Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Co myślicie o Walburgu!!!!!!!???????? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Kluczyk
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8547 dni

*

Co myślicie o Walburgu!!!!!!!???????? - 15/09/2002 22:34
Dla mnie ten zawodnik spełnia kryteria trzecio(3),albo nawet czwarto(4) ligowego piłkarza!!!!!!!
i naprawde dziwie sie trenerom ,ze wystawiają Walburga do podstawowego składu...

ficiu
Kibic
Na forum od 8738 dni

Odp: Co myślicie o Walburgu!!!!!!!???????? - 15/09/2002 23:04
Miał długą przerwę w występach w pierwszej lidze. Przed ta przerwą był całkowicie bez formy. Ale pamiętajmy, że miał poważną kontuzję. Teraz zagrał w obu meczach dość dobrze. Mam nadzieję, że nie zejdzie do poziomu, jaki prezentował kiedyś... A swoją drogą wolę Waburga od Witkowskiego i Choto...

w żyłach...
dziki
Kibic
Na forum od 8538 dni

Odp: Co myślicie o Walburgu!!!!!!!???????? - 15/09/2002 23:35
walburg dla mnie to kondon i tyle..

DLA ZIOMÓW BRAT..DLA FRAJERNI KONFIDENT
kocek
Kibic
Na forum od 8585 dni

**

Odp: Co myślicie o Walburgu!!!!!!!???????? - 15/09/2002 23:43
> walburg dla mnie to kondon i tyle..

Swietnie ,ze podzieliles sie swoim zdaniem :P...Walburgowi Pan Bog nie dal szczegolnego talentu do pilki noznej a on sam nie mial tyle checi zeby popracowac nad soba...Od paru lat nie poczynil zadnych postepow i wyzej Pogoni juz raczej nie podskoczy...Pozostaje miec nadzieje ,ze bedzie gral jak najlepiej i pomoze uratowac Pogon przed spadkiem ...

Jak rozjebiecie juz wszystko to pie*dolnijcie sie w leb...
J_B
Kibic
Na forum od 8582 dni

**

Odp: Co myślicie o Walburgu!!!!!!!???????? - 16/09/2002 14:25
Grać z dolnej pułki ale w Pogoni nie brak takich niestety:(

:ukliam2::2up:J^B:2up::ukliam2:
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8957 dni

**

Odp: Co myślicie o Walburgu!!!!!!!???????? - 16/09/2002 14:56
Ja tez wole Walburga niz jakis tam Ciotow i Witkowskich !!! Wkoncu to wychowanek !!!!

Hold skladam temu miastu...
celciusz
Kibic
Na forum od 8918 dni

Odp: Co myślicie o Walburgu!!!!!!!???????? - 16/09/2002 15:56
no niestety straszna z niego panienka zero poswiecenia w grze.za malo agresywny jak na obronce po prostu lebiega ktory gra bo ma uklady......

rob :)
Kibic
Na forum od 8855 dni

**

Odp: Co myślicie o Walburgu!!!!!!!???????? - 16/09/2002 16:03
no i co z tego ze wychowanek , jest strasznie słaby , nie umie grac w I lidze, ma slaba kondycje , strzalu prawie wogole , podac raczej nie umie , okiwac tym bardziej ... (moje zdanie)

Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
borsuk
Kibic
Na forum od 8958 dni

**

Odp: Co myślicie o Walburgu!!!!!!!???????? - 16/09/2002 16:29
Ee..tam czepiacie sie..moze i talentu nie ma..ale wkurwia mnie to u niego ze jak wie ze nie za bardzo u niego z technika to chociaz moze nadrabiac ambicja czego jemu oraz wielu innym pilkarza Pogoni brakuje..szkoda rowniez ze wiecej czasu spedza na baletach niz na treningach..mam nadzieje ze nie wroci do "formy" prezentowanej kilka lat temu..

POGON WALCZACA! POGON WALCZACA DO KONCA!!

