| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
kibole ze Stargardu "szczecinskiego" - 21/10/2002 13:18
W sobote tj.19.10.2002 bylem na meczu Blekitnych w Stargardzie ,ta okazyjnie.
Nic specjalnego .W mlynie(10 osob) spiewaja Blekitni blekitni ,normalka
az tu nagle :kolejoz,kolejoz, lech,lech.Patrze szaliki lecha.Normalnie
zdziczalem. Bylem w szoku
Co to kurwa ma byc. To jest Stargard szczecinski czy kurwa poznanski
Jestem z Lobza i nie raz wracalem z Pogoni do domu z kibicami ze Stargardu.
Cos im sie chyba w glowach popierdolilo.
Narka .
pozdrowienia dla josha
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: kibole ze Stargardu - 21/10/2002 14:17
To prawda, ze jest paru Pyrakow w Stargardzie i slyszalem, ze oni chodza na Blekitnych... Nawet kiedys na meczu Lech-Legia widzialem w TV flage Stargard Szczecinski w barwach Lecha.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: kibole ze Stargardu - 21/10/2002 16:31
> Zobaczymy czy sie odważą wejść do klatki z lechem za dwa tygodnie ??:-)
> :wysmiewanie:
[Ostatnio edytowane przez kibol: 2002-10-02 14:59]
kibol dlaczego tak nagle diametralnie zmieniles tresc swojej wypowiedzi? Czyzbys jednak nie byl na tym meczu w Stargardzie??
|
|
|
|
|
Odp: kibole ze Stargardu - 21/10/2002 16:38
chuj na nich klade, lubie Blekitnych bo graja dobry futbol noi sa z naszego regionu ale ich kibicow nie nawidze, bo trzymaja sztame z lechem juz chyba 3 rok !!!!!!!
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
Odp: kibole ze Stargardu - 21/10/2002 17:18
Speed tego sztama to raczej chyba sie nie da nazwac. Po prostu jest paru (chyba bo nie wiem dokladnie ilu) gosci w Stargardzie, ktorzy kibicuja Blekitnym i Lechowi. Nawet kiedys slyszalem teorie skad oni sie tam wzieli ale jest ona na tyle nieprawdopodobna, ze nie bede jej tu opisywal .
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: kibole ze Stargardu - 21/10/2002 17:30
> > Zobaczymy czy sie odważą wejść do klatki z lechem za dwa tygodnie ??:-)
> :wysmiewanie:
[Ostatnio edytowane przez kibol: 2002-10-02 14:59]
kibol
> dlaczego tak nagle diametralnie zmieniles tresc swojej wypowiedzi? Czyzbys
> jednak nie byl na tym meczu w Stargardzie??
Byłem i czegoś takiego nie widziałem i nie słyszałem ale też wiem ze w Stargardzie są pyry!!!!!
|
|
|
|
|
Odp: kibole ze Stargardu - 21/10/2002 18:15
> Speed tego sztama to raczej chyba sie nie da nazwac. Po prostu jest paru (chyba
> bo nie wiem dokladnie ilu) gosci w Stargardzie, ktorzy kibicuja Blekitnym i
> Lechowi. Nawet kiedys slyszalem teorie skad oni sie tam wzieli ale jest ona na
> tyle nieprawdopodobna, ze nie bede jej tu opisywal .
po 1. Opisz chcialbym sie posmiac jak taka bezsensowna
po 2. sztama sztama, tak jaest podane na ... kibice.pl nie chyba nie(nie podam bo nie jestem pewnien), ale mam opis druzyn 1,2 i 3 ligi kto jak z kim i jest uklad miedzy lechem a Blekitnymi, chyba, ze stronka w chuja wali
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
Odp: kibole ze Stargardu - 21/10/2002 21:11
Jak dla mnie to moga oni trzymac nawet sztame z Barcelona.Jezeli znalezli sie w Stargardzie z przyczyn niezaleznych i dalej kibicuja Lechowi,to nie ma w tym nic zlego.Na przyklad Papryk mieszka w Poznaniu,a calym sercem jest z Pogonia.Lepiej zajmijmy sie sprawami w Pogoni,niz grupa kilku osob,ktore sympatyzuja z Lechem.
|
1948
|
|
|
|
Odp: kibole ze Stargardu - 22/10/2002 17:07
Szczerze mowiac wcale mnie to nie zdziwilo bo slyszalem juz jakis czas(dosyc dawno)temu ze w Stargardzie jest Fan-Club Lecha..Ale Lechowi nawet Blekitni nie pomoga i pokazemy im kto jest lepszy(na boisku)..
TYLKO POGON!! UKOCHANA POGON!! CALY SZCZECIN CZEKA...
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: kibole ze Stargardu - 23/10/2002 15:40
sa i to od dosc dawna, jakies 7 lat temu ekipa wybralismy sie do Stargardu i tam sie przez omylke ujawnili , "wytlumaczone" im zostalo ze popelnili blad i byl spokoj, no ale teraz Pogon w chwilowej niedyspozycji a eLch triumfuje wiec sie i ci odrodzili, coz pewnie jeszcze nie raz zmienia zdanie. Speed co do angoli to musze cie zmartwic, ale dostali oklep i to od nas, przed meczem w Chorzowie 93 co prawda z pomoca Wisly i krotkie starcie (antyterrory wpadly), ale fakt pozostaje faktem ale byla to inicjatywa Pogoni. Pozatym byl to czas gdzie mielismy jakas kilku minutowa zgode (moze nie zgode ale pakt o nie agresji) z Elchem, tak, tak wchodzilismy razem na stadion...
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
Odp: kibole ze Stargardu - 24/10/2002 11:11
co ty Lukaszku wogole gadasz??Widze,ze lekcje sie juz skonczyly i zaczynasz marudzic.Mam dla Ciebie dobra wiadomosc.Wieczorynka sie zaczela.Na pol godziny bedzie spokoj
Jesli nie wiesz o co chodzi,to przeczytaj uwaznie swoj post
P.S. KURWA niektorzy naprawde przesadzaja!
|
1948
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|