| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Saganowski W Pogoni?? - 29/08/2002 13:44
Słyszał ktoś o tym?? Mi się wydaje że to kolejny żart działaczy!!I podobno Mikulskiemu Podobał się ten gościu z Wenezueli! Ha Ha
[Ostatnio edytowane przez Cinek457: 2002-08-02 14:08]
|
Po życia kres!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Saganowski W Pogoni?? - 29/08/2002 14:15
Wydawało się, że najmniej problemów będzie ze zgłoszeniem Marka Saganowskiego, Testy medyczne utalentowanego napastnika wypadły pozytywnie i bez problemu doszedł on do porozumienia w kwestiach płacowych z właścicielem Legii, Andrzejem Zarajczykiem. Tyle, że piłkarz do wczoraj nie rozwiązał ważnego jeszcze trzy miesiące kontraktu z Odrą Wodzisław. A ustalenia z zawodnikiem były takie, że umowa z Legią wejdzie w życie tylko wówczas, jeśli "Sagan" będzie dysponował swą kartą i na Łazienkowską trafi bez sumy odstępnego.
Przeglad Sportowy.
|
|
|
|
|
Odp: Saganowski W Pogoni?? - 29/08/2002 14:24
Marek Saganowski nie jest jeszcze zawodnikiem warszawskiej Legii. Działacze mistrza Polski dziś będą rozmawiać z dyrektorem Odry - Edwardem Sochą w sprawie transferu gracza, który podpisał jedynie wstępny kontrakt. - Jeśli Legia zapłaci kwotę zapisaną w kontrakcie Marka, to nie ma sprawy. Mogę powiedzieć, że raczej się dogadamy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Saganowski W Pogoni?? - 30/08/2002 00:17
jak będziesz wierzył we wszystko co w gazetach piszą to daleko zajdziesz
w SE pisali o pogróżkach kibicó Pogońi w stosunku do Dymak jak miał zamiar przejść do elcha i potem sam Dymek dementował że nic takiego nie miało miejsca
|
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
PO - PiS 9:6 F*CK ! F*CK !
Mordę może mam nie w tamburyn, ale mam zasady
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Saganowski W Pogoni?? - 30/08/2002 12:07
Sagan mial podpisac ale wczoraj byly rozmowy z prezesem Odry i niewiem jak tam sie ulozylo a to ze Sagan jest na testach to bzdura jak to mowi jakis tam dyrektorek Nizio cz jak mu tam Jakby to trener powiedzial lub Gondor ok byl wiezyl ale tam jakies dyrektorki to moga se gadac
|
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|