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
verte
Kibic
Na forum od 8552 dni

Odp: Co myślicie o Walburgu!!!!!!!???????? - 16/09/2002 17:01
Nie wiem co w nim jeszcze widzą trenerzy. Rzeczywiście bez wyczucia piłki, same błędy a gra. Kiedyś był w Pogoni taki Żelazowski, też drewniana noga, tyle że w pomocy. Po prostu chyba nie robi w życiu tego co powinien. Niektórzy ludzie robią takim krzywdę pchając ich nie w tą stronę co trzeba i potem narażają na takie komentarze i nieuchronne bezrobocie. W końcu to nie Walburga wina że go z taką grą wstawiają na boisko.

21:37
Paulinus
Kibic
Na forum od 8545 dni

Odp: Co myślicie o Walburgu!!!!!!!???????? - 16/09/2002 19:36
Tyra, tyra, tyra.Macie nadzieję ,że Walburg nie wróci do formy sprzed kilku lat ?To jesteście zajebiści.Dla przypomnienia , jakieś 4 lata temu Volvo z powodzeniem wystepował w reprezentacji do lat 23, może to nie seniorska i nie młodzieżówka, ale szło mu całkiem przyzwoicie.W koncówce ubiegłego sezonu w meczu z GKSem Walburg dostał od GW najwyższą note z całej drużyny(4) .

"CSWD" i to się nie zmieni....
Shivan
Kibic
Na forum od 8547 dni

**

Odp: Co myślicie o Walburgu!!!!!!!???????? - 16/09/2002 19:58
dokladnie jakies 4 lata tenu, pamietam ze to byla jesien byl nawet w kredu zainteresowan selekcjonera kadry. Dostal kontuzje i zamiast sie po niej rechabilitowac zaczal sie szlajac po dyskotekach ksywka "Irena" sama sie nie wziela, wiec sam jest sobie winny, a ze lebiega to swoja droga

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Szymek
Kibic
Na forum od 8581 dni

Odp: Co myślicie o Walburgu!!!!!!!???????? - 16/09/2002 21:29
Dno. Dzisiaj widziałem go na turnieju PEKAO Open 2002 na meczu Matkowski - Fryntberg. Był razem z Pawlakiem i Dźwigałą.

ble2
Kibic
Na forum od 8662 dni

Odp: Co myślicie o Walburgu!!!!!!!???????? - 18/09/2002 10:44
Przestancie pierdolić głupoty!! Walburg w meczu z Wisłą był podporą defensywy!!! Może najlepszy nie jest ale gra w Pogoni bo chce grać w Pogoni (w każdej chwili mogl odejsć do np. Zorzy gdzie na pewno nie zarabiał by mniej!!! MAREK WABURG!!!

--
Kibic
Na forum od 8722 dni

Odp: Co myślicie o Walburgu!!!!!!!???????? - 18/09/2002 21:09
Dzisiaj Walba juz po treningu patrzal jak my trenujemy rocznik 92 w Pogoni

[@]komfort[@]
Kibic
Na forum od 8528 dni

Odp: Co myślicie o Walburgu!!!!!!!???????? - 18/09/2002 21:59
> Dzisiaj Walba juz po treningu patrzal jak my trenujemy rocznik 92 w Pogoni

bartollo2002 to ty masz 10 lat ??

tylko Auto szyby ul.Gdanska 911
papryk
Kibic
Na forum od 8707 dni

**

Odp: Co myślicie o Walburgu!!!!!!!???????? - 18/09/2002 23:49
O ile pamiętam Walburga czepialiśmy się już nie raz, po cholerę znowu taki post?
Czy w obecnej sytuacji Walburg odstaje od znakomitej wiekszości "naszych" piłkarzy, czy ktoś jeszcze w Pogoni pokazuje klasę?
Takie wpisy równie dobrze mogą dotyczyć kilkunastu pozostałych piłkarzy, po co się więc rozdrabniać ?

A ostatni pierwszymi będą... Anioł
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769134108 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.1 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005