Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> BEKDAS WROC!!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Steryd
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8827 dni

**

BEKDAS WROC!!!! - 27/08/2002 13:10
to co wyprawia Gondor to lekka przesada.ja mimo wszystko wolalbym Bekdasa,ktory wyjebal kupe siana i zdobyl wicemistrzostwo Polski.a ze pozniej nie dogadal sie z miastem to juz inna bajka.Gondor tylko gadac umie i jak na razie nic nie robi.4 mecze a tu 1 punkt.dawno takiej kaszany nie bylo jak teraz.

1948
aRe
Kibic
Na forum od 8617 dni

**

Odp: BEKDAS WROC!!!! - 27/08/2002 13:13
No ale gdyby nie Gondor to by nie bylo teraz POGONI.Nie zapominaj!!! Beksdas zjebal i chcial rozbic POGON a ten tez do tego zmierza.

Pogoń jako klub kocham ,a działaczy nienawidze.

Pogoń ponad wszystko !!!
dary
Kibic
Na forum od 8617 dni

Odp: BEKDAS WROC!!!! - 27/08/2002 13:38
a może Rynkiewicz?

POGOŃ TO MY !
realny
Kibic
Na forum od 8566 dni

*

Odp: BEKDAS WROC!!!! - 27/08/2002 14:01
Rynkiewicz- kolejny złodziej i oszust???

dary
Kibic
Na forum od 8617 dni

Odp: BEKDAS WROC!!!! - 27/08/2002 14:08
ale miejscowy, przez co tańszy w utrzymaniu

POGOŃ TO MY !
kocek
Kibic
Na forum od 8585 dni

**

Odp: BEKDAS WROC!!!! - 27/08/2002 14:30
Bekdas!!??!!A przez kogo sa teraz takie dlugi???Kto podpisywal takie kontrakty ,ze cala Polska sie z niego smiala????Biznesmen od siedmiu bolesci razem z Wojcikiem wjebali Pogon w dlugi...Nigdy wiecejm kebaba w Szczecinie!!!!!!!!!!!

Jak rozjebiecie juz wszystko to pie*dolnijcie sie w leb...
koVal
Kibic
Na forum od 8935 dni

Odp: BEKDAS WROC!!!! - 27/08/2002 15:16
> to co wyprawia Gondor to lekka przesada.ja mimo wszystko wolalbym Bekdasa,ktory
> wyjebal kupe siana i zdobyl wicemistrzostwo Polski.a ze pozniej nie dogadal sie
> z miastem to juz inna bajka.Gondor tylko gadac umie i jak na razie nic nie
> robi.4 mecze a tu 1 punkt.dawno takiej kaszany nie bylo jak teraz.

Nie wiem śmiać się, czy płakać. Nie jestem zwolennikiem Gondora, nie mam do niego za grosz zaufania, ale mam nadzieję, że mój ukochany klub nie będzie miał juz nigdy nic wspólnego z panem Tureckim, który jest współodpowiedzialny za zaistniałe gówno! Precz z Turecko-Szwecką okupacją!!

http://ate.pl/~tomek/nekrolog.jpg
[Ostatnio edytowane przez koVal: 2002-08-03 15:19]

100%EG
Steryd
Kibic
Na forum od 8827 dni

**

Odp: BEKDAS WROC!!!! - 27/08/2002 15:50
wiadomo ze narobil dlugow,ale zdobyl vicemistrzostwo Polski.a co do tych kontraktow to na pewno juz zmadrazal i wiecej takiego bledu na pewno by nie zrobil.sciagnal naprawde dobrych zawodnikow i za to naleza mu sie slowa uznania.wiadomo,ze czlowiek uczy soie na bledach.moze i Gondor sie nauczy.porownujac prace Bekdasa i Gondora zdecydowanie lepsze wrazenie zostawil Bekdas(oczywiscie w poczatkowej fazie).

1948
Stary
Kibic
Na forum od 8871 dni

**

Odp: BEKDAS WROC!!!! - 27/08/2002 16:09
Kibic zmiennym jest ...
Niektorzy juz zapomnieli jak niedawno wyzywali Bekdasa. Zarzadzac klubem w sposob jaki on to robil potrafi kazdy. Co to za sztuka nakupowac na kredyt i zyc przez jakis czas ponad stan. Mielismy krotkotrwaly czas sukcesu i ... teraz za niego musimy odpokutowac. Gondor tez moglby za nie swoje pieniadze nakupic podstarzalych gwiazd i Pogon znow bylaby w czubie, a z rok czy dwa znow trzeslibysmy portkami czy znajdzie sie zbawiciel, ktory zechce sie w te dlugi wpakowac!!!

Gondor zaczal z rozsadkiem. Zmienil system premiowania, chcial by druzyna budowana byla w sposob dlugofalowy, postawil sobie cele strategiczne. Moze i facet kiepsko sie zna na pilce (dlatego potrzebny mu koniecznie doradca z prawdziwego zdarzenia - nie jak Wojcik u Bekdasa), ale pewne zmiany organizacyjne jak na polskie warunki traca profesjonalizmem.

