Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Amica 2:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Junior
Pogoń Szczecin
IP: zapisany
Na forum od 8959 dni

Amica 2:0 - 24/08/2002 22:19
eh.......... II liga coraz blizej ? :(

wien
Kibic
Na forum od 8714 dni

**

Odp: Amica 2:0 - 24/08/2002 22:21
sedzie chuj reka strzelil kutas

Na Zawsze POGOŃ
Faster
Kibic
Na forum od 8757 dni

Odp: Amica 2:0 - 24/08/2002 22:40
Mozna powiedziec ze widmo spadku z kolejki na kolejke bedzie coraz wieksze.Chociaz to dopiero poczatek sezonu to jednak da sie zauwazyc ze z ta grupa pilkarzy bedzie ciezko utrzymac sie w lidze. Jedyna pociecha pozostaje fakt ze Pogoni przywaznie dobrze szlo w w 2lidze (chociaz czesciej wygrywala) . tak czy siak: CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE!

aRe
Kibic
Na forum od 8617 dni

**

Odp: Amica 2:0 - 24/08/2002 22:57
Od górnika POGOŃ zacznie wygrywac i bedzie w pucharach!!!! heheh Nie ,ale serio to chciaż niech beda te baraże niż odrazu spadek.

Pogoń ponad wszystko !!!
roberto
Kibic
Na forum od 8563 dni

Odp: Amica 2:0 - 25/08/2002 00:24
Niestety są za slabi na pierwszą lige ,nawet chifon byl cieniem tego z meczu z groclinem.Pozostanie nam wierzyć w cud że wróci Bekdas ,dostanie dzialki i znowu bedzie tu zespół a nie zbieranina.

tylko Pogoń i nikt inny
eker
Kibic
Na forum od 8953 dni

Odp: Amica 2:0 - 25/08/2002 01:38
Dla mnie bylo ok! Mecz w wykonaniu Pogoni katastrofa ! ale atmosferka zajebista chyba cale wronki nas slyszaly ! Kolejny wyjazd zaliczony! Jesli nie dojdzie do jakis radykalnych zmian w druzynie , czarno to widze ale jestem dalej optymista !
A to co wyprawial sedzia ryszka nie da sie opisac, trzeba bylo to zobaczec!! Kto nie byl niech zaluje bo takiego pajaca dlugo nikt juz nie zobaczy!!! Jestem ciekaw jaka dostanie nota w Przegladzie!!! [Ostatnio edytowane przez eker: 2002-08-01 01:44]

Jedno serce Jeden Klub
Gumowe, ostre, nogi czy głowa - żadna różnica: tak działa polska policja
ihaa
Kibic
Na forum od 8581 dni

Odp: Amica 2:0 - 25/08/2002 02:08
tego ryszke to bym z checia za jaja powiesil tego zajebanego w dupe skurw....grrr....1, 2, 3..10..juz sie uspokoilem :D (oczywiscie za wszelkie szkody moralne wyrzadzone przez wyzej napisane wulgaryzmy serdecznie przezpraszam)

pozdrawiam

--
Kibic
Na forum od 8722 dni

Odp: Amica 2:0 - 25/08/2002 10:26
Ja wam cos powiem dobrze ze byla ta reka bo by bylo 4:0 ...Kosmal czemu ty nieumiesz grac ??? Zamiast strzelil w lewy rog(lewy rog Kosmala) to ty strzelasz w prawy tam gdzie metr od slupka stal Szmo poco wniego to niebyl karne ze sie zuca na pale i strzela na pale tylko u chodzi zeby strzelic gola .... Ale dobra juz o kosmalu powiedzialem teraz chce cos dodac o Mikulskim---- Panie Albinie niech pan sie przyzna i powie oficjalnie prezesowi Pogoni ze z takim skladem nieutrzymamy sie w lidze przeciez Pana niewyleje !!!!!!!!!!

Ja kibicowalem, kibicuje i bede kibicowal ale powiem jedno" 2 liga "

Stary
Kibic
Na forum od 8871 dni

**

Odp: Amica 2:0 - 25/08/2002 10:39
Powoli trzeba miec pretensje do Mikulskiego. To on sobie budowal ten zespol ... bez glowy. Teraz tez zatrudnia pilkarzy, ktorzy odgrywac beda marginalna role w druzynie. Wyglada na to, ze prawdziwa wartosc Albina, pokazuja jego wyczyny po odejsciu z Pogoni. To co zrobil wtedy w Szczecinie wyglada teraz na wypadek przy pracy. Niestety.

