| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Dymkowski a lodzcy kibice - 06/09/2002 11:59
przeczytajcie to, a zwlaszcza ostatnie zdanie:
http://www1.gazeta.pl/lodz/1,35137,1002518.html
czyzby niechcacy was urazil? czy tylko sie podlizuje? a czy moze trzeba sie troszke nad soba zastanowic?
watek do dyskusji nie do bluzgania
pozdro
|
A-L-C-oholik
|
|
|
|
Odp: Dymkowski a lodzcy kibice - 06/09/2002 12:58
Juz widze te bluzgi ,ktore sie tu pojawia ...Niestety...Nie wiem jak jest na Widzewie ale w Szczecinie jest dosc liczna grupa kibicow (?), ktorzy znajduja dziwna przyjemnosc w szydzeniu z wlasnych zawodnikow...W ten sposob na pewno nie pomagaja druzynie i co najwyzej podnosza swja niska samoocene.Przeciez Walburg niezaleznie od tego jak by nie gral zawsze jest wysmiewany na meczach Pogoni...Nie jestem fanem jego umiejetnosci ale skoro ne chcemy zawodnikom pomagac to chociaz in nie przeszkadzajmy...
A Dymek tyle lat gral w Szczecinie ,ze z pewnoscia ma odpowiedni material do porownan..
|
Jak rozjebiecie juz wszystko to pie*dolnijcie sie w leb...
|
|
|
|
Odp: Dymkowski a lodzcy kibice - 06/09/2002 13:03
wlasnie
dymek gral tyle lat w Pogońi i rozegral 2 ? mecze w widzwie ... ludzie tak bardzo sie nie roznia i mysle ze jak bedzie partolil to tez beda na niego bluzgi lecialy . Osobiscie mu i wszystkim pilkarza tego nie zycze
|
POGOŃ WALCZĄCA , POGOŃ WALCZĄCA DO KOŃCA !!!
|
|
|
|
Odp: Dymkowski a lodzcy kibice - 06/09/2002 14:17
Dymek powiedzial cala prawde.na Widzewie zawsze jest glosny doping.wystarczy popatrzec na zdjecie mlyna na v.pl i wszystko jasne.zapewniam Was,ze Dymek o nas nie zapomnial i zawsze bedzie mial Pogon w sercu.nam pozostaje jedynie poprawic jakosc dopingu,bo ostatnio nie jest najlepiej,zarowno z dopingiem,jak i frekwencja.frekwencja raczej nie wzrosnie,ale doping moze byc tylko lepszy [Ostatnio edytowane przez PoRtAlBoY: 2002-09-02 14:21]
|
1948
|
|
|
|
Odp: Dymkowski a lodzcy kibice - 06/09/2002 14:56
ale wiecie co jak ktos 15 lat gania za pilka i nadal nie umie jej kopnac pozadnie do bramki to co mozna o nim powiedziec jak nie zkrytykowac i szydzic az do lez!!!!!!!!!!!!!!moze mam powiedziec ok on sie poprawi to tylko chwilowe hahahhaha.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dymkowski a lodzcy kibice - 07/09/2002 09:47
Wedlug mnie nie zrobil nic zlego..pochwalil tylko kibicow za to ze sa z klubem gdy jest dobrze i zle..pamietacie jak byl Bekdas i do Pogoni przeszlo chyba z 17 nowych zawodnikow?Kazdy z nich mowil o szczecinskich kibicach dokladnie to samo..Tak juz jest..
Pogon Walczaca do konca!!!
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|