| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
...wiedzialem ze tak bedzie - 05/11/2002 13:18
Kurier podał dzis ze napewno jesienia nie ogladniemy meczu spod dachu na sektorach 3-6. Przypomne ze wladze miasta zapewnialy wszystkich ze prace skoncza sie napewno na mecz z Ruchem - 23.11 a byc moze juz na mecz z Lechem. Ciekaw jestem ile jest miejsc siedzacych ktore beda wylaczona na Lechu, a zapewne by sie przydały. Gdzies 2500 - 3000 prawda?? Ciekaw tez jestem tez jaka bedzie frekwencja na tym meczu, myslicie ze bedzie komplet, teraz komplet to jakies 14 000 kibicow?? Pamietajmy ze wiosna meczu o podobnej randze, dla nas kibicow juz nie bedzie...
Pozdro
|
niewazne z kim sie spi - wazne zeby sie wyspac!!!!
|
|
|
|
Odp: ...wiedzialem ze tak bedzie - 05/11/2002 13:48
Wydaje mi sie, ze jak bedzie 7 tys. to juz bedzie niezle. Na ta chwile wiekszej liczby kibicow raczej nie ma co sie spodziewac. Ale przy zamknietych srodkowych sektorach przy tekiej frekwencji luk powinien sie niezle prezentowac
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ...wiedzialem ze tak bedzie - 05/11/2002 16:27
Od samego poczatku nie wierzylem,ze skoncza dach w planowanym terminie.Zapewne zrzuca wine na zla pogode,albo znajda jeszcze lepsze wytlumaczenie.
Cieszmy sie jednak,ze wogole remontuja nasz stadion.Miasto wydalo juz na to sporo kasy.Tylko kilka klubow w Polsce moze pochwalic sie w miare porzadnym stadionem.Fakt,ze do Europy nam jeszcze daleko,ale jak na szare polskie realia naprawde nie jest zle i smialo mozna powiedziec,ze chociaz za stadion nie musimy sie wstydzic.Oby tylko za rok nie odbywaly sie na nim mecze drugoligowe,bo cala inwestycja straci sens.
|
1948
|
|
|
|
Odp: ...wiedzialem ze tak bedzie - 05/11/2002 17:33
pils: z LEGIA mecz przyjazni, a z Wisly nie przyjedzie kolo tysiaca kibicow, dla mnie zawsze mecze z Lechem wywolywaly dreszczyk emocji jak zaden inny mecz
pozdroo
|
niewazne z kim sie spi - wazne zeby sie wyspac!!!!
|
|
|
|
Odp: ...wiedzialem ze tak bedzie - 05/11/2002 17:52
Dokladnie, mecze z Lechem to zawsze emocje i piekne chwile.... a mecze z Legia i Wisla to zawsze mecze z LEPSZYMI druzynami, i dziwnie nerwowa atmosfera a ten Lech to zawsze....to mecze z Lechem przecho0dza do historii i leza w pamieci na nie zawsze jest najwiekszy popyt i mobilizacja.Pozdrawiam i do zobaczenia w sobote kuwa ale bedzie fajnie heh
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ...wiedzialem ze tak bedzie - 05/11/2002 22:32
> pils: z LEGIA mecz przyjazni, a z Wisly nie przyjedzie kolo tysiaca kibicow, dla
> mnie zawsze mecze z Lechem wywolywaly dreszczyk emocji jak zaden inny
> mecz
pozdroo
no to na wiosne do poznania 
pozdr [Ostatnio edytowane przez pils: 2002-11-10 22:37]
|
Wszystkie drogi prowadzą na Pogoń
|
|
|
- 1
-