| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
koszulki... - 14/08/2002 01:32
Mam pytanie...Gdzie mozna kupic w miare wierne repliki nowych koszulek Pogoni...Zaznaczam ,ze nie chodzi mi o podrobki z Turzynu tylko o towar konkretnej jakosci...I co z numerem 12 dla kibiców...Jest zastrzezony czy nie [Ostatnio edytowane przez kocek: 2002-08-01 01:33]
|
Jak rozjebiecie juz wszystko to pie*dolnijcie sie w leb...
|
|
|
|
Odp: koszulki... - 14/08/2002 09:54
Mam podobne pytanie tylko chodzi mi o koszulkę Pogoń Walcząca i jeszcze jedno jestem z Warszawy i jakoś nie miałem w ostatnim sezonie okazji być na meczu Pogoń Legia w Szczecinie.
|
Legia miom klubem Warszawa moim miastem
|
|
|
|
|
|
|
Odp: koszulki... - 14/08/2002 11:59
Na Twardowskiego już w tamtym sezonie nie było koszulek PW. i mówili, że nie spodziewają się nowej dostawy. Natomiast koszulki Pogoni?,- repliki (marna sprawa), inne w małych rozmiarach (z byłymi piłkarzami wogóle niedostępne),- to wiadomości z meczu Pogoń-Groclin.
Odsyłają do sklepu Leader w Szczecinie.
Pozdro
Osobiście poszukuję koszulki z Majdanem, lub Dymkowskim rozm. LXL
Gdyby ktoś miał ochotę sprzedać: [email protected]
Dzięki [Ostatnio edytowane przez papryk: 2002-08-12 12:11]
|
A ostatni pierwszymi będą... 
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
|
|
|
|
Odp: koszulki... - 14/08/2002 18:16
Hmmm...Czyli sytuacja jest taka ,że koszulki nigdzie nie można kupic...Klub wiecznie narzeka na brak pieniędzy ale nic nie robi w kierunku ich zdobycia...Przeciez ze sprzedazy pamiatek nawet najbogatsze kluby ciagna niezla kase a u nas nic ,zarabiaja tylko handlarze na Turzynie...Ehhh szkoda gadać... [Ostatnio edytowane przez kocek: 2002-08-06 18:17]
|
|
|
|
|
Odp: koszulki... - 19/08/2002 14:33
Szkoda Będę w Szczecinie na meczu Polska -Belgia - myślałem że uda się zdobyć oryginalną koszulkę PW [Ostatnio edytowane przez Robert: 2002-08-02 14:34]
|
Legia miom klubem Warszawa moim miastem
|
|
|
|
Odp: koszulki... - 04/09/2002 15:45
Podrzucam temat bo ciage chce kupic nowa koszulke i ciagle nie wiem gdzie to mozna zrobic...
|
|
|
|
|
Odp: koszulki... - 04/09/2002 15:54
ja tez chetnie bym kupil nowa koszulke , a ze szyje je polska firma , nawet oryginalne nie powinny byc strasznie drogie ...
|
POGOŃ WALCZĄCA , POGOŃ WALCZĄCA DO KOŃCA !!!
|
|
|
|
Odp: koszulki... - 05/09/2002 21:52
Nie wiem czy dobrze zrobiłem ale kupiłem koszulkę na Turzynie. Zrobiłem to tylko dlatego, że Majdan jest już nigdzie niedostępny,- koszulka jest czarna z małym logo Pogoni i napisem Radek Majdan na plecach.
Jednak w sprzedaży nadal są tam koszulki Pogomi Walczącej,- Podróby!, a to już nie jest w porządku, mam nadzieję że ich sprzedaż wynosi 0.
Pozdro
|
A ostatni pierwszymi będą... 
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: koszulki... - 06/09/2002 00:12
mysle,ze to by bylo dobre.taki duzy napis z tylu,a z przodu www.pogon.online.pl i duzy herb Pogoni. [Ostatnio edytowane przez PoRtAlBoY: 2002-09-12 00:13]
|
1948
|
|
|
|
|
|
|
Odp: koszulki... - 06/09/2002 21:07
Bardzo dobry pomysł! Fajna sprawa miec nowa koszulka Pogoni do kolekcji!
|
Jedno serce Jeden Klub
Gumowe, ostre, nogi czy głowa - żadna różnica: tak działa polska policja
|
|
|
|
|
|
|
Odp: koszulki... - 06/09/2002 21:25
Super ze poysl sie przyjal, jezeli znacie jakas firme ktora robi odpowiednio taki rzecyz dajcie znac.... i akze jezeli amcie pomysl na koszulke.. czekamy na propozycje
|
|
|
|
- 1
-
|