| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
CHAT z Piotrem Dubielą!! - 05/11/2002 12:46
Dla wszystkich naszych czytelników, a także kibiców Pogoni Szczecin, przy współpracy z SSA Pogoń, organizujemy spotkanie w najbliższy piątek o godzinie 20:00, gościem będzie - Piotr Dubiela. Będzie to już drugie spotkanie, wcześniej pytania mogliście zadawać Leszkowi Pokładowskiemu. Będzie to spotkanie przed najważniejszym dla kibiców meczem z Lechem Poznań.
Wszystkich bardzo serdecznie zapraszamy!!

|
|
|
|
|
Odp: CHAT z Piotrem Dubielą!! - 05/11/2002 14:45
Wszystko cacy, tylko nie rozumiem jednego ! Po co pytaliscie sie nas (juz drugi raz ! Wczesniej tak bylo z Pokladowskim a mialbyc Dzwigala bodajze), skoro i tak dajecie swoich pilkarzy !! Prosze o wyjasnienie.
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
Odp: CHAT z Piotrem Dubielą!! - 05/11/2002 14:50
1. Piotr Dubiela pojawial sie w zyczeniach, bierzemy pod uwage oba glosowania, strzelil decydujaca bramke i warto porozmawiac z nim,
2. Duzo osób chciało Dźwigałe, speed trudno sie tak domyśleć czemu go nie ma ? przecież przebywa w Warszawie na leczeniu, i u rodziny
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: CHAT z Piotrem Dubielą!! - 05/11/2002 16:16
Ale wy sie wszystkiego czepiacie!!! Nie było czata źle, teraz jest i też wielu niepasuje... A Dubiela nie jest w Pogoni od tego lata, w miare często wychodzi na boisko więc napewno też opowie nam parę ciekawych rzeczy.
P.S. JuN super tak trzymaj :biggthumpup:
|
...a świstak siedzi i pali ze sreberka :smoking:
|
|
|
|
|
|
|
Odp: CHAT z Piotrem Dubielą!! - 05/11/2002 16:21
> dzieki wioro, a tak poza tym kto skakał z radości jak Dubiela strzelił w
> ostatnich sekundach meczu bramkę dna 1:1 z Legią ? a tak nagle... po co z
> Dubielą ? eh....
2:2
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: CHAT z Piotrem Dubielą!! - 05/11/2002 17:07
ok ja sie nie cieszylem ze strzelil Dubiela tylko cieszylem sie ze jest remis mamy pkt. ! A Dubieli nie lubie ... Prosze o jedno .. nie robcie wiecej zamieszania typu kto nastepny na czacie. Powinien byc Olszewski albo Wyrobek gdyz oni otrzymali najwiecej glosow ( w tamtym glosowaniu bodajze Olszewski byl na 1 albo 2 miejscu) !!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: CHAT z Piotrem Dubielą!! - 05/11/2002 18:09
Znajdzie się tu jeszcze jakiś optymista poza mną? JuN coś czuje że sami sobie pogadamy z Piotrkiem bo jednym nie pasuje termin a innym osoba...
P.S. Dlaczego mecz z Lechem jest w takim terminie? Nie lepiej byłoby w maju? 
Pozdro dla wszystkich którzy kochają całą Pogoń a nie wybranych piłkarzy 
speed a następnym razem postaraj zachowac troche taktu i nie pisz że nie lubisz tego czy tamtego piłkarza. Jak nie wiesz o co mi chodzi (a napewno tak zaraz odpiszesz ) to spróbuj postawić się w roli Dubieli i przyjść na czata jak uprzednio przeczytasz że ten czy inny pisze wprost że cie nie lubi. Pomyśl a później napisz. ok? [Ostatnio edytowane przez wioro: 2002-11-06 18:31]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: CHAT z Piotrem Dubielą!! - 05/11/2002 18:36
Qrwa ludzie opanujcie się trochę!!!
Cieszcie się, że wogóle jest jakiś chat tym bardziej z piłkarzem.
A może pasowała by wam godzina 18.00 w sobote co??
Powinniście nie narzekać tylko jeszcze podziękować a wy ciągle piepszycie głupoty.
JuN i cała redakcja brawo za pomysł z czatem z piłkarzem !!! :-D
|
|
|
|
|
Odp: CHAT z Piotrem Dubielą!! - 05/11/2002 19:11
Zaram skocze i bede wszystkim z redakcji pucowal buciki !!! Pojebalo was, ludzie od tego jest forum abys ie wypowiedz co jest nie tak, co by tu zmienic, co ulepszycz, co mi nie pasuje a co pasuje. Mam klamac ?!?!?! Tylko poto aby to wszystko bylo sztucznie piekne ? Wioro doskonale cie rozumiem ale powiedz lubisz trzymac cos w sobie Lubisz mowic rzeczy ktore nie sa prawda ? Bo ja nie nawidze ! Jak chce cos powiedziec to to powiem i tyle. Do redakcji mam tylko pretensje o to ze nie potrzebnie robia takie zamieszanie wokol wyboru pilkarza skoro to w klubie decyduja kogo maja wystawic na chata. Mowi sie: na czacie bedzie ten i ten czy to sie wam podoba czy nie, i wszystko by bylo wporzadku zadnych pretensji bym nie mial. Wszystko tu jest super i wogole jest zajebiscie ale ta sprawa mi nie pasuje. Wszystko ! Dziekuje az wysluchanie [Ostatnio edytowane przez speed: 2002-11-07 19:12]
|
|
|
|
|
Odp: CHAT z Piotrem Dubielą!! - 05/11/2002 19:52
Wazne ze chat jest , i z tego trzeba sie cieszyc , wazne ze pilkarze maja ochote porozmawiac z NAMI , kibicami , a jesli komus sie nie podoba , to nie nikogo nikt na sile nie zmusza ..
|
Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
|
|
|
|
Odp: CHAT z Piotrem Dubielą!! - 05/11/2002 20:00
> Znajdzie się tu jeszcze jakiś optymista poza mną? JuN coś czuje że sami sobie
> pogadamy z Piotrkiem bo jednym nie pasuje termin a innym osoba...
Spoko nie jesteście sami, mi pasuje czas i osoba.
|
..::MKS Pogoń Szczecin::..
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|