| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
POGOŃ-WISŁA PŁOCK 1-4 - 26/10/2002 19:57
To już koniec, nie ma już nic, jesteśmy wolni, możemy iść.
Gondor dzięki za drużynę, gratuluje terenów, nie wysilaj się obietnicami co to nie będzie za wielkie "halo" po przerwie zimowej !
|
A ostatni pierwszymi będą... 
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ-WISŁA PŁOCK 1-4 - 26/10/2002 20:28
NIC SIE NIE STALO PORTOWCY NIC SIE NIE STALO NIC SIE NIE STALO PORTOWCY!!!!!!!!!1
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAC CIE BO NAJLEPSZA W POLSCE JEST POGON SZCZECIN MKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Pogoń To My!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ-WISŁA PŁOCK 1-4 - 26/10/2002 20:31
> NIC SIE NIE STALO PORTOWCY NIC SIE NIE STALO NIC SIE NIE STALO
> PORTOWCY!!!!!!!!!
Stało się i to dużo a skutki tego zobaczysz tak koło marca, kwietnia bo dłużej nie będą walczyli o utrzymanie
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE BO NAJLEPSZA W
> POLSCE JEST POGON SZCZECIN
> MKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
...a świstak siedzi i pali ze sreberka :smoking:
|
|
|
|
Odp: POGOŃ-WISŁA PŁOCK 1-4 - 26/10/2002 20:32
NIC SIE NIE STALO PORTOWCY NIC SIE NIE STALO NIC SIE NIE STALO PORTOWCY!!!!!!!!!1
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAC CIE BO NAJLEPSZA W POLSCE JEST POGON SZCZECIN MKS!!!![ciach-Macieq]
|
Pogoń To My!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ-WISŁA PŁOCK 1-4 - 26/10/2002 20:35
3 barmki zdobyte przez Jelenia niemal identyczne, na pograniczu spalonego, trzeba w c+ zobaczyc raz jeszcze te akcje
nie da sie jednak ukryc ze Pogon na przyzwoitym poziomie zagrala pierwszy kwadrans po przerwie, reszta tragedia..
sytuacja w tabeli dramatyczna, jesli nie zdobedziemy kilku punktow w tych 4 meczach to na wiosne bedzie tragedia, pamietac nalezy ze gramy na poczatku mecze z druzynami z gory tabeli i o punkty bedzie mimo nawet zapowiadanych wzmocnien bardzo ciezko...
pozdro
trzeba isc sie upic..
|
niewazne z kim sie spi - wazne zeby sie wyspac!!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ-WISŁA PŁOCK 1-4 - 26/10/2002 20:38
KUFA NA LECHA IDZIEMY WSZYSCY
I POKARZEMY JACY KIBICE SA NAJLEPSI
DO BOJU MARZASZ ZWYCIESTWO CZEKA NAS DO BOJU MKS MARASZ MARASZ MARASZ DO BOJU MARSZ ZWYCIESTEO CZEKA NAS
POGON GOOL LALALAALA
|
Pogoń To My!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ-WISŁA PŁOCK 1-4 - 26/10/2002 20:59
KURWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LINIOWY!!!!!!!!! HUJOWY!!!!!!!!!!!!!!!!1
KURWA, DLACZEGO TA ŚLEPA PALA NIE POKAZAŁA SPALONEGO NA 2-1!!!!!!!!!!!! A KURWA TAK DOBRZE SIE UKŁADAŁO.
POLSCY SĘDZIOWIE TO KURWY SPRZEDAWCZYKOWIE.
NIEWAŻNE KURWA KTO SEDZIUJE, CZY ŻYRO CZY KURWY Z WIELKOPOLSKI. I TAK I TAK KRADNA PUNKTY JEBANE SPRZEDAWCZYKI.
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ-WISŁA PŁOCK 1-4 - 26/10/2002 21:09
Matek przestań wypisywać te głupie posty:wkurzony: Po co je wypisujesz? Przecież one niczego nowego nie wnoszą a jedynie zaśmiecają forum! Przemyśl zanim coś napiszesz a jeżeli sprawia ci to problem to nie pisz...
|
...a świstak siedzi i pali ze sreberka :smoking:
|
|
|
|
Odp: POGOŃ-WISŁA PŁOCK 1-4 - 26/10/2002 21:13
No cóż,Pogoń zagrała dzisiaj naprawde bardzo słaby mecz.A byłem taki spokojny o zwycięstwo....Pierwsza połowa...straszna delikatnie mówiąc.Pogoń nie gra kompletnie nic,zresztą Wisła też a jednak strzela bramke.Początek drugiej...hmm marzenie.Odrazu brameczka i niewykorzystana szansa na 2:1 Pawlaka...gdyby to wpadło....Pogoń atakowała a Wisła spokojnie zdobywała bramki z kontry.2 bramka dla nich to raczej napewno spalony.Nie wiem co robili nasi obrońcy,Jeleń strzel,Olszewski odbija,Jeleń mija go i spokojnie wbija piłke do bramki.
No panowie piłkarze.....mecze z Widzewem i Lechem to juz chyba mecze ostatniej szansy.
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ-WISŁA PŁOCK 1-4 - 26/10/2002 21:15
Kurwa po 1. Ojebali mnie z punktow w glosowaniu .... 
Kurwa po 2. Co to byl za doping Musialem z chlopakami rozkrecac mlyn na 7 
Kurwa po 3. Pokladowski, Chifon, Olszewski zasuzyli na to by grac w Pogoni
Kurwa po 4. Ehhh..... zenada, ale z lechem wygramy !!!!!!!!!!!
Kurwa po 5. Wszyscy grzecznie przychodzimy na mecz z lechem i bardzo glosno kibicojemy !!!!!!!!!
Nigdy nie spadnie MKS nigdy nie spadnie nigdy nie spadnie MKS nigdy nie spadnie !!!!!!!
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
Odp: POGOŃ-WISŁA PŁOCK 1-4 - 26/10/2002 21:25
Ludzie trzeba wierzyc!!!! Wiem, wiem ze 2 liga juz tuz tuz, nawet juz w niej jestesmy jedna noga , ale musimy pokazac na co stac kibicow POGONI. Przychodzimy wszyscy na mecz z lechem i dopingujemy na maxa!!! Pokazmy pyrom i calej Polsce na co nas stac!!!
JA NADAL WIERZE. WIARA CZYNI CUDA.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|