Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> 1:3!!!!Kurwa mać... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
christoph
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8588 dni

**

1:3!!!!Kurwa mać... - 31/08/2002 21:23
Z takimi drewniakami to byśmy się w drugiej lidze nie utrzymali-do dzisiaj miałem nadzieje...-kurwa trzeba wyjebać Wernera,Mikulskiego i tą całą bandę pseudograjków-patrzeć się na to nie dało-po prostu żałość!!!!!!!!!!!!

Dziękuję :)
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8957 dni

**

Odp: 1:3!!!!Kurwa mać... - 31/08/2002 21:40
Ale mamy za to tajna bron :) nawadnianie murawy :) To tak ogolnie mecz chujowy w wykonaniu portowcow, kibice bez zarzutu lecz to z Wernerem to mi sie nie podobalo ..... bo bylo tego znacznie za malo !!!!! :) Taczka juz czeka hej Werner taczka juz czeka !!!!

Hold skladam temu miastu...
Gaca
Kibic
Na forum od 8626 dni

**

Odp: 1:3!!!!Kurwa mać... - 31/08/2002 21:54
bo ludzie ktorzy siredzieli kolo vipow to mogli sie tez drzec a co my sami na mlynie mielismy zrobic :D

Mikman
Kibic
Na forum od 8948 dni

Odp: 1:3!!!!Kurwa mać... - 31/08/2002 21:56
Szkoda że udało im się wyłaczyc te zraszacze, może sędzia przerwał by mecz :) i obyło by się bez tej kompromitacji. Brawa dla Wernera !!! Oddał pajac : Majdana, Drumlaka, Skrzypka, Dymka, Dokovica, teraz Ławę, Kaczorowskiego (Stolarczyka nie liczę, bo to jeszcze Sabri go oddał) i naściągał pseudo grajków i mówi jeszcze o pucharach ! Przecież ten człowiek jest chory psychicznie !!! To nie jest druzyna, to jest wogóle nie rozumiejąca się zbieranina pseudo graczy (z wyjątkami oczywiście), która jak nie stanie sie cud, zleci z ligi z hukiem.
Werner że jesteś idiotą niech świadcza twoje (twoje umyslnie pisze z małej litery, bo nie mam dla ciebie szacunku ) słowa że za Bekdasa Pogoń zdobyła sztuczne wicemistrzostwo ! To pajacu zdobądź ty nie sztuczne ! Jesli to zrobisz w tym sezonie (jak zdobyła je Pogoń za Bekdasa) to powiem ci - przepraszam, jesli nie to jestes dla mnie zwykłym debilem, który wiecej zaszkodził klubowi niż mu pomógł. Panie Gondor - czy Pan jesteś ślepy ? A może to Panu zalezy na zniszczeniu klubu a jako ofiarę podstawiłes Pan Wernera ??? Wydaje mi się że obaj jesteście siebie warci !!!
WERNER ZACHOWAJ SIE HONOROWO I ODEJDŹ SAM, BO MOŻE STAĆ CI SIĘ KRZYWDA !!! :bardzo_zly::bardzo_zly::bardzo_zly::bardzo_zly::bardzo_zly:

Pozdrawiam.
Mikman
RAN
Kibic
Na forum od 8685 dni

Odp: 1:3!!!!Kurwa mać... - 31/08/2002 21:59
Siedziałem na niskiej i widziałem Bartka Ławę i Kaczora, których nie wpuścili na trybuny. Pewnie zakaz prezesa.
Siedzieli razem za bramką przy banerze reklamowym.
W przerwie Bartek podszedł do płotu i pożegnał się z kibicami, otrzymał (przez płot :- ) szalik.
Żebyście widzieli jego minę, prawie płakał. Naprawdę.

Adrian PS
Kibic
Na forum od 8957 dni

**

Odp: 1:3!!!!Kurwa mać... - 31/08/2002 22:15
> ej ludzie dajcie mi wiecej szczegolow...ludzie zaprotestowali jakos odejscie
> bartka i macka?

krzyczeli tylko Bartek Lawa !!!!!! i Maciek Kaczorowski !!!!!! A poza tym to wyzywali Wernera :)

Hold skladam temu miastu...
RAN
Kibic
Na forum od 8685 dni

Odp: 1:3!!!!Kurwa mać... - 31/08/2002 22:38
Jeszcze jedno.
Kibicom po meczu za doping dziękowali Dźwigała, Chifon i Leszek Pokładowski.
Reszta poszła do szatni.
Niby nic, a wiele wyjaśnia.

Mikman
Kibic
Na forum od 8948 dni

Odp: 1:3!!!!Kurwa mać... - 31/08/2002 22:50
Bo to trzeba byc idiota jak Werner aby oddać ludzi od dziecka związanych z klubem. Siedziałem w 18 sektorze widziałem Bartka, jak dostawał szalik, łzy w oczach to miał na bank !

