| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co myślicie o Walburgu!!!!!!!???????? - 15/09/2002 23:04
Miał długą przerwę w występach w pierwszej lidze. Przed ta przerwą był całkowicie bez formy. Ale pamiętajmy, że miał poważną kontuzję. Teraz zagrał w obu meczach dość dobrze. Mam nadzieję, że nie zejdzie do poziomu, jaki prezentował kiedyś... A swoją drogą wolę Waburga od Witkowskiego i Choto...
|
w żyłach...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co myślicie o Walburgu!!!!!!!???????? - 15/09/2002 23:43
> walburg dla mnie to kondon i tyle..
Swietnie ,ze podzieliles sie swoim zdaniem ...Walburgowi Pan Bog nie dal szczegolnego talentu do pilki noznej a on sam nie mial tyle checi zeby popracowac nad soba...Od paru lat nie poczynil zadnych postepow i wyzej Pogoni juz raczej nie podskoczy...Pozostaje miec nadzieje ,ze bedzie gral jak najlepiej i pomoze uratowac Pogon przed spadkiem ...
|
Jak rozjebiecie juz wszystko to pie*dolnijcie sie w leb...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co myślicie o Walburgu!!!!!!!???????? - 16/09/2002 16:29
Ee..tam czepiacie sie..moze i talentu nie ma..ale wkurwia mnie to u niego ze jak wie ze nie za bardzo u niego z technika to chociaz moze nadrabiac ambicja czego jemu oraz wielu innym pilkarza Pogoni brakuje..szkoda rowniez ze wiecej czasu spedza na baletach niz na treningach..mam nadzieje ze nie wroci do "formy" prezentowanej kilka lat temu..
POGON WALCZACA! POGON WALCZACA DO KONCA!!
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: Co myślicie o Walburgu!!!!!!!???????? - 16/09/2002 17:01
Nie wiem co w nim jeszcze widzą trenerzy. Rzeczywiście bez wyczucia piłki, same błędy a gra. Kiedyś był w Pogoni taki Żelazowski, też drewniana noga, tyle że w pomocy. Po prostu chyba nie robi w życiu tego co powinien. Niektórzy ludzie robią takim krzywdę pchając ich nie w tą stronę co trzeba i potem narażają na takie komentarze i nieuchronne bezrobocie. W końcu to nie Walburga wina że go z taką grą wstawiają na boisko.
|
21:37
|
|
|
|
Odp: Co myślicie o Walburgu!!!!!!!???????? - 16/09/2002 19:36
Tyra, tyra, tyra.Macie nadzieję ,że Walburg nie wróci do formy sprzed kilku lat ?To jesteście zajebiści.Dla przypomnienia , jakieś 4 lata temu Volvo z powodzeniem wystepował w reprezentacji do lat 23, może to nie seniorska i nie młodzieżówka, ale szło mu całkiem przyzwoicie.W koncówce ubiegłego sezonu w meczu z GKSem Walburg dostał od GW najwyższą note z całej drużyny(4) .
|
"CSWD" i to się nie zmieni....
|
|
|
|
Odp: Co myślicie o Walburgu!!!!!!!???????? - 16/09/2002 19:58
dokladnie jakies 4 lata tenu, pamietam ze to byla jesien byl nawet w kredu zainteresowan selekcjonera kadry. Dostal kontuzje i zamiast sie po niej rechabilitowac zaczal sie szlajac po dyskotekach ksywka "Irena" sama sie nie wziela, wiec sam jest sobie winny, a ze lebiega to swoja droga
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co myślicie o Walburgu!!!!!!!???????? - 18/09/2002 23:49
O ile pamiętam Walburga czepialiśmy się już nie raz, po cholerę znowu taki post?
Czy w obecnej sytuacji Walburg odstaje od znakomitej wiekszości "naszych" piłkarzy, czy ktoś jeszcze w Pogoni pokazuje klasę?
Takie wpisy równie dobrze mogą dotyczyć kilkunastu pozostałych piłkarzy, po co się więc rozdrabniać ?
|
A ostatni pierwszymi będą... 
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
|
|
|
- 1
-
|