| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jaki bedzie wynik POGOŃ-LECH waszym zdaniem... - 03/11/2002 12:07
Tak szczerze to wyniki mnie malo obchodzi !!!! Wazne zebysmy sie dobrze zaprezentowali bo to jest mecz sezonu w Szczecinie ! Oczywiscie bardzo chcialbym abysmy wygrali , to by nam bardzo pomoglo w tabeli . Rozmawialem z kilkoma oszolomami z lecha na kibice .pl i tam sie o niczym innym nie mowi jak tylko o inwazji na Szczecin no i oczywiscie o meczu z Legia ! Wiec ogolna mobilizacja bo musi byc dobrze . Sorry ze troche odeszlem od tematu ale nie chcialem zakladac nowego .
Tyrajski co ? Ty juz wiesz co ! A jak nie wiesz to sie dowiesz w sobote 9 listopada 2002 o godzinie 18.00 !!
|
Jedno serce Jeden Klub
Gumowe, ostre, nogi czy głowa - żadna różnica: tak działa polska policja
|
|
|
|
Odp: Jaki bedzie wynik POGOŃ-LECH waszym zdaniem... - 03/11/2002 13:27
eker...Za duzo bylo wczoraj wódy na baletach !!!!Malo Ci interesuje wynik Wazniejsza oprawa ...Rece mi opadaja jak czytam takich "bystrzakow"...Teraz najwazniejszy jest wynik...Jak nie bedzie wynikow to w przyszlym sezonie bedziesz imponowal oprawa na meczach z Tłokami Gorzyce albo Podbeskidziem Bielsko-Biala...Zastanow sie nim znowu podzielisz sie z nami swoimi przemysleniami...:bardzo_zly: ...
W meczu Pogon-Lech 2-0...Oby...
Bramki : Pawlak i Chifon [Ostatnio edytowane przez kocek: 2002-11-01 13:28]
|
Jak rozjebiecie juz wszystko to pie*dolnijcie sie w leb...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jaki bedzie wynik POGOŃ-LECH waszym zdaniem... - 04/11/2002 00:32
> Stawiam 4:3 po dramatycznym meczu. Bedziemy prowadzic juz 3:1, Lech nas dogoni w
> 89min. na 3:3 a w 90min sędzia podyktuje nam karnego na 4:3 ;D POKONAMY
> PYRAKÓW!! W meczu na dnie ligowej tabeli Portowcy lepsi od Kolejorza!!
A, takie miłe deja vu...Gdzieś chyba to widziałem. Sędziował taki chudzina,zapomniałem nazwiska...Teraz zadowolę się 1:0.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|