Moim skromnym zdaniem problem nie polega na niskich indywidualnych umiejetnosciach pilkarzy, treningi bowiem pokazuja co innego. Problem tkwi w ustawieniu zespolu, w sposobie gry, w taktyce. W tej chwili wszystkie atuty prezentowane na treningu w zadnym stopniu nie sa wykorzystywane na boisku.
(Czyz nie dziwi was, ze majac w przodzie tak szybkich pilkarzy jak Saranovic i Chifon, nie potrafimy zagrozic bramce rywali grajac z kontrataku?!?)

Dla mnie jest to szczegolnie przykre bowiem musze krytykowac trenera, za ktorego kadencji Pogon prezentowala najbardziej satysfakcjonujacy futbol - ofensywny i widowiskowy. Teraz jednak najwyrazniej brak mu koncepcji, nie potrafi poradzic sobie z sytuacja kiedy w druzynie jest wiele nowych twarzy, wreszcie usprawiedliwia porazki w dziecinnie naiwny sposob.

Panie Mikulski, pora wreszcie ruszyc glowa ... poki jeszcze nie jest za pozno. A jesli nie to FUERA!

wioro
Kibic
Na forum od 8625 dni

Odp: Amica 2:0 - 25/08/2002 12:04
Mariusz Kuras Mariusz Kuras Mariusz Kuras!!!!!!

...a świstak siedzi i pali ze sreberka :smoking:
J_B
Kibic
Na forum od 8582 dni

**

Odp: Amica 2:0 - 25/08/2002 12:49
ehhh szkoda gadać

:ukliam2::2up:J^B:2up::ukliam2:
verte
Kibic
Na forum od 8552 dni

Odp: Amica 2:0 - 25/08/2002 21:56
Spokojnie. Niestety jest cienko, ale jeśli kiedyś wierzyliśmy Mikulskiemu, to jeszcze trochę czasu musimy mu dać. Trzeba wygrać z Górnikiem a potem Wisła i może bardziej z górki. Ja tam jestem optymistą. Byle nie odpuszczać na Twardowskiego bo poniżej 7-8 tys to wstyd.

21:37
haze
Kibic
Na forum od 8583 dni

Odp: Amica 2:0 - 26/08/2002 09:05
Jakie k....poczekać i dać Mikulskiemu czas. NIE MA JUŻ CZASU!!! Kto choć troche wie o co chodzi w rozgrywkach, to wie, że NA POCZĄTKU sezonu robi się wszystko, aby zdobyć punkty, a nie na koniec. Wiosną - w kwietniu czy maju to mozna tylko w dupe pocałować a nie zacząc zdobywać punkty. Przypomnijcie sobie ile miała punktów Pogoń jesienią ub. r czy 2 lata temu. Wiosną była lipa, ale nadal I liga. Teraz Mikulski z Wernerem coś pieprzą, że teraz są silniejsze zespoły a wiosną będą słabsze. Coś się Panom w głowach popier....ło. Najsłabsza jest POGOŃ i tak będzie dalej. Zobaczymy porządne wzmocnienia jak świnia niebo. Nasi działacze i LES ma piłkę nożną gdzieś. IM zależy tylko na kasie i gruntach. No bo co się stanie, jak nie będzie w Szczecinie piłki noznej. Nie ma w Bydgoszczy, Gorzowie czy Toruniu, to nie musi być w Szczecinie. Gondor kupi sobie znowu jakiś klub /był żużel, jest piłka/ np. koszykarski i będzie uważany za wielkiego biznesmana i zbawcę. Damy mu czas? Będzie spokój, 8-9 tys. ludzi na trybunach, kolejne przegrane mecze, czekanie na cud i .... minął wybory samorządowe, Gondor dostanie grunty, rozprierd..... Dumę Pomorza i pojedzie do Szwecji nabijac się ze Szczecinian-frajerów, których naciął.

aRe
Kibic
Na forum od 8617 dni

**

Odp: Amica 2:0 - 26/08/2002 13:11
haze masz racje ,ale chyba troszke pzesadzasz!!! Jak przegraja z Górnikiem i nie zwolnią trenera to mówisz prawde.A jak zwolnią Mikulskiego to cos chca u nas zrobić.

