebie. zapisz sie na jakis kurs np modelarstwa i tam spalaj nadmiar swojej energii.

brodaONE
Kibic
Na forum od 8537 dni

**

Odp: wy wszycy jestescie zalosni - 10/11/2002 11:56
dzieki Yakumo....jestem strasznie przygnebiony, dawno sie tak nie czulem jak po wczorajszym meczu:(

FCP
Kibic
Na forum od 8483 dni

Odp: wy wszycy jestescie zalosni - 10/11/2002 12:10
Żałośni internetowcy!!!!!! CHWDP iwam tez!!!! kłóćcie sie dalej ze sobą jełopy!!! no ale przeciez w internecie to zaprowadzacie porzadek na stadionie::))) jak to były takie gnojki to dlaczego ich nie powstrzymaliście??? Ale oki nadal żyjcie samym netem:) CHWDP!!!

brodaONE
Kibic
Na forum od 8537 dni

**

Odp: wy wszycy jestescie zalosni - 10/11/2002 12:59
FCP kto sie kloci? a poza tym sam korzystasz z internetu, wiec daj sobie na luz z obrazaniem innych to juz jest lekka przeasada zeby sie wyzywac od najgorszych Pogon przegrala, i zaczyna sie udowadnianie kto lepszy kto gorszy, ci "chuligani", tamci "pikniki", jeszcze inni "pojebani internetowcy"........ a tak naprawde jestesmy wszyscy za Pogonia :( tak mi sie wydaje, nie obrazaj juz mnie prosze! [Ostatnio edytowane przez brodaone: 2002-11-01 13:00]

lechita
Kibic
Na forum od 8478 dni

Odp: wy wszycy jestescie zalosni - 10/11/2002 16:01
Więcej takich Dzików i niedługo nie będziecie mieli żadnych krzesełek!! Qrwa,że takie debile chodzą po ziemii! Policja do takich to powinna strzelać z ostrej broni o byłoby po kłopocie!!

Moja jedyna miłość to KOLEJORZ!!
Shivan
Kibic
Na forum od 8546 dni

**

Odp: wy wszycy jestescie zalosni - 10/11/2002 16:09
tak kloccie sie miedzy soba, a winni tych zajsc i tak maja to w dupie co narwyrazniej pokazali po meczu, "dziekujac za doping i za przyjscie juz nie mowie o bandyckich cenach. Gdyby te paralityki zagrali mecz nie przeszli obok niego, to choc atmosfera byla napieta to by ja rozladowalo a tak wkurwienie i emocje wziely w gore. Druga sprawa piszecie ze tak kochacie Pogon to czemu jak spiewano piosenki o Pogoni to oprucz mlyna spiewalo pare osob, a jak bluzgano na eLcha to prawie caly stadion, he? Co do zadym to byly, sa, i beda do czasu zmiany prawa, ale jaki kraj takie prawo.
CHwDP !!!
za to ich pierdolone rodeo na miescie i za cala reszte

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
wien
Kibic
Na forum od 8713 dni

**

Odp: wy wszycy jestescie zalosni - 10/11/2002 16:48
dziki wlasnie wstrzeles klotnie:)

Na Zawsze POGOŃ
W F H
Kibic
Na forum od 8688 dni

Odp: wy wszycy jestescie zalosni - 10/11/2002 18:00
i bardzo dobrze napierdalanka byla zajebista i musi byc ich wiecej.huj ztym stadionem niech go zamkna w pizdu.
ps. pozdrowienia dla dzikiego Pogoń to my!!!jak najwiecej takich awantur!AWANTURA!!!!!hwdp

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
wien
Kibic
Na forum od 8713 dni

**

Odp: wy wszycy jestescie zalosni - 10/11/2002 18:07
nawet na TV4 pokazali jak pies mówil ze to wina kibicow i pokazali bramke i cale zajscie, kurwa to psy jebane wszystko wszczely JEBAC WAS POLICYJNE KURWY

Na Zawsze POGOŃ
xxx
Kibic
Na forum od 8904 dni

Odp: wy wszycy jestescie zalosni - 10/11/2002 19:30
Wien dziecko pierw dorosnij, a potem krzycz. Czy mamusia wie, ze takich brzydkich slow uzywasz. 15 letni chuliganie radiowy.

dziki^
Kibic
Na forum od 8493 dni

**

Odp: wy wszycy jestescie zalosni - 10/11/2002 22:50
a ty xxx zamknij sie juz wielki kozaku internetowy

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
xxx
Kibic
Na forum od 8904 dni

Odp: wy wszycy jestescie zalosni - 11/11/2002 09:27
O wielki niszczyciel krzeselek wrocil :)))) Dziekujemy ci za pieknie zdemowlowany stadion. Na czejsc wielkiego chuligana gromkie hip-hip hura ;)

Yakumo
Kibic
Na forum od 8544 dni

Odp: wy wszycy jestescie zalosni - 11/11/2002 10:38
'niszczyciel krzeselek' buahaha, dobre naprawde dobre... no dziki moge cie dotknac moj ty guru ?

--
Yakumo
'Viva la Revolution'
avelyn
Kibic
Na forum od 8475 dni

Odp: wy wszycy jestescie zalosni - 11/11/2002 11:05
dzikii a moge dostać twój autograf????

Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Jasny^
Kibic
Na forum od 8489 dni

Odp: wy wszycy jestescie zalosni - 11/11/2002 13:06
Avelyn a może chcesz mój :P:P :):-D!!!!

wien
Kibic
Na forum od 8713 dni

**

Odp: wy wszycy jestescie zalosni - 11/11/2002 13:55
xxx pizdo jebana, nie bede sie z toba klocic ale to ze slucham meczu w radiu bo jestem przeziebiony i mam 15 lat nie ma nic do rzeczy, w oglole mnie nie znasz wiec sie nie odzywaj

Na Zawsze POGOŃ
Nietoper
Kibic
Na forum od 8482 dni

**

Odp: wy wszycy jestescie zalosni - 11/11/2002 14:21
Dziki weś się uspokój!!! Jesteś po prostu nie wyżyty.Zapisz się na jakiś kick-boxing lub coś w tym stylu.Dostaniesz pare razy po mordzie, a nie niszczysz swój stadion!!! Myślisz że jesteś teraz wielki że to zrobiłeś i wszyscy mają się ciebie bać!!! Może jeszcze myślisz że jak cie ktoś zobaczy to bedzie uciekał!!!! Sram na ciebie jebany fagasie!!! Pomyśl troche nad swoim postępowaniem MÓZGIEM, a nie rękoma!!!Pomyśl jeśli wogóle masz mózg!!!!!

Pozdro dla brodaone, Yakumo, hmm,Portalboya i wszystkich normalnych i myślacych kibiców!!!!!---Chłopaki macie umnie piwko!!:P:P:P:PD:D:D:D:)

:dark5:...:::THE MATRIX HAS YOU:::...:dark5:
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769108051 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005