Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> to będzie druga liga!!!!! 1-2 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
fenster
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8583 dni

to będzie druga liga!!!!! 1-2 - 10/08/2002 21:41
bądżmy szczerzy ten skład nie ma żadnych szans utrzymać się lidze!!!
sam chifon to za mało na pierwszą ligę.panie Werner dziękujemy-już mamy pewność kto w tym klubie jest niepotrzebny. [Ostatnio edytowane przez fenster: 2002-08-10 22:08]

Obrazek jpg wstawiony na forum
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8957 dni

**

Odp: to będzie druga liga!!!!! - 10/08/2002 21:49
spadniemy jestem tego pewien :( nich tylko walcza. o to tylko chodzi, spac z honorem

Hold skladam temu miastu...
Daro
Kibic
Na forum od 8647 dni

Odp: to będzie druga liga!!!!! 1-2 - 10/08/2002 22:53
NIE BĘDZIE DRÓGIEJ LIGI

Tylko Pogoń MKS

http://mandu.pl
papryk
Kibic
Na forum od 8707 dni

**

Odp: to będzie druga liga!!!!! 1-2 - 10/08/2002 23:20
Daro, pozdro dla Goleniowa!

A druga liga zajrzy nam w oczy, może nie dopadnie (mam nadzieję), ale zapewne zajrzy :(

A ostatni pierwszymi będą... Anioł
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
pinkfloyd
Kibic
Na forum od 8815 dni

Odp: to będzie druga liga!!!!! 1-2 - 11/08/2002 14:13
NIGDY NIE SPADNIE POGOŃ NIGDY NIE SPADNIE!!!! Mam przynajmniej taką nadzieję, bo wolę mecze z Pogonią niż z jakimś tam Groclinem czy Odrą.... Portowcy do boju!!

Polska nARKA! Polska
piwopio
Kibic
Na forum od 8607 dni

DYSKOBOLIA!!! - 11/08/2002 16:32
pinkfloyd<-- wolisz mecze z Pogonią niż z Dyskobolią, czy też Odrą z prostego powodu! Jesteście za słabi na "jakieś tam" zespoły, które m.in. zwalą Was do II ligi. Odra już zrobiła swoje... zresztą macie szczęście, że tylko 2:1, bo spokojnie mógł być pogrom!!!
DYSKOBOLIA THE CHAMPIONS!!!
Dyskobolia = Mistrz Wielkopolski !!!!!!!!!!!!!!!!!

[Ostatnio edytowane przez piwopio: 2002-08-04 16:41] [Ostatnio edytowane przez piwopio: 2002-08-04 16:42]

www.piwopio.prv.pl - Klub kolekcjonera pamiątek piłkarskich
YF
Kibic
Na forum od 8578 dni

Odp: to będzie druga liga!!!!! 1-2 - 11/08/2002 17:06
> pinkfloyd<-- wolisz mecze z Pogonią niż z Dyskobolią, czy też Odrą z
> prostego powodu! Jesteście za słabi na "jakieś tam" zespoły, które m.in. zwalą
> Was do II ligi. Odra już zrobiła swoje... zresztą macie szczęście, że tylko 2:1,
> bo spokojnie mógł być pogrom!!!
DYSKOBOLIA THE CHAMPIONS!!!
Dyskobolia =
> Mistrz Wielkopolski !!!!!!!!!!!!!!!!!

jednak chyba nie:-) zero kibicowskie po prostu, nie ma atmosfery, stad niechęc zarowno do spotkan z Wami jak i zapewne z Wronkami. A ile fajnych druzyn z KIBICAMI blaka sie po II i III lidze...

lubi nas niewielu, wiekszosc nienawidzi, BOJA sie wszyscy
Stary
Kibic
Na forum od 8871 dni

**

Odp: to będzie druga liga!!!!! 1-2 - 11/08/2002 18:36
Mamy tu ciekawa sytuacje - dyskusja kibicow roznych klubow z Wielkopolski na naszym forum (JuN pamietasz nasze rozmowy na forum Unionu Berlin? :).

Nie chce twierdzic, ze pierwsza liga to nie miejsce dla takich klubow jak Groclin czy Amica bo nie mam takiego prawa, ale mecze z takimi zespolami nigdy nie beda tym czym sa potyczki z Lechem, Legia czy Widzewem. Klub to nie tylko pilkarze i pieniadze - kibice i tradycje sa rownie istotne.

