| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Zarzad miasta zgodzil sie na tereny wogly stadionu!!!!!!!!! - 18/10/2002 11:51
Zarząd Szczecina zaakceptował koncepcję zagospodarowania terenów wokół stadionu Pogoni, którą przedstawił Les Gondor, główny udziałowiec Sportowej Spółki Akcyjnej "Pogoń".
SSA "Pogoń" nie jest jeszcze właścicielem tych gruntów. Otrzyma je w dzierżawę na 30 lat, gdy zakończy negocjacje umów z miastem. Do uzgodnienia pozostały jedynie szczegóły. /ser/
|
Pogoń To My!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zarzad miasta zgodzil sie na tereny wogly stadionu!!!!!!!!! - 20/10/2002 17:41
Jak juz nas los przekonywal niejednokrotnie nie ma sensu cieszyc sie przed wczesnie..A wracajac do tematu to rowniez nie za bardzo chce mi sie wierzyc w to ze te "szczegoly" zostana szybko wyjasnione i umowa podpisana..(zobacze uwierze)Jestem jednak optymista i mam nadzieje ze wszystko szybko sie wyjasni
POGON WALCZACA!! POGON WALCZACA DO KONCA!!!
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: Zarzad miasta zgodzil sie na tereny wogly stadionu!!!!!!!!! - 20/10/2002 18:19
A ja mam nadzieję, że istnieje zapis o tym, że POGOŃ MUSI UTRZYMAĆ STATUS I-WSZO LIGOWY !!!
Aby nie było jaj w stylu:
Z Bekdasem mistrzostwo i brak terenów,
Gondor tereny i II liga !
I żadnych planów trzyletnich, dostanie tereny to niech wykłada siano i w przerwie zimowej tworzy zespół który zacznie marsz w góre tabeli.
Czasu już dawno nie ma !
|
A ostatni pierwszymi będą... 
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
|
|
|
|
|
|
|
|