| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon a KIBICE -GOŚCIE (Utrecht) - 03/10/2002 22:20
Spokojnie to raczej wracac nie beda , Holendrzy im dadza
Nasza flaga byla blisko boiska mogl ktos ja z latwoscia zajebac , dobrze ze nikt tego nie zrobil choc jeszcze mecz sie nie skonczyl. A widzieliscie ta flage "FUCK POLSKA" ehhh JeBaC UTRECHT!!! [Ostatnio edytowane przez Fanik: 2002-10-10 22:22]
|
W Jedności Siła...
|
|
|
|
Odp: Pogon a KIBICE -GOŚCIE (Utrecht) - 03/10/2002 23:21
Flaga fuck Polska to przesada , przesadzili na maxa frajerzy ! Ale jedno co mi sie podobala najbardziej to jak Legia zaspiewala Pogon Szczecin , dzieki im za to ! I cala polska to slyszala ! A ja slyszalem to dobrze i wyraznie !
|
Jedno serce Jeden Klub
Gumowe, ostre, nogi czy głowa - żadna różnica: tak działa polska policja
|
|
|
|
Odp: Pogon a KIBICE -GOŚCIE (Utrecht) - 03/10/2002 23:50
tez slyszalem jak chlopaki skandowali Pogon Szczecin i dzieki im za to , poza tym gratulacje dla legi wkoncu pokazalismy nie jestesmy tacy slabi... a co do flagi fuck polska , prostactwo , ten kto to zrobil dostalkare w postaci 2 przegranych meczow i dobrze ,
|
POGOŃ WALCZĄCA , POGOŃ WALCZĄCA DO KOŃCA !!!
|
|
|
|
Odp: Pogon a KIBICE -GOŚCIE (Utrecht) - 04/10/2002 00:01
Mecz w wykonaniu Legii - MASAKRA ! znowu pokazali ze sa lepsi...dobrze im idzie w pucharach !
Jesli chodzi o kiboli to bylo bardzo dobrze 400 osobowa grupa byla czesto slyszalna(brawo dla fanow Den Haagu ktorzy wspomogli Legie).Widzialem tez 3 kibicow Pogoni - wiem ze napewno bylo ich wiecej.Prezentacja Legii bardzo dobra...uwazam ze gdyby Utrechtowi udalo sie "wjechac" w sektor to i tak zakonczylo by sie to ich porazka poniewaz bylo ich tam bardzo malo.
Brawa dla Legii !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon a KIBICE -GOŚCIE (Utrecht) - 05/10/2002 12:04
> Spokojnie to raczej wracac nie beda , Holendrzy im dadza
Nasza flaga byla
> blisko boiska mogl ktos ja z latwoscia zajebac , dobrze ze nikt tego nie
> zrobil choc jeszcze mecz sie nie skonczyl. A widzieliscie ta flage "FUCK POLSKA"
> ehhh JeBaC UTRECHT!!!
spoko - wszystko było pod kontrolą - flagi też - a droga spox Echhhhh wyjazd qqqqlllll 
[img]http://www.forza-utreg.nl/albums/albun22/abw.jpg[/image.jpg]
100%EG on tour [Ostatnio edytowane przez RAFek: 2002-10-12 12:09]
|
To nasza generacja, to MY - 30 letni
100%EG
|
|
|
|
|
|
- 1