Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Jak przywitac Wernera ? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Ali
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8958 dni

Jak przywitac Wernera ? - 30/07/2002 11:58
Jestem ciekaw co sadzicie o Piotrze Wernerze.Jak powinnismy go przywitac w hali SDS, gdzie napewno bedzie obecny ?
Podjal kilka kontrowersyjnych decyzji i udzielil kilku rownie kontrowersyjnych wywiadow uzywajac czasem za duzo przymiotnikow.
Jednym zdaniem "wpadl i pozamiatal".
Czasem wygladalo to jakby sam "wymierzal sprawiedliwosc".
Co sadzicie o jego osobie ?

pzdr;)

Shaggy
Kibic
Na forum od 8663 dni

Odp: Jak przywitac Wernera ? - 30/07/2002 12:09
Z jednej strony gośc kontrowersyjny ale ma głowe na karku. Nie pozwala wodzić sie za nos. Jeżeli komus nie odpowiadają jego warunku nie piepszy sie nie to nie.Weźmy sprawe Majdana kto oddał by zawodnika za friko do innego klubu.
Myśle że napewno nie powinno go się przywitać wizdami

TYLKO POGOŃ

RAN
Kibic
Na forum od 8685 dni

Odp: Jak przywitac Wernera ? - 30/07/2002 12:18
Gość ma jaja i takiego nam trzeba.
Może i jest czasami ostry w wypowiedziach ale napewno Pogoń na tym nie ucierpi.
Jak dla mnie właściwy człowiek na właściwym miejscu.

celciusz
Kibic
Na forum od 8918 dni

Odp: Jak przywitac Wernera ? - 30/07/2002 13:08
taki gosc od dawna byl potrzebny w Pogońi zrobil porzadek i moze wrszcie bedzie porzadek w klubie!!!!!!!!@@@@@@@@@@@@

Hermes1
Kibic
Na forum od 8579 dni

Odp: Jak przywitac Wernera ? - 30/07/2002 13:13
Was zupełnie poj...... . Werner i porządek w klubie??? Porozmawiamy o porządku zrobionym przez niego za jakiś czas. Wszak nadzieja jest matką głupich, aczkolwiek każdą matkę trzeba kochać. Przekrzyjcie na oczy Panowie.

tomekpio
Kibic
Na forum od 8578 dni

Odp: Jak przywitac Wernera ? - 30/07/2002 13:18
oby nie sprzedawał meczów bo podobno lubił!

tomekpio
--
Kibic
Na forum od 8722 dni

Odp: Jak przywitac Wernera ? - 30/07/2002 13:23
Ja gwizdze na Wernera bo to male gowno

Ali
Kibic
Na forum od 8958 dni

Odp: Jak przywitac Wernera ? - 30/07/2002 13:30
Bartollo moglbys sie pokusic o jakas ciekawsza wypowiedz :D

wien
Kibic
Na forum od 8714 dni

**

Odp: Jak przywitac Wernera ? - 30/07/2002 14:00
ja mysle ze werner to marionetka w rekach gondora ktory chce miec dobra opinie publiczna

wien

Na Zawsze POGOŃ
J_B
Kibic
Na forum od 8582 dni

**

Odp: Jak przywitac Wernera ? - 30/07/2002 15:01
Ktoś taki jest potrzebny do podejmowania trudnych decyzji
J^B

:ukliam2::2up:J^B:2up::ukliam2:
celciusz
Kibic
Na forum od 8918 dni

Odp: Jak przywitac Wernera ? - 30/07/2002 15:41
niektorzy to najchetniej dali by chyba zawodnikom wolna reke codo zarobkow i tak dalej ciekawe co by z tego wyszlo.jedno jest pewne zawsze powinien rzadzic prezes i zarzad tak jhest w normalnych klubach a zawodnicy maja grac a nie sobie strxzelac fochy i udawac wielkich gwiazdorow ktorymi nie sa!!!!!!!!!#@#$hahhahahha

Adrian PS
Kibic
Na forum od 8957 dni

**

Odp: Jak przywitac Wernera ? - 30/07/2002 15:45
Werner jest roszke stukniety :) Ale podziwiam go za to ze potrafi wyrazic swoaja opinie. W klubie nikt mu nie podskoczy i utrzyma porzadek ale jak bedzie mial za duzo swobody to speprzy pare rzeczy wanych dla nas kibicow !

100% Pogoń Szczecin

Hold skladam temu miastu...
Luk
Kibic
Na forum od 8607 dni

Odp: Jak przywitac Wernera ? - 30/07/2002 18:09
JA uważam ze taki czloweik jest potrzebny.Mowi co mysli-nie owija w bawlne.narazie sie ciesze ze jest w klubie.bedzie z neigo porzytek.przyklad??to z Majdanem!skoro on jest Pogoni to oczywiste ze za wyporzyczenie musi byc kasa.przeciez Pogoni potrzebna jest kasa.BRAVO WERNER:D

Tam gdzie POGOŃ tam i ja!!!
fenster
Kibic
Na forum od 8583 dni

Odp: Jak przywitac Wernera ? - 30/07/2002 18:15
ludzie opamiętajcie sie,zdecydowanie i stanowczość to nie to samo co hamstwo i głupota.Jeśli ktoś kto sprowadza piłkarzy niechcianych w 3 lidze a mowi że w Pogońi niepotrzebni są tacy gracze jak Majdan ,Drumlak,Skrzypek czy Dymkowski to jest to głupota i brak szacunku dla tych którzy już w Szczecinie coś pokazali i osiągnęli.