Werner !!! Ale ty debil jesteś !!!!!!!!!!!!!!!

Tym bardziej że Bartek miał jeszcze 1,5 roczny kontrakt z klubem a Kaczorowskiemu jednego dnia proponuje Werner przedłużenie kontraktu na 3 lata (Bartkowi zresztą też) a drugiego dnia go wyrzuca.
Przecież to zakrawa na kpine !
Werner odejdź stąd i to szybko !!! Póki nie zrobisz jeszcze więcej złego dla tego klubu !!!!

Bo Dźwigu, Pokładowski i Chifon to prawdziwa Pogoń, a nie reszta pseudo grajków !!! [Ostatnio edytowane przez Mikman: 2002-08-10 22:53]

Pozdrawiam.
Mikman
roberto
Kibic
Na forum od 8563 dni

Odp: 1:3!!!!Kurwa mać... - 31/08/2002 23:08
NO TO TERAZ KARY I NATYCHMIASTOWE USUNIĘCIE Z DRUŻYNY POKŁADOWSKIEGO,CHIFONA I DZWIGAŁY ZA DZIAŁANIE NA SZKODE SSA,,POGOŃ'' (podziękowanie publiczności za doping) -to następny krok pana Wernera

tylko Pogoń i nikt inny
K M
Kibic
Na forum od 8953 dni

Odp: 1:3!!!!Kurwa mać... - 01/09/2002 01:01
Atmosfera na meczu ciekawa. W pierwszej polowie niezly doping, w drugiej troche gorzej, ale pokazami pirotechnicznymi troche nadrobilismy. Gdyby jeszcze nie ten wynik...

Co do sytuacj iw klubie, mozna by o tym pisac i pisac... No ale coz w tym dziwnego ze Pogon jest ostatnia gdy[...] Mikulski bierze 40% pensji zawodnikow za to zeby w ogule mieli szanse gry w druzynie. Mikulski kompletnie nie umie ustawic zespolu, nie odroznia zawodnikow!!! Werner wyrzuca (!) pilkarzy ktorzy moga pokrzyzowacjego i Mikuslkiego szyki - czyli stara gwardie Portowcow (i wszystkich tych ktorzy nie chcha polacic Mikulskiemu vide Kaczor i Lawa)!. Juz przed mecem z Gornikiem chodzily plotki (!? - watpie!) ze Pogon odpusci maksymalnie mecz, by Mikulski polecial, bo nie chca mu placic. Jak widac Portowcy do stanu 0:3 w ogule nie chcieli strzelic bramki, bo nie mozna mowic ze Chifon, Dziwgu, Pokladowski czy kilku innych pilkarzy nie jest w stanie strzelic bramki na pierwszoligowym poziomie!

Ja widze tylko jedno lekarstwo na ta sytuacje... Werner & Mikulski wypierdalac z Pogoni! Pytanie tylko, czy Gondor wie o wszytkim co sie dzieje w klubie, jezeli tak, nie widze rozowo naszej przyszlosci! :(

"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
eker
Kibic
Na forum od 8953 dni

Odp: 1:3!!!!Kurwa mać... - 01/09/2002 03:23
siema !!! wlasnie wrocilem z meczu jest 3.22 dobrze sie bailem szkoda ze nie z powododu gry mojej druzyny katastrofa !!! wecej jutrov bo mi sie litery na klawiauturze myla ! szacunek dla sandala za doping !!!

Jedno serce Jeden Klub
Gumowe, ostre, nogi czy głowa - żadna różnica: tak działa polska policja
kocek
Kibic
Na forum od 8585 dni

**

Odp: 1:3!!!!Kurwa mać... - 01/09/2002 03:50
Ja tez wrocilem dopiero z meczu...Z przeszkodami ale zawsze ...Mlyn byl calkiem niezly tylko dlaczego wyludnil sie po stracie trzeciej bramki ???Najwierniejsi wychodza pierwsi????Mamy taka druzyne na jaka nas stac i musimy jej pomagac dopingiem bo inaczej niechybnie obudzimy sie w drugiej lidze...Werner jest $%^&%*(*%$ a nie dzialaczem i powinien jako pierwszy wyjechac na taczce...Zobaczymy co z tego wyniknie...Ja i tak bede na nasteonym meczu...Albo jestem glupi albo wierny do konca...Szczrze mowiac sam nie wiem co o tym myslec :~)

Jak rozjebiecie juz wszystko to pie*dolnijcie sie w leb...
eker
Kibic
Na forum od 8953 dni

Odp: 1:3!!!!Kurwa mać... - 01/09/2002 08:53
Mlyn po trzeciej bramce wyludnil sie dlatego , ze wiekszosc ludzi poszla na vip po Wernera , a ta swinia ogrodzila sie policja bo ochroniarze spekali doszlo do kilku incydentow slownych i takie tam ale ogolnie bylo wesolo po trzeciej bramce jak i po meczu gdzie swinia nie chciala wyjsc z sektoru i trzymali go chyba z godzine samego na staionie , towarzyszyla mu oczywiscie grupa palantow z alkonu .

