Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Bilety na Pogon << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Junior
Pogoń Szczecin
IP: zapisany
Na forum od 8959 dni

Bilety na Pogon - 27/07/2002 11:15
16 i 25 :) i 2 tys. !! sa karnety ! :)

Tylko MKS POGOŃ SZCZECIN !

BJK
Kibic
Na forum od 8957 dni

*

Odp: Bilety na Pogon - 27/07/2002 12:14
a nie podano dla kogo sa bilety ulgowe??? mam nadzieje ze dla wzsystkich a nie jak bylo pod koniec sezonu ze tylko dla podstawowek....!!?????
Jak tak to sie wkur......! i pewnie nie tylko ja!

Pozdr.
POGON FOREVER!

"...Bądź dumny z tego kim jesteś..."

POGOŃ SZCZECIN

HWDP na zawsze HWDP
K M
Kibic
Na forum od 8953 dni

Odp: Bilety na Pogon - 27/07/2002 13:08
Oj Gondor, Gondor. Zastanow sie nad tym jeszcze raz i porzadnie to przemysl, bo mozesz stracic nie tylko kase ale i kibicow. Kogo stac na wydatek 26 zl co dwa tygodnie, pomijajac juz wyjazdy ktore sa zdecydowanie drozsze! No forumowicze mozecie sie teraz wykazac - rzucajcie pomysly jak zaprotestowac przeciw takim ruchom Leszka.

"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
Steryd
Kibic
Na forum od 8827 dni

**

Odp: Bilety na Pogon - 27/07/2002 15:15
mozna w srode na WDSie-dla niepoinformowanych w tym dniu odbedzie sie uroczysta prezentacja zespolu.mozemy rowinez zaprotestowac na meczu z widzewem.powiesmy jakis transparent,ale taki naprawde duzy.obawiam sie ze frekwencja spadnie.mam tez innym pomysl,ale bardzo ciezki.moze by tak wystapic z incjatywa do wladz klubu odnosnie stoczniowcow.w koncu to 5 tys ludzi,ktorych na pewno nie bedzie stac na wejscie na mecz.moze gondor sie zlituje i wpusci za darmo,oczywiscie za okazaniem stosownego dokumentu

1948
rob :)
Kibic
Na forum od 8855 dni

**

Odp: Bilety na Pogon - 27/07/2002 16:19
pieprzenie , w zeszłym sezonie (na poczatq) było 16 i 26 i nikt nie marudził a teraz nagle nie stac kibicow na to ? jasne ... tylko zeby te biltety ulgowe były dla osob ponizej 18 lat a nie dla postawowki i emerytow :P

Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
kingaps
Kibic
Na forum od 8626 dni

Odp: Bilety na Pogon - 27/07/2002 16:56
Doczytajcie najpierw cały news a potem krytykujcie. Fakt ceny biletów nie uległu zmianie, ale w porównaniu do byłego prezesa, ten wprowadził karnety dla kibiców (nie VIPów) w cenie 150 zł, co daje cenę biletu na mecz 10 zł , czyli karnet w cenie 6 normalnych i 10 ulgowych.
I to jest wg mnie najlepsze rozwiązanie. W tym celu powinny iść zmiany. Jeszcze tylko gdyby karnety byłu na numerowane miejsca oraz rozróżnił ceny karnetów w zależności od sektora np. łuk po 100, a pozostałe po 150. to byłby ideał.
Przy okazji Les rozwiązałby kwestię naszego (wiele razy tu omawianego) młyna.

Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.

PO - PiS 9:6 F*CK ! F*CK !

Mordę może mam nie w tamburyn, ale mam zasady
kingaps
Kibic
Na forum od 8626 dni

Odp: Bilety na Pogon - 27/07/2002 16:57
Doczytajcie najpierw cały news a potem krytykujcie. Fakt ceny biletów nie uległu zmianie, ale w porównaniu do byłego prezesa, ten wprowadził karnety dla kibiców (nie VIPów) w cenie 150 zł, co daje cenę biletu na mecz 10 zł , czyli karnet w cenie 6 normalnych i 10 ulgowych.
I to jest wg mnie najlepsze rozwiązanie. W tym celu powinny iść zmiany. Jeszcze tylko gdyby karnety byłu na numerowane miejsca oraz rozróżnił ceny karnetów w zależności od sektora np. łuk po 100, a pozostałe po 150. to byłby ideał.
Przy okazji Les rozwiązałby kwestię naszego (wiele razy tu omawianego) młyna.

Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.

PO - PiS 9:6 F*CK ! F*CK !

Mordę może mam nie w tamburyn, ale mam zasady
K M
Kibic
Na forum od 8953 dni

Odp: Bilety na Pogon - 27/07/2002 17:43
kingaps: 150 zl to cena karnetu za jedna runde!!! A wiec srednio na jeden mecz wychodzi 21-22 zl! Jakie widzisz w tym korzysci dla kibicow kupujacych bilety ulgowe????

"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8957 dni

**

Odp: Bilety na Pogon - 27/07/2002 21:42
KiLeR czemu ty nie masz takiego fajnego zoltego napisu przy nicku jak JuN ?
:)

100% Pogoń Szczecin

Hold skladam temu miastu...
aRe
Kibic
Na forum od 8617 dni

**

Odp: Bilety na Pogon - 28/07/2002 12:34
No wlasnie? Przecez tez jestes redaktoem? Napisz sobie ciś innego.

INA & POGOŃ

Pogoń ponad wszystko !!!
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769204354 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005