Za wyniki sportowe odpowiedzialny jest Mikulski. To on testowal i dobieral zawodnikow, on narzuca sposob gry i ustala taktyke. Nie Gondor, nie Werner, a Mikulski i jezeli mozemy miec do kogos pretensje to wlasnie do niego (chyba, ze cos mu sie narzuca, w co nie bardzo wierze, bo watpie by Mikulski chcial szargac swoje, dobre wsrod kibicow Pogoni, imie). Choc Albin ma mocno zwiazane rece przez niski budzet, to jednak mozna miec do niego pretensje, ze czesc graczy, ktorzy przedarli sie przez eliminacyjne sito po prostu nie reprezentuje pierwszoligowego poziomu.

Werner mowil o niemieckim stylu zarzadzania jaki ma zamiar w Pogoni wprowadzic. Jednym z wyznacznikow takiego stylu jest umozliwienie trenerowi jak najdluzszej, spokojnej pracy z zespolem, nawet kosztem slabszych poczatkowo wynikow. Dlatego o zwolnieniu Mikulskiego nikt w zarzadzie na razie nie chce slyszec. Czy jest to sluszne czy nie okaze sie w przyszlosci. Pech chcial, ze na etapie kiedy dopiero tworzy sie i zgrywa nowy zespol przyszlo nam grac z silnymi rywalami. Wkrotce przyjda mecze ze slabszymi i dopiero wtedy bedzie mozna ocenic czy dalsza praca Mikulskiego ma sens.

Pamietajcie, ze Lech gdy znalazl sie w podbnie niekorzystnej sytuacji organizacyjnej, musiał spasc do drugiej ligi i siegnac jej dna by sie wreszcie odrodzic. Moze zdarzyc sie tak, ze podobnie bedzie (tfu, tfu, odpukac) z Pogonia. Nie ma zatem co rzucac miesem i wspominac pseudoprezesow tylko trzeba zaopatrzyc sie w cierpliwosc.
Wiem, ze to trudne ale coz innego pozostaje?

YOUngF
Kibic
Na forum od 8560 dni

Odp: BEKDAS WROC!!!! - 27/08/2002 16:15
dokladnie!!!
jak widze takie wrzutki w stulu bekdas, to az mi sie plakac chce...ludzie czy wy nie myslicie??? jak mozna chciec powrotu takiego goscia??? to jak Widzew i Grajek, nastepny przyklad myslenia tworczego. toz lepiej pozbyc sie hien i zaczac wszystko od nowa. wiadomo ze bez kasy to nie ma nic, ale nie tedy droga, zeby jeden koles decydowal o calym klubie, bo jak jemu sie skonczy to klubowi na pewno tez.
a czy Pogon jest klubem miejskim? To przeciez miasto powinno wziac sie za uzdrawianie, jezeli mu zalezy na sporcie w Szczecinie. W Poznaniu na szczescie sobie przypomnieli, ale my juz prawie w III bylismy i Lecha tracilismy bezpowrotnie.

A-L-C-oholik
Gradus
Kibic
Na forum od 8550 dni

Bekdas jak najdalej od Pogoni !!! - 27/08/2002 16:27
Bekdas wpuscil Pogon w dlugi a przy okazji sam na tym niezle zarobil. Ludzie niestety maja krotka pamiec. Dlatego tez tak wielu Polakow teskni za komuna i dobrze ocenia PZPR.

Pozdro.

koVal
Kibic
Na forum od 8935 dni

Odp: BEKDAS WROC!!!! - 27/08/2002 16:44
Dokładnie tak! Turecki zrobił drużynę za nie swoje pieniądze! Czy poniektórzy są ślepi? Czasami warto ruszyć szare komurki zanim zacznie się pleść bzdety.
pzdr.

100%EG
kocek
Kibic
Na forum od 8585 dni

**

Odp: BEKDAS WROC!!!! - 27/08/2002 16:54
Z tego co mi wiadomo to Pogon nie jest klubem miejskim.Dziala ona na zasadzie sprtowej spolki akcyjnej w ktorej miasto jest c najwyzej jednym z udzialowcow...Do miasta nalezy jedynie stadion i z jego utrzymania miasto wywiazjue sie bez wiekszych zarzutow(wiem ,ze krzeselka sa zawsze brudne ale w porownaniu z chaszczami na innych stadionach to prawie Europa ;))...Dziwia mnie opinie w stylu "Ze Bekdas potrafil..."Dajcie mi prezesure w Pogoni a zrobie Wam taka druzyne ,ze bedzie musiala zdobyc mistrzostwo ...Tylko jakim kosztem????30 mln dlugu nie wzielo sie z niczego...Oprocz wicemistrzostwa to tez jest zasluga Bekdasa!!!Nie Gondora lecz wlasnie Bekdasa !!!!A nikt nie pamieta wypowiedzi ,ze dla Bekdasa to Pogon moze grac i w III lidze!!!!Tego chcecie wzywajac na odsiecz Tureckiego??? Macie wyjatkowo krotka pamiec...

