| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Legia-Vardar - 01/08/2002 00:38
Slaby meczyk, strasznie nudny w drugiej polowie cos sie ozywilo ale i tak slabo
chociaz padly 4 bramki. Dobry mecz Jozwiaka, fatalna postawa Stanewa mial praktycznie jeden strzal i wpuscil, co mial lapac to wybijal, karygodne !!!
100% Pogoń Szczecin
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Legia-Vardar - 01/08/2002 10:54
Nie wiem jak u was ale u mnie przez jakieś 15 minut obraz był nieruchomy i nie było słychać kometatora. Ale ogólnie: wynik dobry, mecz słaby, od Barcy będą wjeby. A kucharz mało się nie zamał przy 1 bramce hiehie ))) Niedługo nasi piłkarze będą umieli rbić efektowne nożyce "w światowym stlu". Na razie musi nam wystarczć parada Kucharskiego 
TYLKO POGOŃ!
|
***** Kibicuję Pogoni, reszta się nie liczy *****
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Legia-Vardar - 01/08/2002 16:43
Przesada z ta krytyka.
Jak na aktualne mozliwosci Legii i fakt, ze nie zaczela sie jeszcze liga nie bylo tak zle.
Nie wiem Speed co masz do Stanewa. Popelnil tylko jeden blad przy dosrodkowaniu w 1. polowie. Pozniej juz bronil conajmniej przyzwoicie. Niektore pilki mu odskakiwaly ale wez pod uwage, ze caly czas padalo.
Jedno wiadomo juz na pewno. Po odejsciu Mieciela Legia ma problem w linii ataku. Yahaya nadaje sie co najwyzej do rezerw. Svitlica tez nie jest pilkarzem najwyzszych lotow, a sam Kucharski (nawet w swietnej formie) to za malo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
-