Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Zarzad miasta zgodzil sie na tereny wogly stadionu!!!!!!!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Matek.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8618 dni

Zarzad miasta zgodzil sie na tereny wogly stadionu!!!!!!!!! - 18/10/2002 11:51
Zarząd Szczecina zaakceptował koncepcję zagospodarowania terenów wokół stadionu Pogoni, którą przedstawił Les Gondor, główny udziałowiec Sportowej Spółki Akcyjnej "Pogoń".

SSA "Pogoń" nie jest jeszcze właścicielem tych gruntów. Otrzyma je w dzierżawę na 30 lat, gdy zakończy negocjacje umów z miastem. Do uzgodnienia pozostały jedynie szczegóły. /ser/

Pogoń To My!
Steryd
Kibic
Na forum od 8827 dni

**

Odp: Zarzad miasta zgodzil sie na tereny wogly stadionu!!!!!!!!! - 18/10/2002 13:52
znowu do uzgodnienia pozostaly "jedynie" szczegoly.Nie uwierze poki nie zobacze koncowych umow

1948
J_B
Kibic
Na forum od 8582 dni

**

Odp: Zarzad miasta zgodzil sie na tereny wogly stadionu!!!!!!!!! - 18/10/2002 21:40
Pewnie znowu nie dogadają i zacznie się wszystko od nowa

:ukliam2::2up:J^B:2up::ukliam2:
kocek
Kibic
Na forum od 8585 dni

**

Odp: Zarzad miasta zgodzil sie na tereny wogly stadionu!!!!!!!!! - 18/10/2002 22:52
Nic dodac nic ujac...Ja posune sie dalej niz Portalboy i uwierze w umowy dopiero wtedy gdy wszystki budynki beda juz gotowe ;):D:D

Jak rozjebiecie juz wszystko to pie*dolnijcie sie w leb...
christoph
Kibic
Na forum od 8588 dni

**

Odp: Zarzad miasta zgodzil sie na tereny wogly stadionu!!!!!!!!! - 19/10/2002 21:08
Diabeł tkwi w szczegółach ha ha-a tak serio to już gdzieś to swłyszałem...

Dziękuję :)
borsuk
Kibic
Na forum od 8958 dni

**

Odp: Zarzad miasta zgodzil sie na tereny wogly stadionu!!!!!!!!! - 20/10/2002 17:41
Jak juz nas los przekonywal niejednokrotnie nie ma sensu cieszyc sie przed wczesnie..A wracajac do tematu to rowniez nie za bardzo chce mi sie wierzyc w to ze te "szczegoly" zostana szybko wyjasnione i umowa podpisana..(zobacze uwierze)Jestem jednak optymista i mam nadzieje ze wszystko szybko sie wyjasni

POGON WALCZACA!! POGON WALCZACA DO KONCA!!!

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
papryk
Kibic
Na forum od 8707 dni

**

Odp: Zarzad miasta zgodzil sie na tereny wogly stadionu!!!!!!!!! - 20/10/2002 18:19
A ja mam nadzieję, że istnieje zapis o tym, że POGOŃ MUSI UTRZYMAĆ STATUS I-WSZO LIGOWY !!!

Aby nie było jaj w stylu:
Z Bekdasem mistrzostwo i brak terenów,
Gondor tereny i II liga !

I żadnych planów trzyletnich, dostanie tereny to niech wykłada siano i w przerwie zimowej tworzy zespół który zacznie marsz w góre tabeli.

Czasu już dawno nie ma !

A ostatni pierwszymi będą... Anioł
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
--
Kibic
Na forum od 8722 dni

Odp: Zarzad miasta zgodzil sie na tereny wogly stadionu!!!!!!!!! - 22/10/2002 22:11
Jak gondor zbuduje to wtedy uwieze ze podpisali napewno !!!!!! :) :D

zyraf
Kibic
Na forum od 8494 dni

Odp: Zarzad miasta zgodzil sie na tereny wogly stadionu!!!!!!!!! - 22/10/2002 23:30
BŁOGOSŁAWIENI CI KTÓRZY NIEWIDZIELI A UWIERZYLI, A SZCZĘŚLIWI CI CO ZOBACZĄ I UWIERZĄ.

oto słowo moje... [Ostatnio edytowane przez zyraf: 2002-10-11 23:31]

Ojcze Święty na zawsze pozostaniesz w naszej pamięci
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769124098 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005