| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Hetman Zamość - Pogoń Szczecin 1:2 :D - 30/10/2002 18:08
Pogoń wygrała z Hetmanem ( ostatnia druzyna 2 ligi ) , mnie to jednak bardzo cieszy moze to ich podbuduje.Kolejna Runda PP , jednak chcialbym te gwie wygrane w PP zamienic na punkty w lidze . Jest szansa na final PP , jednak jak to bedzie wygladac 2 ligowa druzyna w P.Uefa , a zreszta co ja pisze nadal wierze w to ze nie spadna z ligi !!! Wiara Czyni Cuda 
[Ostatnio edytowane przez Fanik: 2002-10-06 18:08]
|
W Jedności Siła...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Hetman Zamość - Pogoń Szczecin 1:2 :D - 30/10/2002 18:51
Cieszy zwycięstwo ale martwią dwie rzeczy: skuteczność i to że poraz n-ty tracimy bramke na sam koniec meczu!!! i to tak ważną bramkę-więcej koncentracji portowcy... Mam nadzieje że w Łodzi będą lepiej :AR15firing:
|
...a świstak siedzi i pali ze sreberka :smoking:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Hetman Zamość - Pogoń Szczecin 1:2 :D - 30/10/2002 21:24
Ludzie troche umiaru z czego tu się cieszyć 
Wg. mnie to żenada, że wygrywamy z ostatnim zespołem 2 ligi 2-1!!!!
Nie piszcie, ze to jakiś przełom czy super mecz bo to nic innego jak fart
Po tym co słyszałem nasi kopacze nie zaprezentowali nic ciekawego.
Jest beznadziejnie dobrze by było gdybyśmy wygrali 1-2 np. w meczu ze Świtem czy Arką a Hetaman jest głównym kandydatem do 3 ligi.
Nie mamy typowego snajpera zawodnika który wykańcza akcje potrafi przesądzić jednym strzałem o losie meczu.
A my mamy Saranovicia który nawet na pustą bramke się kiwa!!
R. Pawlak w sumie strzelił bramki ale czy jest snajperem ?? no nie wiem
Kosmalski w miare jakoś takoś ale nie gra
Chifon to pomocnik który dużo biega i nic z tego nie wynika ostatnio
A dlaje już nie mamy praktycznie nikogo.
Trzeba na runde rewanżową kupić 2-3 napsatników ale nie z 2 czy 3 ligi tylko z EKstraklasy.
Teraz RKS Radomsko. Jak Pogoń zagra rozsądnie to może wygrać. Ale za wiele bym się nie spodziewał.....
|
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|