Gdy Lecha zabraklo w pierwszej lidze, wielu kibicow Pogoni tesknilo zatesknilo za tymi dramatycznymi pojedynkami z Poznaniakami, jestem o tym przekonany.

K M
Kibic
Na forum od 8953 dni

Odp: to będzie druga liga!!!!! 1-2 - 11/08/2002 18:38
> spadniemy jestem tego pewien :( nich tylko walcza. o to tylko chodzi, spac z
> honorem

Brawo SpeeD. Wzor kibica (juz po dwoch kolejkach tak optymistycznie jestes nastawiony co do przyszlosci twojego klubu). Skoro Pogon napewno spadnie to po co wogule chodzic na mecze? Po co dopingowac?!

Wiara czyni cuda... Moze i ty kiedys zaczniesz pisac z nieco wiekszym sensem. Zycze Ci tego i innym uzytkownikom forum.

"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
piwopio
Kibic
Na forum od 8607 dni

Odp: to będzie druga liga!!!!! 1-2 - 11/08/2002 18:46
YF&pinkfloyd <--- No, dobra racja , że są kluby, które mają dużo kibiców w niższych klasach rozgrywkowych, ale chyba mi nie napiszesz, że w Grodzisku ich nie ma??!
Na ostatnim meczu Dyskobolii było ponad 5 tysięcy ludzi, a tylko dlatego, że więcej nie ma miejsc i dlatego wielu zostało odesłanych z kwitkiem przed bramą, więc byłoby ok 6 tyś., a na przykład na ostatnim meczu Pogonii było 5,5 tysiąca!!!
Teraz weź sobie kalkulator do ręki i policz ile procent ludzi chodzi na mecze Pogoni i Dyskobolii... albo w Poznaniu!!!
Nic nie mam do kibiców Lecha, ale sorry wkurzają mnie takie opinie!!!

Adrian PS
Kibic
Na forum od 8957 dni

**

Odp: to będzie druga liga!!!!! 1-2 - 11/08/2002 18:50
KiLer kocham Pogon i zycze jej wszystkiego najlepszego, mam nadzieje ze w koncu zdobedzie mistrza ale mam wrazenie ze spadnie w tym sezonie czy mnie za to zabijesz ??? Moge sobie tak mylsec czy nie ?? Jak nie to mnie z tad wypierdol, ok ? Ale powiedz glosno (raczej napisz) nie mozesz sobie tak tu myslec !!!
A poza tym czemu sie mnie czepiasz ??? Inni tez tak mowili a tylko do mnie sie dojebales. Pomysl troszke.

YF
Kibic
Na forum od 8578 dni

Odp: to będzie druga liga!!!!! 1-2 - 11/08/2002 20:24
nie chce wam zasmicac forum, ale musze dopowiedziec, ze to nie jest po prostu normalna sytuacja. Pogon, klub z duzego miasta ma walczyc o utrzymanie (zalozmy, przeciez nic jeszcze nie wiadomo), gdzie wiadomo ze to jedyny wielki klub w promieniu jakis 200km. a w Wielkopolsce dzieki zaradnosci sa 3 kluby z czego najslabsza sytuaje finansowa ma rowniez ten z tradycjami i z miasta najwiekszego. Nic nie mam ani do Groclinu, Amiki czy tez Szczaki ale w pierwszej lidze chetniej widzialbym Arke, Lechie, Zagłebie czy Cracovie. Przykladow mozna podac wiele, a beda to druzyny, ktore cos wniosly do polskiej piłki (np. ŁKS, walczacy co roku o utrzymanie). To jest fenomen polskiej pilki, ze przy odrobinie pieniazkow Szczaka od pieciu lat co sezon awansuje i juz gra w gronie pierwszoligowcow. A powiedz mi jak wyglada w Grodzisku szkolenie mlodszych pilkarzy? ile macie druzyn juniorkow? ŁKS to byla "fabryka" pilkarzy i o to mi chodzi mowiac ze kluby sa zasluzone. Co do kibicow, wybacz, ale nie przekonasz mnie i nawet nie probuj. Co do kwestii sportowych to chcialbym w Kolejorzu napastnikow z Groclinu :-)

pozdrawiam zyczac Pogoni utrzymania, chociaz Wy sie cieszyliscie z naszego spadku.

pinkfloyd
Kibic
Na forum od 8815 dni

Odp: to będzie druga liga!!!!! 1-2 - 11/08/2002 20:35
Mnie właśnie chodzi o ten dreszczyk emocji przy meczach z Legią, Pogonią czy Widzewem. Na innych meczach tego nie ma... Nie mam nic do Groclinu, Amici czy innej drużyny z małej miejscowości. O.K.
NIGDY NIE SPADNIE...

