| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Kto tu kłamie? - 08/10/2002 23:03
Bo o pomylce tutaj mowy być nie może...
Przeglad Sportowy
Pogon – Dospel
25 strzaly celne 6
8 strzaly niecelne 1
10 rzuty rozne 4
Gazeta Wyborcza
Pogon - Dospel
14 strzaly celne 14
6 strzaly niecelne 5
8 rzuty rozne 6
O ile strzaly można roznie interpetowac o tyle dziwi mnie sytuacja z rzutami roznymi ! ! ! !
|
"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kto tu kłamie? - 09/10/2002 16:05
Mi wydaje sie ze Gieksa nawet tych 4 celnych niemiala...W 1 polowie napewno nie miala oni jednego celnego bo specjalnie na to zwrocilem uwage.W 2 polowie Olszewski interweniowal z 3 razy z tego raz po podaniu glowa naszego zawodnika.Wiec mogli miec celnych strzalow ok 2 gora 3.Niecelnych mogli miec troche wiecej.A pozatym po co czytac statystyki ? Mecz sie zakonczyl 0:0 GieKSa miala przez wiekszosc meczu kupe w gaciach ale nie udalo nam sie strzelic gola.Po koncowym gwizdku wyskoczyli z lawki rezerwowych z uniesionymi rekoma
pzdr
|
|
|
|
|
Odp: Kto tu kłamie? - 09/10/2002 16:44
Pogon była zespołem zdecydowanie przeważającym.Dospel miał wiecej szczęścia niz rozumu ,ze nie przegrał tego spotkania.Przedewszystkim katowiczanie bronili sie całą drużyną a Pogon atakowała.Informacje z GW są wyssane z palca
|
"CSWD" i to się nie zmieni....
|
|
|
|
Odp: Kto tu kłamie? - 09/10/2002 18:40
Przypomnijcie sobie niedawny artykul z Wyborczej. Potem przenalizujcie co mowil Gondor w wywiadzie na temat ow artykulu i czy to wszystko moze miec wplyw na bezndziejna relacje Wyborczej po meczu z Dospelem... !!! [Ostatnio edytowane przez KiLeR: 2002-10-06 18:59]
|
"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
|
|
|
|
Odp: Kto tu kłamie? - 11/10/2002 17:41
bylem widzialem napierali na hanysow nie bylo nawet widac ze nasza Pogon na ostatnim a oni wiceliderem..... szkoda tylko ze na sile chcieli i im sie ni udalo.. ale nawet ten deszcz mi nie przeszkadzal mozna bylo z przyjemnoscia ogladac to spotkanie Pogon walczaca do konca!!!!!!!
|
All for PoGoN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1