| Autor |
| Wiadomo¶ć |  |
|
|
|
|
|
"Miku¶" - do budy!!!! - 12/08/2002 15:56
czytałem przed chwil± wywiad z p. Wernerem. Mam wrażenie jakbym był na Famie w ¦winouj¶ciu. On jest lepszy niż Laskowik i Smoleń razem wzięci  
Najbardziej rozbawiło mnie to jak p. Werner zwraca się do trenera: "Miku¶" to brzmi tak jakby psa wołał... Za dwa, trzy tygodnie pewnie zawoła: "Miku¶ do budy" i wyp.... go gdzie pieprz ro¶nie. Pozostaje nadzieja, że "Miku¶" niebawem mocno pogryzie swojego pana i zarazi go w¶cieklizn±... 
|
nARKA!
|
|
|
|
Odp: - 12/08/2002 16:21
Zgadzam się z Tob±, niezły ubaw nam sprawił tym wywiadem. Nie mniej uważam, że Miku¶ wielokrotnie dał dowód braku zdecydowania w swych wypowiedziach. Najbardziej ¶mieszne jest to, iż siedz± na tej samej gałęzi, któr± swymi posunięciami krok po kroku sami podcinaj±.
|
|
|
|
|
Odp: - 12/08/2002 18:01
tez mi sie nie podoba ksywa "mikus",ale "bogus"(boguslaw baniak)wcale nie jest lepsza.dni mikusia sa juz policzone(legia,amica,wisla,gornik),a bogus jak narazie niezle sobie radzi.
|
1948
|
|
|
|
Odp: - 12/08/2002 20:30
> tez mi sie nie podoba ksywa "mikus",ale "bogus"(boguslaw baniak)wcale nie jest
> lepsza.dni mikusia sa juz policzone(legia,amica,wisla,gornik),a bogus jak
> narazie niezle sobie radzi.
Ale okre¶lenia "Bogu¶" nie używa prezes Lecha (p. Majchrzak) w wywiadach...
|
nARKA!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: - 13/08/2002 10:29
Mozna z tego wysnuc 2 rozne wnioski.
Albo Mr. Werner jest czlowiekiem niepowaznym albo w Pogoni panuje iscie rodzinna atmosfera Ciekawe jak Albin mowi na naszego menago - moja propozycja Werni
|
|
|
|
|
Odp: - 13/08/2002 12:32
Miku¶ może jest mało zdecydowany, ale jak tylko wspomniał o wzmocnieniach (Zagłębie) to pan werner skwitował to możliwo¶ci± usunięcia trenera.
To znaczy, że trener nie ma nic do powiedzenia, a jeżeli pan werner robi sobie jaja z opinii kibiców na swój temat to niech się kiedy¶ nie zdziwi przy okazji spacerów z panienkami i flaszkami w kieszeniach.
|
A ostatni pierwszymi będ±... 
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
|
|
|
- 1
-
|