Obrazek jpg wstawiony na forum
YF
Kibic
Na forum od 8578 dni

Odp: Jak przywitac Wernera ? - 30/07/2002 18:24
> JA uważam ze taki czloweik jest potrzebny.Mowi co mysli-nie owija w
> bawlne.narazie sie ciesze ze jest w klubie.bedzie z neigo porzytek.przyklad??to
> z Majdanem!skoro on jest Pogoni to oczywiste ze za wyporzyczenie musi byc
> kasa.przeciez Pogoni potrzebna jest kasa.BRAVO WERNER:D

wiec Radzio teraz wezmie prawnika, pojdzie do PZPN i dostanie swoja karte na reke, bo Pogon ma zobowiazania finansowe wobec niego. Co sie stanie? nic. Majdan straci sezon, a za rok to juz nikt nie bedzie pamietal o meczu z USA. na to ze zagra w Pogoni nie widze szans.

lubi nas niewielu, wiekszosc nienawidzi, BOJA sie wszyscy

lubi nas niewielu, wiekszosc nienawidzi, BOJA sie wszyscy
Hermes1
Kibic
Na forum od 8579 dni

Odp: Jak przywitac Wernera ? - 30/07/2002 19:29
No i proszę, nie musiałem długo czekać byście zaczęli śpiewać na inną nutę o panu Wernerze

kingaps
Kibic
Na forum od 8626 dni

Odp: Jak przywitac Wernera ? - 31/07/2002 00:54
Musimy rozdzielić dwie rzeczy. Czy chemy coś osiągnąc jako klub czy też być towarzystwm wzajemnej adoracji.
Rozumiem rozżalenie wielu kibiców z powodu odejścia Dymka z Pogoni. Może powiino się to odbyć w innej atmosferze np. z udziałem kibiców, którzy podziękowaliby mu za lata spędzone w klubie, za wspaniałą momentami grę.
Ale zarówno dla niego jak i dla Radka nie widze miejsca w klubie. Dlaczego? Uważam , że Radek powinien grać w silniejszym klubie niż Pogoń i to jako I bramkarz a nie rezerwowy. W kraju to może być tylko Legia :)) i Wisła (co by to się działo jakby podpisał z nimi kontrakt, chyba taki sam byłby szum jak z przejściem Dymka do elcha). Ma już wkońcu 30 lat. Mamy także na jego miejsce Sławka Olszewskiego. Chyba wszyscy się zgodzą że godnie zastępuje Majdana. Ale i on odejdzie za 3-4 lata i na jego miejsce musi być ktoś równie dobry. A jak będzie grało w klubie dwóch takich jak oni to młodzi nie będą wstawiani nawet na mecze towarzyskie czy o pietruszkę.
Podobne sytuacja jest z Dymkiem. Jako napastnik już się chyba wypalił (oby nie). Kiedyś nazywany największym sępem pola karnego w Polsce, w ostatnim sezonie strzelił tylko 5 goli. Czas dać szansę młodszym.
I to właśnie miał na myśli Werner mówiąc że na Twardowskiego nie potrzebujemy Majdana. Jeśli tak myślał to uważam , że postąpił słusznie i perspektywicznie.
Natomiast jeśli jego wypowiedź podszyta jakąś małostkowością, obrażeniem się na słowa Radka, to może być złe dla klubu.
Chętnie podyskutuję ale merytorycznie na temat poczynań nowego Zarządu klubu, ale podkreślam merytorycznie
mój adres e-mailowy : [email protected]

Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.

PO - PiS 9:6 F*CK ! F*CK !

Mordę może mam nie w tamburyn, ale mam zasady
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8959 dni

Odp: Jak przywitac Wernera ? - 31/07/2002 10:00
kingaps moze jakis felieton napiszesz ? :)

Tylko MKS POGOŃ SZCZECIN !

fenster
Kibic
Na forum od 8583 dni

Odp: Jak przywitac Wernera ? - 03/08/2002 22:38
po tym co dziś wiemy(5:0) to przwitanie będzie bardz ,,ciepłe''

Obrazek jpg wstawiony na forum
J_B
Kibic
Na forum od 8582 dni

**

Odp: Jak przywitac Wernera ? - 03/08/2002 22:42
Wycofuje sie z tego co powiedziałem, Werner nie jest nam potrzebny

:ukliam2::2up:J^B:2up::ukliam2:
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769194935 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005