Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Votum nieufności wobec Mikulskiego << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Stary
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8871 dni

**

Votum nieufności wobec Mikulskiego - 29/08/2002 10:54
To juz przechodzi ludzkie pojecie. Wlasnie przeczytalem, ze Mikulskiemu spodobala sie gra Wenezuelczyka Cichero, tego samego "klona" Walburga, z ktorego gry podczas sparingu z Blekitnymi dworowala sobie niemalze cala publika.

Sa pewne granice. Moim zdaniem przepuszczajac przez sito selekcyjne w okresie przygotowawczym kilku czy nawet kilkunastu niedolegow (trzeba nazywac rzeczy po imieniu) Mikulski dawno te granice przkroczyl. Nic sie jednak nie nauczyl i siega po kolejnych pilkarzy, ktorzy na swoim koncie maja 3 wystepy w reprezentacji ... swojego podworka. Uwage na to zwrocil nawet Boguslaw Kaczmarek, ktoremu przeciez nie zalezy na dobru Pogoni. Kolejne wyczyny "Mikusia" zakrawaja po prostu na dywersyjna robote. Chyba zaczne wierzyc w teorie, ze komus naprawde zalezy na spuszczeniu Pogoni z ligi. Wszystko to przeciez dzieje sie na oczach Wernera, ktory daje na te dzialania swoje pelne przyzwolenie. My kibice nie mozemy na to pozwolic.

Votum nieufnosci do trenera na meczu z Gornikiem to jedyny sposob na to by zwrocic uwage na to jak zle dzieje sie w naszym klubie. Trzeba bic na alarm poki jest jeszcze nadzieja.

A..
Kibic
Na forum od 8569 dni

Odp: Votum nieufności wobec Mikulskiego - 29/08/2002 11:42
To prawda.On poprostu przesadza.Skoro w tamtym sezonie wszyscy jechali z Piotrowskim ze on taki slaby - kazdy sie z niego smial...to co ma sie dziac w tym.
W tym to Piotrowskiemu ze wszystkich nabytkow tych oszolomow dorownuje moze 2-3 a reszta jest od niego DUZO gorsza.Zreszta zobaczymy to na meczu z gornikiem.Moj typ 0:3.

pzdr

wien
Kibic
Na forum od 8714 dni

**

Odp: Votum nieufności wobec Mikulskiego - 29/08/2002 12:43
MOZE PO PROSTU KURWA NIIECH NIKT NIE IDZIE NA MECZ. BADZMY TWARDZI CHCEMY DOBREGO DLA POGONI ALE GONDOR CIAGLE MOWI ZE Z MECZY BEDA PIENIDZE I CHUJ WIDZE TE PIENIADZE. A NIE POJDZIEMY NA MECZ POKI TA CIOTA MICHUJSKI NIE PRZESTANIE BYC TRENEREM.

MARIUSZ KURAS MARUISZ KURAS MARIUSZ KURAS!!!!!!

Na Zawsze POGOŃ
J_B
Kibic
Na forum od 8582 dni

**

Odp: Votum nieufności wobec Mikulskiego - 29/08/2002 13:05
Oj grabią sobie ci nasi działacze i trener

:ukliam2::2up:J^B:2up::ukliam2:
dary
Kibic
Na forum od 8617 dni

Odp: Votum nieufności wobec Mikulskiego - 29/08/2002 13:05
po co się drzesz? Co ty jesteś V kolumna? Chodziłem na mecze, jak Pogoń broniła się przed spadkiem do 3 ligi i teraz też będę chodził!

POGOŃ TO MY !
kocek
Kibic
Na forum od 8585 dni

**

Odp: Votum nieufności wobec Mikulskiego - 29/08/2002 14:19
Coraz czesciej mam wrazenie ,ze niektorzy wchodza na forum tylko po to zeby sobie pobluzgac...Powoli robi sie jak na forum Lecha...
Co do tematu...Zle sie dzieje ale ja bym jeszcze dal czas Mikulskiemu...Nie wydaje mi sie zeby celowo dzialal na niekrzysc Pogoni bo potem przeciez nikt by go w zadnej lidze nie zatrudnil...
wien >>>Twoja propozycja jest z gatunku"na zlosc mamie odmroze sobie uszy..."
Ja i tak bede w sobote.... [Ostatnio edytowane przez kocek: 2002-08-02 14:21]

Jak rozjebiecie juz wszystko to pie*dolnijcie sie w leb...
wien
Kibic
Na forum od 8714 dni

**

Odp: Votum nieufności wobec Mikulskiego - 29/08/2002 14:31
dary chodziles ja tez bede chodzil ale nie chcem chodzic wiec dla tego sie drzem trzeba temu zapobiec chyba

Na Zawsze POGOŃ
Gaca
Kibic
Na forum od 8626 dni

**

Odp: Votum nieufności wobec Mikulskiego - 29/08/2002 18:02
Mikulski juz mial swoj czas i go nie wykorzystal. Wszystkim wiadomo ,ze za jego poprzedniej kadencji w Pogoni zawodnicy musieli płacic za to aby grać. Mozliwe jest że tak sie dzieje i teraz chociaz to tylko moje przypuszczenia. Moze "starzy" zawodnicy tacy jak Ława, Kaczoroski, Pokladowski i inni nie chca płacic wiec juz znalezli sie na "czarnej liscie" czyli liscie zawodnikow do odstrzalu.

