| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Blokada - 31/10/2002 22:17
KURWA zblokowali mi temat i zmienili kurwa temat!!! Cholera co ja takiego zrobiłem? Normalny temat, a Ci się czepiają!!!
|
Ojcze Święty na zawsze pozostaniesz w naszej pamięci
|
|
|
|
Odp: Blokada - 31/10/2002 22:24
temat jest bardzo kontrowercyjny, pojawia sie bardzo duzo bluzgow a po co ?
tresc zawarta czysto hooligans... do tego jest forum kibice.pl
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Blokada - 01/11/2002 10:02
zyraf co post to glupszy..jezeli masz jakis problem to moze np. napisac do Juna maila a nie co chwila zakladasz jakies durne i bezsensowne posty.Wczesniej mi to nie przeszkadzalo bo myslalem ze "wyrosniesz" z tego..Ale sie mylilem..mam nadzieje ze to sie zmieni..Pozdro!
P.S.Nie mam nic do Ciebie ale naprawde czasami zastanow sie zanim cos napiszesz..
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Blokada - 01/11/2002 20:33
zyraf i dziki: dajcie sobie spokoj, ludzie tu sa malo tolerancyjni, co nie znaczy ze glupi badz cos w tym stylu. ja tez mialem wielka jazde ale przystopowalem i juz mam spokoj, wiec sobie darujcie. nno chyba ze chcecie ostre jazdy non stope
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
Odp: Blokada - 01/11/2002 22:04
Zyraf czy myslisz ze teamt w ktorym za cel masz obrazenie kogos lub zbluzganie , jest dobry i powinien sie znajdowac na forum o Pogoni Szczecin ?? Jesli chcesz sobie pobluzgac to idz na chata i tam do woli ( o ile nie dostaniesz kicka albo bana ) a tutaj jesli chcesz to zastanow sie 5x zanim cos napiszesz
|
Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
|
|
|
- 1
-
|