| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Darek Dźwigała - 20/09/2002 08:16
W dzisiejszej GW w prognozach 7 kolejki jest napisane że w Pogoni zabraknie Dźwiga ponieważ na piątkowym treningu zerwał więzadła i czeka go operacja w Austrii. Czy ktoś może potwierdzić tą informacje? Jeśli to prawda to bez niego Portowcom będzie baaaardzo ciężko Nie można zapomnieć dzisiaj na meczu o głośnym Darek Dźwigała!!! Pozdro dla wszystkich którzy wybierają sie dzisiaj na Twardowskiego
|
...a świstak siedzi i pali ze sreberka :smoking:
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Darek Dźwigała - 20/09/2002 14:35
Przeglad Sportowy :
W środę na treningu piłkarz doznał bolesnego urazu. Szybko się okazało, że kontuzja jest na tyle poważna, że doświadczony pomocnik nie zagra już do końca rundy. - Mieliśmy ćwiczenia jeden na jednego - opowiada Dźwigała. - W pewnym momencie Jacek Kosmalski "wpierniczył się" we mnie z kolanem. Myślałem, że urwał mi nogę. Ból był nieznośny, bo zerwałem wiązadła poboczne. Noga wylądowała w gipsie i to tuż przed arcyważnym meczem z KSZO Ostrowiec Św. Czeka mnie przerwa co najmniej czteromiesięczna.
|
|
|
|
|
Odp: Darek Dźwigała - 20/09/2002 15:40
Heh ...Taki jest sport...Kontuzji nie da sie uniknac i nawet nie mozna miec pretensji do Kosmalskiego o to zdarzenie... [Ostatnio edytowane przez kocek: 2002-09-03 15:43]
|
Jak rozjebiecie juz wszystko to pie*dolnijcie sie w leb...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Darek Dźwigała - 20/09/2002 23:44
Szkoda Dzwiga, a do Kosmalskiego należy mieć pretensje, bo zapierniczał z Dziwigiem z takim zacięciem, jakby specjalnie chciał go wykosić. Tak słyszałem.
|
w żyłach...
|
|
|
- 1
-
|