Jak rozjebiecie juz wszystko to pie*dolnijcie sie w leb...
Steryd
Kibic
Na forum od 8827 dni

**

Odp: BEKDAS WROC!!!! - 27/08/2002 17:17
nawet sie nie obejrzycie a Gondor spusci nas do 2 ligi.podzielimy los Stomilu i Slaska.

1948
Gradus
Kibic
Na forum od 8550 dni

Odp: BEKDAS WROC!!!! - 27/08/2002 17:24
Jeszcze rok lub dwa z Bekdasem i Pogon przestalaby istniec. Oglosilby upadlosc i tyle bysmy go widzieli. Wtedy trzeba by zaczynac wszystko od nowa.
To ja juz wole, zeby Pogon grala w drugiej lidze.

roberto
Kibic
Na forum od 8563 dni

Odp: BEKDAS WROC!!!! - 27/08/2002 19:14
Co niektórzy chyba zapomnieli o jednej kwesti.Gdyby nie Bekdas to dzisiaj Pogoń grala by w IV lidze.to on wyłożyl pieniądze jak Koćmiel dzwonił po wszystkich sponsorach by dali szmal bo Pogoń bedzie wyrzucona z ligi za dlugi.
Swoje pretensje skierujcie do takich szczecińskich gwiazdorów jak Koćmiel,Wieczerek,Mikołajczak itp.którzy jeżdzili do W-wa obiecując gruszki na wierzbie(list intencyjny o przekazaniu działek i innych terenow Bekdasowi).Jak ,,frajer Bekdas'' dał wysokie łapówki,zrobił drużyne i upomnia sie o swoje to usłysza od kolejnego wodza RM że on niezna sprawy i chyba pana oszukali bo dzialki nie są w gesti miasta itd.To miasto zabrało Pogońi giełdę obiecując wysoką dotacje w zamian.Nie bądżcie naiwni na pogodnie mieszka dużo znaczących ludzi którzy chcą mieć spokój koło domu a nie chałas,stadionowy zgiełk i jeszcze hipermarket za oknem(Mikołajczak).
Gondor dmucha na zimne zanim sprowadzi tu kapitał poczeka aż będzie miał wszystko na papierze.On ma czas bo jak sam mówi na pilce się niezna i nie to jest dla niego najważniejsze więc za rok Pogoń będzie w drugiej lidze a jak sprawa działek się nie ruszy to w trzeciej.Bekdas zaryzykowal swoimi pieniędzmi,Gondor nie!!!!

tylko Pogoń i nikt inny
emsi
Kibic
Na forum od 8651 dni

*

Odp: BEKDAS WROC!!!! - 27/08/2002 19:21
Mylisz się Gradus. Wiesz ile Bekdas wtopił pięniedzy w Pogoń. Nic nie zarobil tylko stracił miliony złotych. To wina miasta bo nie chciała dać mu gruntów na których wybudowałby park wodny, sieć sklepów itp. Wtedy by zarobił ale bez ziemi nic 0!!!

*EmSi*
ficiu
Kibic
Na forum od 8738 dni

Odp: BEKDAS WROC!!!! - 27/08/2002 20:57
Bekdas to był pieprzony dyletant ! Nigdy więcej tego chuja w Szczecinie.A Gondor ? Koleś ma 35 mln. do spłacenia !!! Nie stać nas obecnie ne Brassilie, Mielcarskiego, czy nawet Skrzypka. Ale to tylko wina Bekdasa !!! Wiecie ludzie ile to jest 35 milionów złotych ( nowych złotych ). Ja nie potrafię sobie tego wyobrazić !!! A Gondor dostał takie "kieszonkowe" na starcie... Gwarantuje wam, że wszystko obecnie dużo lepiej działa,niż za Kebaba,a Pogoń nie spadnie do drugiej ligi. Jestem tego pewien. Czas na ocenianie Gondora jeszcze nie nastał

w żyłach...
realny
Kibic
Na forum od 8566 dni

*

Odp: BEKDAS WROC!!!! - 27/08/2002 21:02
Ale co nie którym zdołali Panowie zamydlić oczy. Czy Wy myślicie, że nowe gwiazdy szczecińskie mają niskie kontrakty, ..., to się grubo mylicie. Tylko "rządzący" szachują się Bekdasem i mydlą wszystkim oczy. Gdzie oni oszczędzają i na czym???

koVal
Kibic
Na forum od 8935 dni

Odp: BEKDAS WROC!!!! - 27/08/2002 21:07
emsi, w takim razie ile? no ile wtopił Turecki w Pogoń?

100%EG
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769173633 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005