Pogoń ponad wszystko !!!
Matek.
Kibic
Na forum od 8618 dni

Odp: Amica 2:0 - 26/08/2002 13:23
To nie jest wina Wernera i Gondora poprostu trzeba sie zgrac kto moza to na mecz z gornikiem

Pogoń To My!
A..
Kibic
Na forum od 8569 dni

Odp: Amica 2:0 - 26/08/2002 15:19
Matek co Ty wogule gadasz?
Jakie zgrac? Na zgranie nie ma czasu...!Zobacz ile jest juz punktow w plery...
To nie chodzi o zgranie tylko o to ze na niektorych pozycjach sa po prostu slabi zawodnicy i tyle...!Z obrony najlepszy chyba jest Leszek Pokladowski - to chyba o czyms swiadczy !Leszek jest ambitny i lubiany ale umiejetnosci nie ma na najwyzszym poziomie.Niektorzy sciagnieci pilkarze to tragedia ( Witkowski Choto ).Dziwi mnie to bo skoro gosc sie nie lapie w Gorniku czy Groclinie to czemu ma byc defensywnym filarem w Pogoni.Brakuje nam paru zawodnikow z umiejetnosciami Chifona czy Dzwigaly i to tyle.
Druzyna moze grac i moze ambitnie walczyc co bedzie sie podobalo ludziom - nie bedziemy na nich gwizdac bo bedzie widac zaangazowanie ale nie bedzie wynikow i punktow bo zespol jest slaby i ma braki.

pzdr

J_B
Kibic
Na forum od 8582 dni

**

Odp: Amica 2:0 - 26/08/2002 19:08
Spoko jest żle ale będzie lepiej !!!

:ukliam2::2up:J^B:2up::ukliam2:
verte
Kibic
Na forum od 8552 dni

Odp: Amica 2:0 - 26/08/2002 19:24
Pewnie że wszystkim zależy na kasie. To dziś normalne. Czy na zachodzie inwestują w piłkę żeby wtopić? Inna sprawa że u nas to same kombinacje i kanty. Ale jak ktoś chce wydaje tyle na ile firma (np. klub) stać to lepiej niż budować kolosa na glinianych nogach jak Bekdas. Może i Mikulskiego trzeba będzie zwolnić ale każdy następny będzie miał to samo do dyspozycji. Ja jednak wierzę że się uda. Byle w każdym meczu grali na maxa bo to w polskiej lidze 80% wyniku. Bo jak znowu zaczną człapać i mieć wszystko gdzieś to dupa blada. I jeśli Mikulski ich do tego nie zmusi wtedy musi spadać. Tak na marginesie to przydałby się taki Kopa.

21:37
papryk
Kibic
Na forum od 8707 dni

**

Odp: Amica 2:0 - 27/08/2002 00:00
1. Sędzia błazen, Amika farciarze itd., ale nie strzelając bramki można jedynie uratować punkt i wskoczyć na Garbarnię (czyli kolejne miejsce premiowane spadkiem).
2. Czas na zgranie?,- BRAK!
3. Determinacja?,- Groclin był w zasięgu, a Zagłębie wcale nie jest takie mocne jak się wydawało!
4. Mikulski???, a Werner?! To przecież ten łeb powiedział, że nie potrzebny jest Drumlak, Dymkowski, Moskalewicz itd. i że dalej robią swoją "dobrą" robotę.

Panie Werner, skoro przeszkodą były pieniądze to niech zatrudni pan mnie !
Wystarczy mi 1500zł miesięcznie, pokopiemy w A klasie, na Twardowskiego zrobimy lunapark i gra. Koszty 0, kibiców brak, na działeczkach niech rosną wisienki, słonko świeci,..........

Pierdole wszystkich odpowiedzialnych za trudną sytuację mojego ukochanego klubu !!!
NA ZAWSZE MKS

ps. a co wyprawia GKS?, a też ma problemy

Pozdro

A ostatni pierwszymi będą... Anioł
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
wien
Kibic
Na forum od 8714 dni

**

Odp: Amica 2:0 - 27/08/2002 03:55
tylko gKS wystawia mlodziez bo kto wypromowal nam moskale?! a kto dal gajkowskiego i walcza a my jaks rodrigezow i seranovicow dac mi tu zebrowskiego i stolarza i radziwonia

Na Zawsze POGOŃ
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769173575 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005