| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Pogoń-Lech 0 -1 - 09/11/2002 20:57
Zero determinacji, troche pobiegali i odpuscili.Totalna Zenada
Co do Sektorów 11 i 12 , troche przesadzili łamiąc siedziska, i zdemolowali brame, i reklamy. Jeden gośc z czego widziałem miał przyszykowany na tyrajskiego sróbokręt wielkośc 50cm, skad on to wzioł?
Policja prowokowała tylko? na boki swistały kule gumowe. Lech zdjoł juz w 80min wszystkie barwy.
przesztraszyli sie pyry. Pogon zmierza coraz szybciej do drugiej ligi.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Lech 0 -1 - 09/11/2002 21:47
kibol.... jesli to prawda z tym srubokretem na Tyraja to debilizm w szeregach coniektorych kibicow (?) Pogoni osiagnal ekstremum!
A jeszcze 2 dni temu Tyraj wypowiadal sie, ze chetnie zagralby w Pogoni....
|
wielkoPOLSKA
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Lech 0 -1 - 09/11/2002 21:50
> Tyraj wypowiadal sie, ze chetnie zagralby w Pogoni....
Co ja raczej czytalem ze on Kocha Swój Klub - eLcha
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Lech 0 -1 - 09/11/2002 22:09
kurka sory...
jestem swiecie przekonany, ze czytalem gdzies, ze Tyrajowi kontrakt z Lechem konczy sie w czerwcu i jesli dostanie od Pogoni propozycje to sie zastanowi...
jesli jednak sie pomylilem to sorka
|
wielkoPOLSKA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Lech 0 -1 - 09/11/2002 22:49
Bez paniki. Sezon się jeszcze nie skończył. Macie szansę podobnie jak i my na utrzymnie się w lidze. A co do niektórych elementów na waszym stadionie - proponuję zorganizowac coś takiego, taką grupę ludzi która zajmowałaby się eliminowaniem takich "kibiców". Na pewno wiecie jak coś takiego miałoby wyglądać. U nas przyniosło to żądany efekt i był on widoczny niemal od razu.
Pozdrawiam
|
Zawsze wierny tylko Lechowi...
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Lech 0 -1 - 09/11/2002 22:55
Sprawa jest oczywista...Z tym skladem mozemy walczyc ale o utrzymanie w drugiej lidze...Jesli nic sie nie wydarzy to spadek jest pewny a to bedzie oznaczalo KONIEC Pogoni...
Heh ...A co do zawodnikow...Nikogo nie mozna wyroznic...Chifon slaby jak nigdy
.Jedyne co robil to podawal w bok albo do tylu ...Olszewski tez mogl sie lepiej zachowac przy utracie bramki...Pomoc nie potrafila opanowc srodka pola a to wystarczyloby do zwyciestwa...Kosmalki tylko biegal bez sensu a pozniej i t mu sie znudzilo...Szkoda gadac...
|
Jak rozjebiecie juz wszystko to pie*dolnijcie sie w leb...
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Lech 0 -1 - 09/11/2002 23:40
W najczarniejszym scenariuszu nie przewidzialem takiego przebiegu spotkania.Lech wygral zasluzenie.Fakt,ze Slusarski bramke zdobyl dosc szczesliwie,ale przeciez pilka nozna to gra bledow.Ten sam zawodnik zmarnowal 100% okazje,kiedy to zbyt dlugo sie zastanawial,co ma dalej zrobic.
Zabolalo mnie takze zachowanie naszych( ) pilkarzy,ktorzy po meczu nawet nie podziekowali kibicom za doping,tylko szybciutko zeszli do szatni.
Ciekawe co poczynia panowie Gondor i Werner w kierunku uratowania pierwszej ligi.Po dzisiejszym meczu sytuacja jest juz dramatyczna.Pogon musiala by zdobyc 6 puntkow(wyjazd do Szczakowianki i u siebie z Ruchem).Ciezko bedzie chociazby o 3 punkty.A trzeba pamietac,ze inne zespoly tez graja i pewnie im przybedzie punktow
Refleksja nasuwa sie sama.Gondor i Werner rozbili Pogon.Nie jest to juz ten sam klub.Jest tak samo jak za czasow samowolki Bekdasa,ktory chociaz poczatek mial udany.Teraz jak na razie poczatek jest tragiczny i obawiam sie,ze koniec bedzie jeszcze gorszy.
Panowie w garniturkach!Opamietajcie sie!
