| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Jeszcze raz Radek !!! - 03/08/2002 23:06
Gdyby Gondor pomyslal i nie wyrzócil Majdana to moze w pierwszym meczu nie padlo by tyle glupich bramek . .. A tak Radziu sam cwiczy a nasz bramkarz puszcza 5 goli w 1 meczu.heheheh
|
Pogoń ponad wszystko !!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jeszcze raz Radek !!! - 04/08/2002 00:27
W sumie to wydaje mi się ze wiekszosc bramek padło w sytuacji sam na sam...
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jeszcze raz Radek !!! - 04/08/2002 13:08
Wole zeby Majdan poszedł do lepszego klubu. Lubie go ale nie chcem zeby teraz wrocil do Pogoni bo szkoda by mi bylo Olszewskiego. Szkoda mi go po wczorajszym meczu (to smutne dla bramkarza puszczac tyle goli, tym bardziej ze nie bronil zle).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jeszcze raz Radek !!! - 04/08/2002 15:27
z tych pieciu wpuszczonych przez Slawka bramek tak naprawde tylko przy czwartej mozna miec do niego pretensje, wyciagnal jeszcze 2 setki wiec pisanie ze Radziu wpuscilby mniej jest zbyteczne. Poza tym gdyby on teraz gral w Pogoni skonczylby jak Matysek, ktory takze gral w Polsce w srednich klubach i wwielu momentach nie mial nic do powiedzenia, a bramki wpuszczone zrzucane byly mimo wszystko na jego garb!!
|
niewazne z kim sie spi - wazne zeby sie wyspac!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|