Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Darek Dźwigała << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
wioro
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8625 dni

Darek Dźwigała - 20/09/2002 08:16
W dzisiejszej GW w prognozach 7 kolejki jest napisane że w Pogoni zabraknie Dźwiga ponieważ na piątkowym treningu zerwał więzadła i czeka go operacja w Austrii. Czy ktoś może potwierdzić tą informacje? Jeśli to prawda to bez niego Portowcom będzie baaaardzo ciężko:( Nie można zapomnieć dzisiaj na meczu o głośnym Darek Dźwigała!!! Pozdro dla wszystkich którzy wybierają sie dzisiaj na Twardowskiego:)

...a świstak siedzi i pali ze sreberka :smoking:
F48
Kibic
Na forum od 8538 dni

**

Odp: Darek Dźwigała - 20/09/2002 11:25
To prawda, smutna ale prawdziwa.:(

W Jedności Siła...
Arthur X
Kibic
Na forum od 8568 dni

**

Odp: Darek Dźwigała - 20/09/2002 14:35
Przeglad Sportowy :
W środę na treningu piłkarz doznał bolesnego urazu. Szybko się okazało, że kontuzja jest na tyle poważna, że doświadczony pomocnik nie zagra już do końca rundy. - Mieliśmy ćwiczenia jeden na jednego - opowiada Dźwigała. - W pewnym momencie Jacek Kosmalski "wpierniczył się" we mnie z kolanem. Myślałem, że urwał mi nogę. Ból był nieznośny, bo zerwałem wiązadła poboczne. Noga wylądowała w gipsie i to tuż przed arcyważnym meczem z KSZO Ostrowiec Św. Czeka mnie przerwa co najmniej czteromiesięczna.

kocek
Kibic
Na forum od 8585 dni

**

Odp: Darek Dźwigała - 20/09/2002 15:40
Heh ...Taki jest sport...Kontuzji nie da sie uniknac i nawet nie mozna miec pretensji do Kosmalskiego o to zdarzenie... [Ostatnio edytowane przez kocek: 2002-09-03 15:43]

Jak rozjebiecie juz wszystko to pie*dolnijcie sie w leb...
J_B
Kibic
Na forum od 8582 dni

**

Odp: Darek Dźwigała - 20/09/2002 22:10
Niestety miał pecha ale Pogoń i tak sobie poradzi :)

:ukliam2::2up:J^B:2up::ukliam2:
ficiu
Kibic
Na forum od 8738 dni

Odp: Darek Dźwigała - 20/09/2002 23:44
Szkoda Dzwiga, a do Kosmalskiego należy mieć pretensje, bo zapierniczał z Dziwigiem z takim zacięciem, jakby specjalnie chciał go wykosić. Tak słyszałem.

w żyłach...
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769134129 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.01 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005