Kopacze!Zacznijcie wreszcie grac i szanowac kibicow!
|
1948
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Lech 0 -1 - 09/11/2002 23:55
Miało być święto,jest żałoba!!!!Mnie samego nie trzeba było namawiać do wizyty na stadionie,bo od kilku sezonów jestem na meczach Pogoni regularnie,ale coś mnie tknęło i m.in. dzięki ulotkom-plakatom rozklejanym i zatykanym za wycieraczkami aut-nomem omem swoim design'em przypominające cmentarne klepsydry,namówiłem na pójście na mecz swoją Pannę a Ona z kolei swoją Kolężankę z Jej Prtnerem.I wiecie,co?!!!Dawno się tak podle nie czułem!!!I nie chodzi tu tylko o wynik,bo to jest po prostu sport:z każdym można wygrać i z każdym można przegrać,zawsze i wszędzie.Ale,to co stało się na stadionie,to...nie będę klnął!Żal mi tylko tych punktów jaki i tych ludzi,którzy postąpili podobnie jak ja-zaprosili na mecz-klasyk swoich znajomych,na co dzień nie chodzących na mecze,argumentując to,wspaniałym widowiskiem i dużą skalą emocji.Emocję rzeczywiście były ale nie te spodziewane!Chciałbym tą drogą w imieniu swoim jak i wszystkich innych Kibiców i tz.pikników serdecznie'podziękować'tym wszystkim pajacom,palantom,debilom,kretynom,pojebańcom,bezmózgowcom,chujom zajebanym,którzy ze znanych tylko im powodów(może te same debile z zaprzyjaźnionej leguni dwa tygodnie temu dały im przykład jak szanować mnienie własnego-ukochanego klubu),pokazkały całej piłkarskiej Polsce,że vice-mistrz Polski i jego'pseudo-palanty-'kibice'sięgnęli dna.I to nie tylko dna ligowej tabeli!!!Dla was,kretyni już nic nie warto!!!DOSŁOWNIE NIC!!!!P.s.A POGOŃ I TAK NIE SPADNIE!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Lech 0 -1 - 09/11/2002 23:57
To gorzej niż w czarnym scenariuszu, jak można tak przejść obok meczu!!!! Po stracie bramki wierzyłem, ze się podniosą, że nie mają nic do stracenia. A tu... jaki sens ma granie do tyłu Tak samo końcówka, co to za róznica czy sie przegra 0 - 1, czy 0 - 2, trzeba było zaatakować, równiez tego się nie doczekałem.
Przykro mi to powiedzieć ale nie było widać nawet chęci zwycięstwa, a to dziwne bo w ZAWODNIKACH POGONI mecze z Lechem zawsze wyzwalały dodatkowe pokłady ambicji, siły i WOLI ZWYCIĘSTWA!!!
A tak na marginesie to 99,5% szczecińskiej publiczności nie przyszło dzisziaj na mecz dla samych siebie i po meczu nawet takim należało by im podziękować
|
.:: POGOŃ .: 1948 :. SZCZECIN ::.
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Lech 0 -1 - 10/11/2002 01:08
to poszaleliście, chlopaki. Żal mi was. Spadek macie jak w banku. Proponuje zacząć się interesować żużlem. LESzek chyba ma w dupie, nie uważacie :wysmiewanie_sie: Przegrać u siebie z Lechem /który ma taaaaaaaaaaaaaaaaaaką dolinę/ ------->>>> 3 liga
|
FORZA LECH
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Lech 0 -1 - 10/11/2002 01:54
kibic-zdjął się pisze inaczej niż cię pani w szkole nauczyła.Co do barw to chyba na meczu nie byłeś skoro twierdzisz że od 80min.nie mieliśmy.I kogo mieliśmysię bać skoro w tyleosób nie mogliście bramy wyłamać.Dzieci.Ale to nie moja działka więc się nie wypowiadam.Staraj się tylko trzymać choć trochę faktów albo nie pisz w ogóle
|
Moja jedyna miłość to KOLEJORZ!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Lech 0 -1 - 10/11/2002 11:55
CO SIE PRZEJMUJECIE KUFA BEDZIE 2 LIGA I TRUDNO TRZEBA SIE WZIASC W GARSCI I CHOIDZIC NA MECZE NAWED NA 2LIGE BEDE CHODZIL I WY PEWNIE TEZ!!!!!
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE BO NAJLEPSZA W POLSCE EJST POGON SZCZECIN MKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Pogoń To My!
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Lech 0 -1 - 10/11/2002 20:50
DOPING=NĘDZA
MECZ =GORSZY OD DOPINGU
ROZJEBANY STADION(ZADYMA)=MOŻE KTOŚ W KOŃCU DOSTRZEŻE ŻE NA NASZYCH OCZACH ROZPIERADALAJĄ NASZ KLUB
CHŁOPAKI NIE PŁACZĄ ALE DOLINA JEST ZAJEBISTA (TYLKO SIĘ UPIERDOLIĆ):urinate:
TYLKO POGOŃ
|
byliśmy, jesteśmy, będziemy... PS 1948 !
|
|
|
- 1
- 2
-
|