Jedno serce Jeden Klub
Gumowe, ostre, nogi czy głowa - żadna różnica: tak działa polska policja
Shivan
Kibic
Na forum od 8547 dni

**

Odp: 1:3!!!!Kurwa mać... - 01/09/2002 08:58
kocek mlyn sie nie wyludnil tylko poszedl pod sektor vip-ow, tam dzialac choc szkoda ze sie inni nie przylaczyli, a werner i mikus (korwy pierdolone) i tak sie nie zwolnia bo maja plan trzyletni pewnie za trzy lata spotkac sie w hipermarkecie na miejscu boiska

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
wien
Kibic
Na forum od 8714 dni

**

Odp: 1:3!!!!Kurwa mać... - 01/09/2002 09:05
Piotr Werner : Albin Mikulski pozostaje w dalszym ciągu trenerem drużyny, dlatego gdyż on również jest w tym 3 letnim planie, który ma spowodować że w trzecim roku mamy walczyć o największe lokaty w kraju.

Kurwa co to za plan, chyba beda walczyc o 3 miejsce w 3 lidze! WERNER ! Co TY KURWO.

Chuj ci w dupe za to kurwo dziwko wernerowa szmato.

Na Zawsze POGOŃ
kocek
Kibic
Na forum od 8585 dni

**

Odp: 1:3!!!!Kurwa mać... - 01/09/2002 12:30
Z tego co ja widzialem to ludzie z mlyna wyszli i staneli na koronie stadionu...Al moge sie mylic ...Kurwicy dostaje jak widze "kibicow" Pogoni ktorzy ciesza sie po strzeleniu przez Gornik trzeciej bramki...To akurat dotyczy nie mlyna tylko lozy szydercow z innych sektorow...

Jak rozjebiecie juz wszystko to pie*dolnijcie sie w leb...
wiedzma
Kibic
Na forum od 8545 dni

Odp: 1:3!!!!Kurwa mać... - 01/09/2002 13:18
Tak stanielismy na koronie,a przy trzecie bramce na 12 też pojawiło się kilka uśmiechów,ale to z powodu, że nie wiedzieliśmy czy się śmieć czy płakać! POGOŃ TO MY

papryk
Kibic
Na forum od 8707 dni

**

Odp: 1:3!!!!Kurwa mać... - 01/09/2002 13:29
i naściągał pseudo grajków i mówi jeszcze o
> pucharach ! Przecież ten człowiek jest chory psychicznie !!! Werner że jesteś idiotą niech świadcza twoje (twoje umyslnie pisze z
> małej litery, bo nie mam dla ciebie szacunku ) słowa że za Bekdasa Pogoń zdobyła
> sztuczne wicemistrzostwo ! To pajacu zdobądź ty nie sztuczne ! Jesli to zrobisz
> w tym sezonie (jak zdobyła je Pogoń za Bekdasa) to powiem ci - przepraszam,
> jesli nie to jestes dla mnie zwykłym debilem, który wiecej zaszkodził klubowi
> niż mu pomógł. Panie Gondor - czy Pan jesteś ślepy ? A może to Panu zalezy na
> zniszczeniu klubu a jako ofiarę podstawiłes Pan Wernera ??? Wydaje mi się że
> obaj jesteście siebie warci !!!
WERNER ZACHOWAJ SIE HONOROWO I ODEJDŹ SAM, BO
> MOŻE STAĆ CI SIĘ KRZYWDA !!!

Mikman najgorsze jest to, że ten HUJ werner wcale nie jest idiotą:- wypierdolił piłkarzy którzy coś sobą reprezentowali i musieli mieć za to płacone, teraz grają rezerwy II ligi, czyli koszty minimalne, a pan Gondor?,- może nawet nie widział tabeli? werner pokazuje mu podreperowane finanse więc jest ok.

A ostatni pierwszymi będą... Anioł
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
Areczka
Kibic
Na forum od 8545 dni

Odp: 1:3!!!!Kurwa mać... - 01/09/2002 13:33
Za rok przywitamy was na meczu 2 ligi w Gdyni będzie niezły mecz Areczka wam tyle właduje że odrazu was zdegraduja do klasy A (6liga) razem z Lechią

Areczka
papryk
Kibic
Na forum od 8707 dni

**

Odp: 1:3!!!!Kurwa mać... - 01/09/2002 13:44
A ja myślałem, że akreczka ma aspiracje na I ligę ?
Kibic się znalazł :wysmiewanie:

A ostatni pierwszymi będą... Anioł
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769161282 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.12 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005