Polska nARKA! Polska
K M
Kibic
Na forum od 8953 dni

Odp: to będzie druga liga!!!!! 1-2 - 11/08/2002 21:27
> KiLer kocham Pogon i zycze jej wszystkiego najlepszego, mam nadzieje ze w koncu
> zdobedzie mistrza ale mam wrazenie ze spadnie w tym sezonie czy mnie za to
> zabijesz ??? Moge sobie tak mylsec czy nie ?? Jak nie to mnie z tad wypierdol,
> ok ? Ale powiedz glosno (raczej napisz) nie mozesz sobie tak tu myslec !!!
A
> poza tym czemu sie mnie czepiasz ??? Inni tez tak mowili a tylko do mnie sie
> dojebales. Pomysl troszke.

No to jak w koncu jest? Masz wrazenie, ze Pogon spadnie czy jestes tego pewien? Co post to zmieniasz zdanie. Wiec to raczej ty pomysl...
A czepiam sie ciebie bo Pogon praktycznie juz zdegradowales do II ligi, a inni tylko zakladaja taka mozliwosc.

Bez odbioru!

"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
MaxyM
Kibic
Na forum od 8857 dni

Odp: to będzie druga liga!!!!! 1-2 - 11/08/2002 21:39
Ja wieze w Pogon, to dopiero dwie kolejki - pamietacie dwa sezony temu jak Groclin musial w rundzie wiossenje wygrac 15 z 16 meczow - i wygral ;). To byl zart, ale po dwoch kolejkach nie mozna przesadzac.
Zgadzam sie z przedmowcami, takie kluby jak Legia, Lech, Pogon, Widzew, Zaglebie Sosnowiec, Wisla, Slask, LKS powinny grac w jednej lidze, bo takie mecze oglada sie z przyjemnoscia. Tez nie mam nic do Amici ale ... - Amica ma dobra infrastrukture, ale atmosfera na meczach jest twozona przez ekipe przyjezdnych. Ostatni mecz z Legia tego dowodzi - przez 93 minuty bylo slychac tylko naszych kibicow. Mi imponuje KSZO - nie dosc ze maja piekny stadion to jeszcze dla kibicow przyjezdnych trybune zadaszona. Maja 9 zespolow modziezowych a w nich 419 pilkarzy zajmujacych sie profesjonalnie pilka - za pare lat moga byc potega - a kibice juz stwarzaja dobra atmosfere i o to chodzi.

Obrazek jpg wstawiony na forum

"...lata melanży, trzy dekady w branży..."
piwopio
Kibic
Na forum od 8607 dni

Odp: to będzie druga liga!!!!! 1-2 - 12/08/2002 00:55
YF <--- pytasz mi się jak szkolenie młodzieży? A co to ma wspólnego z wielkością miasta??? U nas idzie to w jak najlepszym kierunku... swoją drogą, to w tym sezonie 3 piłkarzy przeszło do pierwszej drużyny, z której to wyrzuconych zostało wielu dobrych, doświadczonych zawodników, dlatego tym bardziej trzeba podkreślić jak dobrzy to zawodnicy jeśli przypadli do gustu Kaczmarkowi!!!!!
W Lechu jest to przeprowadzane wręcz idealnie, ale pozory mylą... często jest tak, że Lech kupuję obiecujących, młodych zawodników ze szkółek piłkarskich, z mniejszych klubów, itp., żeby później chwalić się ilu to ma wychowanków Lech, no i żeby podreperować budżet!!!
...ale to i tak nie jest najgorzej, ponieważ żeby dostać licencję na występy w ekstraklasie było trzeba mieć ileś tam juniorów, czy coś w tym rodzaju i czytałem, że jeden klub z dużego miasta (z tego co pamiętam była to Legia, choć jeśli się myślę, to sorry!) zakupił kilka grup młodzieżowych z jakiejś szkółki, czy też "wprowadził ich pod swoje skrzydła" - wstyd!!!
ps. co do amiki, to macie racje, że tam nie ma atmosfery, co gorsza nawet chyba kibice nie próbują nic w tym kierunku robić!!! Żadnych flag...no sorry pomijając oczywiście kilka identycznych flag zakupionych przez klub, żeby stworzyć pozory, że są tu kibice. Pozory, ponieważ jak można sądzić, że są kibice, skoro praktycznie przez cały mecz ich nie słychać!!!

