Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Wyrobek !! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
aRe
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8617 dni

**

Wyrobek !! - 15/09/2002 11:46
- Dopóki był wynik remisowy, staraliśmy się grać rozważnie, chociaż Wisła miała przewagę. - mówił po wczorajszym meczu Jerzy Wyrobek, trener Pogoni. - Niestety straciliśmy bramkę i zaczęliśmy się obawiać, by porażka nie była większa. Porażka z Wisłą byla wkalkulowana, lecz na pewno styl nie był satysfakcjonujący. W Wiśle było wielu bardzo dobrych piłkarzy, niestety w mojej drużynie było ich mniej. - przyznał szkoleniowec Portowców.
- Adżem miał doskonałą sytuację, by strzelić kontaktową bramkę. Nie trafił niestety nawet w światło bramki. Mecz zostanie poddany analizie, dziś mogę tylko powiedzieć, że na pewno będą zmiany, w meczu z KSZO zagrają inni zawodnicy. - dodał trener.
- Cieszę się, że po meczu z Legią drużyna zareagowała pozytywnie - tak dziś jak i w meczu ze Szczakowianką. - powiedział Henryk Kasperczak, szkoleniowec Wisły Kraków.
- Dla nas wszystkie mecze są bardzo trudne. Chcę pochwalić zespół, bo mimo to, że znajduje się w trudnej sytuacji, grał inteligentnie, rozważnie. Opanowaliśmy środek pola, szczególnie w pierwszej połowie. Jestem zadowolony z tego zwycięstwa. Pierwsza połowa bardziej mi się podobała. Co warte podkreślenia - po raz pierwszy w meczu ligowym nie straciliśmy bramki. Co prawda mogło być 2:1, lecz akurat tak się złożyło, że ta niewykorzystana sytuacja się zemściła i nasi rywale stracili drugą

Pogoń ponad wszystko !!!
borsuk
Kibic
Na forum od 8958 dni

**

Odp: Wyrobek !! - 15/09/2002 14:45
Wytlumacz mi tylko..po chuj to napisales?Przeciez to jest napisane na glownym..

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
aRe
Kibic
Na forum od 8617 dni

**

Odp: Wyrobek !! - 15/09/2002 14:59
Gdzie masz to qrwa napisane ??????? Tu jest wiecej i dokladniej !!

Pogoń ponad wszystko !!!
Shivan
Kibic
Na forum od 8547 dni

**

Odp: Wyrobek !! - 15/09/2002 15:57
pax panowie, pewnie przeczytales na v.pl, dlatego wydawalo ci sie ze jest na glownej, jeszcze raz pax

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
borsuk
Kibic
Na forum od 8958 dni

**

Odp: Wyrobek !! - 15/09/2002 20:20
Are88 spoko:) nie denerwuj sie..nie chce sie klucic tylko wydaje mi sie ze bez sensu wpisales post..a tak po za tym to nie czytam v.pl..Jezeli chcialbys (are8Cfaniak znac moja opinie na temat wypowiedzi trenerow to mojej nie poznasz bo te wypowiedzi sa mi obojetne..POZDRAWIAM!

POGON WALCZACA! POGON WALCZACA DO KONCA!

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
zyraf
Kibic
Na forum od 8494 dni

Odp: Wyrobek !! - 22/10/2002 20:36
WYROBEK JEST "WIELKI"

Ojcze Święty na zawsze pozostaniesz w naszej pamięci
Steryd
Kibic
Na forum od 8827 dni

**

Odp: Wyrobek !! - 22/10/2002 22:26
Jurek odwalil kawal dobrej roboty.Przede wszystkim zyskal zaufanie w oczach pilkarzy,czego nie mozna powiedziec o Mikulskim,ktory uwazal sie za pana i wladce.Wyrobek to naprawde swietny szkoleniowiec.Juz w Odrze Wodzislaw dal sie poznac z dobrej strony.W nasza druzyne wlozyl sporo pracy.Po jego przyjsciu Pogon gra zoraz lepiej i mam nadzieje,ze wreszcie zaczniemy zdobywac punkty.

1948
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769124090 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005