| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: CO SĄDZICIE O PRACY WYROBKA? - 26/10/2002 12:16
> ZYRAF TWOJE PYTANIA SA NUDNE! WEŹ ZNAJDZ SOBIE INNE ZAJECIE
Jarek wiem ze jestes upośledzony umysłowo więc sobie daruj te txt. Napisz lepiej swoj temat... wiem wiem za dużo myślenia jak na ciebie Do soboty na 1 sektorze godzina 18:00
|
Ojcze Święty na zawsze pozostaniesz w naszej pamięci
|
|
|
|
Odp: CO SĄDZICIE O PRACY WYROBKA? - 26/10/2002 15:00
Wyrobek wlal w nas nadzieje. Za Mikulskiego gra przypominala jeden wielki boiskowy chaos, brak koncepcji, brak wspolpracy, brak jakichkolwiek perspektyw na poprawe. Wyrobek poukladal zespol i sprawil, ze zaczal on grac skladniej, stwarzac sytuacje podbramkowe. To, ze nie zdobywa jeszcze wielu punktow to juz kwestia brakow kadrowych. Nie mamy snajpera, ktory postraszylby obroncow rywali, umial znalezc sie we wlasciwym czasie we wlasciwym miejscu. Ofensywa w postaci Saranovic-Chifon-Pokladowski to uklad bardzo absorbujace obrone rywali ze zgledu na spryt i ruchliwosc tych pilkarzy. Niestety nie jest gwarantem zdobywania bramek, gdyz zaden z tych zawodnikow nie jest klasycznym snajperem, krolem pola karnego (oj przydalby sie Dymkowski). Nalezy liczyc, ze zima pojawi sie w Szczecinie taki zawodnik. Moze to byc np. Mariusz Srutwa, ktorego odpuszcza Ruch Chorzow i bedzie do wziecia bez sumy odstepnego. Atuty Srutwy doskonale zna pochodzacy z Chorzowa Wyrobek i mysle, ze dobrze by sie stalo gdyby ten doswiadczony snajper znalazl sie zima w Pogoni.
|
|
|
|
|
Odp: CO SĄDZICIE O PRACY WYROBKA? - 26/10/2002 15:33
Śrutwa to napewno klasowy napadzior ale ja mam w pamieci to co pokazywał w warszawskiej Legii. Mimo wszystko chciałbym aby przybył na Twardowskiego choć najlepszą alternatywą byłby Svitlica w odecnej formie 
|
...a świstak siedzi i pali ze sreberka :smoking:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: CO SĄDZICIE O PRACY WYROBKA? - 30/10/2002 17:13
> ZYRAF NIE POMPUJ TUTAJ TYLKO SZYKUJ SIE NA 9.11.2002. PAMIETAJ WEŹ JAKĄŚ KIJ CZY
> COŚ. W OGÓLE PAMIETASZ ZE MAMY USTAWKĘ ?
Pamiętam - pamiętam! Bede na 100% WYROBEK jest najlepszy a Smuda i Okuka to mogą pomażyć o Pracy w POGONI
|
Ojcze Święty na zawsze pozostaniesz w naszej pamięci
|
|
|
|
Odp: CO SĄDZICIE O PRACY WYROBKA? - 02/11/2002 13:10
wARSZTAT PRACY CAŁKIEM NIEZŁY .TYLKO CZEMU NIE STAWIA NA MŁODYCH ZAWODNIKÓW.JA BEDĄC W TAKIEJ SYTUACJI POSTAWIŁBYM NAMŁODYCH ONI NAPEWNO BIEGALI BY LEPIEJ NIŻ NIEJEDEN Z PIERWSZEJ DRUŻYNY.
POGOŃ!!!!!
|
LEGIA - POGOŃ!!!
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|