Old Boy
Kibic
Na forum od 8565 dni

Odp: to będzie druga liga!!!!! 1-2 - 12/08/2002 10:32
Zgadzam się, że ekstraklasa do dla mnie Legia, Wisła, GKS, Górnik Zabrze, Ruch Chorzów, Pogoń, Lech, ŁKS, Zagłębie Sosnowiec, Widzew, Śląsk Wrocław, itp - na wyjazdach drażni człowieka, kiedy jedzie się do Lubina czy Wronek, gdzie klub piłkarski jest "sztuczny". Nie ma atmosfery, tradycji i kibiców. Wszystko to jest chore. Dopóki rozgrywki będa w rękach PZPNu lepiej nie będzie. Jestem pewien, że nie długo zacznie sie "postępowanie upadłościowe" dla MKSu czyli jest szansa spuszczenia Pogoni do II ligi więc zacznie sie np. nieprzypadkowe nominowanie sedziów do prowadzenia meczów z udziałem Pogoni tak, aby sedziowali z wiadomym skutkiem .... Tak jak kiedys zrobil to Werner w meczu ze Stalą. W ekstraklasie nie bardzo jesteśmy PZPNowi potrzebni - podobnie jak Stomil Olsztyn (te dojazdy ...) - a swoją drogą , kto widział Wernera w piątek wieczorem jak wchodził do Radissona z dwiema flaszkami w ręku i mloda dupeczką w minówce która zakrywała ledwo tyłek ?.....

Pogoń to my!
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8957 dni

**

Odp: to będzie druga liga!!!!! 1-2 - 12/08/2002 12:46
No to jak w koncu jest? Masz wrazenie, ze Pogon
> spadnie czy jestes tego pewien? Co post to zmieniasz zdanie. Wiec to raczej ty
> pomysl...
A czepiam sie ciebie bo Pogon praktycznie juz zdegradowales do II
> ligi, a inni tylko zakladaja taka mozliwosc.

Bez odbioru!

Hmmmmm nie czepiaj sie to bedzie ok. poprostu nie wymieniaj ze mna zdania. Panie Redaktorze, mam wrazenie ze Pogon spadnie do drugiej ligi, za to co pisalem wczesniej serdecznie przepraszam poprostu zle sformulowalem zdania (chyba mnie za to nie cofniesz do pierwszej klasy ?) wiecej sie to nie powtorzy.

YF
Kibic
Na forum od 8578 dni

Odp: to będzie druga liga!!!!! 1-2 - 12/08/2002 21:43
> YF <--- pytasz mi się jak szkolenie młodzieży? A co to ma wspólnego z
> wielkością miasta??? U nas idzie to w jak najlepszym kierunku... swoją drogą, to
> w tym sezonie 3 piłkarzy przeszło do pierwszej drużyny, z której to wyrzuconych
> zostało wielu dobrych, doświadczonych zawodników, dlatego tym bardziej trzeba
> podkreślić jak dobrzy to zawodnicy jeśli przypadli do gustu Kaczmarkowi!!!!!

Pytam, bo nie wiem. O Amice II słyszałem, bo graja w III, a o rezerwach Groclinu nic. Moze to nie ma zbyt duzo wspolnego z wielkoscia miasta, ale jezeli Lech, Legia czy KSZO maja po kilkanascie druzyn mlodziezowych i rezerwy w np. III lidze, to chyba jednak o czyms swiadczy.
pozdrawiam

dary
Kibic
Na forum od 8617 dni

Odp: to będzie druga liga!!!!! 1-2 - 13/08/2002 09:20
nie sądzę. Chłopaki się rozkręcą, chociaż uważam, że pierwsze punkty zdobędą w V kolejce na Górniku. Gdyby został Bekdas to przypuszczalny skład Pogoni wyglądałby nastepująco: Tomasiewicz-Walburg, Bednarz, Kinczel, Mysona-Piotrowski,Pokładowski,Niciopulos,Misiura-Kaczorowski, Andruszko. Przecież cały czas obowiązywałby zakaz transferów. Sabriemu żal było kilkunastu tysięcy złotych dla Fornalaka.

POGOŃ TO MY !
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769177391 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005