| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
LKS-POGON 1:3 !!!!! - 11/09/2002 20:56
ZAJEBISCIE NARESCIE !!!! TYLE CZEKANIA NA PIERWSZA WYGRANA I JEST!!!!
CHOC TO TYLKO PP ALE MOZE WRESCIE SIE OBUDZA , MOZE TO ICH PODBUDUJE CO O TYM SADZICIE ??
|
W Jedności Siła...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: LKS-POGON 1:3 !!!!! - 11/09/2002 21:00
Zwycięstwo jak zwyciestwo moze cieszy ale mnie cieszy najbardziej ze ktos wrescie strzelil bramke z akcji .Moze cos sie wkoncu ruszy .Miejmy taka nadzieja !
A tak na marginesie na meczu z KSZO i tak nie dam spokoju Wernerowi!
|
Jedno serce Jeden Klub
Gumowe, ostre, nogi czy głowa - żadna różnica: tak działa polska policja
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: LKS-POGON 1:3 !!!!! - 11/09/2002 22:22
Cos sie wkoncu zaczyna dziac w druzynie i od razu efekt, spojrzcie na sklad, ciekawe czy tak bedzie wygladala optymalna jedenastka wg Wyrobka?
|
ale to już było i nie wróci więcej
|
|
|
|
Odp: LKS-POGON 1:3 !!!!! - 11/09/2002 22:28
Bardzo ciekawe ustawienie bilinski na obronie Chifon w pomocy ? Moze cos z tego będzie!
|
Jedno serce Jeden Klub
Gumowe, ostre, nogi czy głowa - żadna różnica: tak działa polska policja
|
|
|
|
|
|
|
Odp: LKS-POGON 1:3 !!!!! - 11/09/2002 22:47
Niestety ŁKS to prawie III liga (szkoda klubu z takimi tradycjami), jednak psychologicznie to bardzo ważne zwycięstwo.
Boże proszę Cię o jeszcze.........
|
A ostatni pierwszymi będą... 
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
|
|
|
|
Odp: LKS-POGON 1:3 !!!!! - 11/09/2002 23:03
No i zagrał nasz ulubieniec Maaaaaaaaaaaarrrrrrreeeeeeeeekkkkkkkkk Waaaaallllllllllllllbbbbbbbuuuuuuuuurrrrrggggggggg! i co godne zaznaczenia nie popełnił błędów!Do Łodzi dojechały 4 osoby!Wysłuchałam krótkiej relacji telefonicznej na żywo z tego meczyku! Brawo Pogoń-walczcie!
|
"CSWD" i to się nie zmieni....
|
|
|
|
Odp: LKS-POGON 1:3 !!!!! - 11/09/2002 23:26
Mam nadzieje ze Kopaniecki nie bedzie 1 bramkarzem, czemu do bramki nie wraca Slawek ?!?!?!?!? Czyzby byl w zlej formie ? Ale zwyciestwo to zwyciestwo nie wazne z kim zawsze .. to tyle radosci
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|