POGON TO MY!!!

rogi23
Kibic
Na forum od 8548 dni

Odp: Votum nieufności wobec Mikulskiego - 29/08/2002 18:13
Gaca zgadzam sie z Toba w 100%. wiem z pewnych źródeł ze wiekszość nowych zawodników Pogoni gra tu tylko dlatego ze kiedys Mikulski był ich trenerem i pościągał tych leszczy do szczecina a ci oddają mu czesc swoich pieniedzy(tych kontraktowych) dla nich ten układ jest no i tak o niebo lepszy bo w Pogoni zarabiaą o wiele wiecej niz w jakims 2 czy 3 ligowym klubie.

Shivan
Kibic
Na forum od 8547 dni

**

Odp: Votum nieufności wobec Mikulskiego - 30/08/2002 13:37
wien co ty gadasz oni (dzialacze) maja w dupie czy ty przyjdziesz czy nie, trzeba isc i pokazac co o tym myslimy, nie mozna tak tego zostawic bo wszystko wskazuje..., wiesz na co- II liga, mikulski juz spuscil chyba nie jedna druzyne, wiec co mu zalezy na nastepnej?

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
papryk
Kibic
Na forum od 8707 dni

**

Odp: Votum nieufności wobec Mikulskiego - 31/08/2002 13:07
kocek, to nie tak, trenera zatrudnia może 3 gości a nie kibice, więc pracę znajdzie zawsze bo usiądą sobie w pokoiku i porozmawiają, a Mikuś powie:
Panowie, będę realizował wasze plany, ostatnio miałem spuścić 2 zespoły z ligi, a dla was jak chcecie to mogę walczyć o mistrzostwo. i ok.

Mam nadzieję, że to tylko wymysł skołatanego rozumu bo ten drugi zespół to Moja Ukochana Pogoń.

A ostatni pierwszymi będą... Anioł
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
kocek
Kibic
Na forum od 8585 dni

**

Odp: Votum nieufności wobec Mikulskiego - 31/08/2002 13:54
Ja tez mam nadzieje ,ze to wymysl Twojego skolatanego umyslu ;-)...Mikulski ma spuscic Pogon..A komu byloby to na reke ...Gondorowi? Nie wydaje mi sie bo on tez chyba ma zastrzezone w umowie, ze klub musi byc na poziomie pierwszoligowym...W przypadku spdku Pogoni jego umoa stracila by waznosc i to bylby jego koniec w Szczecinie...Nie ma Pogoni -nie ma gruntow...Wiec chyba nie Gondor...Spisek klubow w celu wyeliminowania Pogoni z ligi???A jaka gwarancje mieliby prezesi tych klubow ,ze pozniej im Mikulski nie wyswiadczy takiej przyslugi...
Moim zdanie Mikulski stara sie robic wszystko jak najlepiej bo to chyba jegoo ostatnia szansa zeby wrocic na ligowa karuzele po poprzednich niepowodzeniach w innych klubach...Mimo wszytkich zawirowan Mario mial duzo lepszy sklad w porownaniu z tym jakim dysponuje Mikulski...
Moja propozycja jest taka ..Dajmy czas Mikulskiemu a Werner wyp****dalaj !!!!

Adrian PS
Kibic
Na forum od 8957 dni

**

Odp: Votum nieufności wobec Mikulskiego - 31/08/2002 15:22
Pamietacie cos ... NIE !! To ja wam przypomne. Jak podpisywana byla umowa miedzy Bekdasem a Gondorem to byla tam taka mala klauzulka, ze do okreslonego czasu Gondor musi zaplacic Bekdasowi jakas tam kase, w przeciwnym razie Bekdas znowu bedzie prezesem Pogoni. Cos mi sie wydaje, ze Bekdas wroci i znowu bedzie blagali zeby jakis "dobrodziej" odkupil Pogon. Ale poczekamy zobaczymy

Hold skladam temu miastu...
papryk
Kibic
Na forum od 8707 dni

**

Odp: Votum nieufności wobec Mikulskiego - 31/08/2002 20:34
kocek, nawet jeśli nikomu nie zależy na spuszczeniu Pogoni do II ligi, to robienie minimum ma taki sam ( jak Widzisz ) skutek.
Nie wiem jaka jest umowa między Gondorem a Miastem, ale wiem że Miasto miało w dupie Pogoń już za Bekdasa i jeśli dogadają się co do gruntów ( łapówki oczywiście ) to liga przestanie mieć znaczenie,- wymyślą dobrą gadkę, przecież to tylko ich interesy a na naszą miłość leją !!!

A ostatni pierwszymi będą... Anioł
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
kocek
Kibic
Na forum od 8585 dni

**

Odp: Votum nieufności wobec Mikulskiego - 01/09/2002 03:40
Teraz juz wiem o co chodzi...Nikt nie chce spuscic Pogoni do II ligi...Ona sama sie tam stacza przez pseudo dzialaczy ...Werner jest tylko mocny w gebie i teorii jak powinien byc zarzadzany pierwszoligowy klub...Zawodnicy ktorymi dysponuje Pogon sa po prostu za slabi na pierwsza lige...Oni by bardzo chcieli wygrywac mecze ale po prostu nie wiedza jak to zrobic...Smutne to ale prawdziwe...Moze bedzie lepiej...Ale Mikulski dzisiejszymi zmianami zasulyl sobie na mianio dywersanta...Obronca za napastnika w sytuacji gdy przegrywamy....Pozazdroscic pomyslu Panie Trenerze...

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769168256 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005