Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> WYBORY II tura a sprawa POGONI !!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
bigo
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8947 dni

WYBORY II tura a sprawa POGONI !!! - 03/11/2002 20:07
Kto ma skończone 18 lat niech idzie na II turę i niech głosuje na RUNOWICZA. Mimo ze go nie popieram uważam że dla POGONI zrobił i zrobi więcej niż Jurczyk.
A od pana MJ zaczełą się całe zło z kapitałem w Sz-nie.
Niech KKW PW wyda oświadczenie na kogo głosować.W I-szej turze głosowałem na KKW PW.
MKS !!!!!!!!!!!!!!!

Steryd
Kibic
Na forum od 8826 dni

**

Odp: WYBORY II tura a sprawa POGONI !!! - 03/11/2002 20:40
Dla mnie to bez roznicy,kto wygra.Runowicz mial swoj czas i mogl zrobic zdecydowanie wiecej dla Pogoni.
Jurczyk to bardzo madry czlowiek,ktorego darze sympatia.Jednak bedzie mu ciezko wygrac z Runowiczem.Mimo zwyciestwa w pierwszej turze stoi on na nieco przegranej pozycji.Wiekszosc osob,ktore glosowaly na Lubinska powinny oddac glos na Runowicza.

1948
Gradus
Kibic
Na forum od 8549 dni

Odp: WYBORY II tura a sprawa POGONI !!! - 03/11/2002 21:51
>Jurczyk to bardzo madry czlowiek,ktorego darze
> sympatia.Jednak bedzie mu ciezko wygrac z Runowiczem.Mimo zwyciestwa w pierwszej

Serio uwazasz, ze Jurczyk to bardzo madry czlowiek? Jak dla mnie to jest poczciwiec ;) ale przy okazji straszny mlot. A czy wygra Runowicz czy Jurczyk to w zasadzie nie ma roznicy. Rzadzic beda i tak te same osoby... Ale Jurczyk moze stwierdzic, ze nie odda ani kawalka polskiej ziemi jakiemus Cyganowi (Gondorowi) i koniec :). W tej kwestii jest nieprzejednany...Niestety jednak chyba trzeba glosowac na czerwonego...

Shaggy
Kibic
Na forum od 8662 dni

Odp: WYBORY II tura a sprawa POGONI !!! - 03/11/2002 22:14
Jurczyk pokazał że co do terenów to ma swoje zdanie. I może tu namieszać Wiec trzeba wybrać inne zło. Ale i tak po oddaniu głosu nie mamy już nic do powiedzenia. [Ostatnio edytowane przez Shaggy: 2002-11-10 22:23]

kocek
Kibic
Na forum od 8584 dni

**

Odp: WYBORY II tura a sprawa POGONI !!! - 04/11/2002 00:21
Heh...Ja akurat nie moge glosowac bo nie jestem zameldowany w Szczecinie...Gdybym mogl to zaglosowalbym na Runowicza...Jesli wygra MJ to mozemy zapomniec o rozwoju Szczecina...Jurczyk a zadne skarby nie wpusci do Szczecin inwestorow zagranicznych...A na polskim kapitale daleko nie zajedziemy :(...

Jak rozjebiecie juz wszystko to pie*dolnijcie sie w leb...
haze
Kibic
Na forum od 8582 dni

Odp: WYBORY II tura a sprawa POGONI !!! - 04/11/2002 09:29
Znowu co niektórzy mają krótką pamięć. Przypomnijmy sobie... Gdy Prezydentem Szczecina był Marian Jurczyk powstała SSA "Pogoń", były pieniądze i wzmocnienia. Gdy odszedł Jurczyk i przyszedł Koćmiel zaczęła się polka z gruntam. A co się dzało za czasów Runowicza? NIC!! Wojna z Bekdasem a później "Wielkiego Biznesmena" Gondrora. Runowicz od ponad 8 lat siedzi w Urzędzie Miejskim /jako sekretarz miasta/ i nic nie zrobił dobrego dla klubu. Nawet jak został Prezydentem to zaczął od tego, że nie zna sprawy. To co robił tyle lat jako czonek zarządu miasta, bo0 sekretarz takim jest?
Wolę Jurczyka niż Rujnowicza

Gradus
Kibic
Na forum od 8549 dni

Odp: WYBORY II tura a sprawa POGONI !!! - 04/11/2002 10:49
> Znowu co niektórzy mają krótką pamięć. Przypomnijmy sobie... Gdy Prezydentem
> Szczecina był Marian Jurczyk powstała SSA "Pogoń", były pieniądze i wzmocnienia.

No comments :).
A gdy Gierek byl u wladzy to sie ludziom duzo lepiej zylo... no i poziom pilki byl wyzszy... :)

wien
Kibic
Na forum od 8713 dni

**

Odp: WYBORY II tura a sprawa POGONI !!! - 04/11/2002 11:57
ej, a ile glosow dostala Pogoń walczca?

Na Zawsze POGOŃ
Steryd
Kibic
Na forum od 8826 dni

**

Odp: WYBORY II tura a sprawa POGONI !!! - 04/11/2002 22:12
RUNOWICZ mial duzo czasu.Nie zrobil nic!!!!
JURCZYK-na pewno nie bedzie gorszy!!!

1948
pils
Kibic
Na forum od 8509 dni

Odp: WYBORY II tura a sprawa POGONI !!! - 04/11/2002 23:19
A ja proponuje zbojkotowac wybory isc przekreslic oba nazwiska i wpisac POGOŃ WALCZĄCA
wiem ze to i tak nic nie da ale jak oddamy glos na któregokolwiek to tez nic nie da :)
pozdr

Wszystkie drogi prowadzą na Pogoń
kocek
Kibic
Na forum od 8584 dni

**

Odp: WYBORY II tura a sprawa POGONI !!! - 05/11/2002 00:22
Bedzie...Nikt z obcym kapitalm nawet nie zblizy sie do Szczecina...Jurczyk juz zapowiedzial ,ze nie odda nawet skrawka polskiej ziemi...Heh...Jeszcze chwila i zacznie sie polowanie na zydow i masonow :o...

Jak rozjebiecie juz wszystko to pie*dolnijcie sie w leb...
eker
Kibic
Na forum od 8952 dni

Odp: WYBORY II tura a sprawa POGONI !!! - 05/11/2002 01:34
Mimo ze z wyksztalcenia jestem politologiem , to jednak nie skomentuje tej dyskusji .Wybory wyborami a zycie i tak potoczy sie wlasnym torem ! Kto zostanie prezydentem i tak nie ma zadnego znaczenia !

Jedno serce Jeden Klub
Gumowe, ostre, nogi czy głowa - żadna różnica: tak działa polska policja
borsuk
Kibic
Na forum od 8957 dni

**

Odp: WYBORY II tura a sprawa POGONI !!! - 05/11/2002 07:16
> ej, a ile glosow dostala Pogoń walczca?
Juz Ci odpowiadam..tzn. nie wiem ile dokladnie ale wiem ile dostali w I turze bo moj histeryk byl w tej smiesznej komisji do sprawdzania glosow i na 700 osob glosujacych na Pogon Wlaczaca glosowalo...14!Tak wiec nie widze wielkiej szansy KKW PW(obym sie mylil).

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769115372 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005