| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Moze Łukasz Madej - 10/07/2002 08:48
Serwis www.ekstraklasa.com.pl podal ostatnio wiadomosc iz reprezentant, zwyciezca czegos tam jakiejs olimpiady czy mistrzostw europy zostal zwolniony z Ruchu Chorzów, Przypomne ze to jest bardzo dobry napastnik, a wiec mam sugestie aby dac mu szanse w Pogońi...
n0 n4m3 t34m ----->
|
n0 n4m3 t34m ----->
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Moze Łukasz Madej - 10/07/2002 16:08
Myślę zę madej był by tak samo potrzebny Pogońi jak i olszar bo sie nie oszukujmy napastników dobrych dawno nie było...........................................co kaczor brasilia a może dymek ............................szukać napastników
|
mlubiatowski
mlubiatowski
|
|
|
|
Odp: Moze Łukasz Madej - 10/07/2002 16:09
Myślę zę madej był by tak samo potrzebny Pogońi jak i olszar bo sie nie oszukujmy napastników dobrych dawno nie było...........................................co kaczor brasilia a może dymek ............................szukać napastników
|
mlubiatowski
mlubiatowski
|
|
|
|
Odp: Moze Łukasz Madej - 10/07/2002 16:09
> Serwis www.ekstraklasa.com.pl podal ostatnio wiadomosc iz reprezentant,
> zwyciezca czegos tam jakiejs olimpiady czy mistrzostw europy zostal zwolniony z
> Ruchu Chorzów, Przypomne ze to jest bardzo dobry napastnik, a wiec mam sugestie
> aby dac mu szanse w Pogońi...
> n0 n4m3 t34m ----->
mlubiatowski
mlubiatowski
|
mlubiatowski
mlubiatowski
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Moze Łukasz Madej - 11/07/2002 10:56
Transfer Madeja to bardzo dobry pomysl. Jestem na TAK!! A tak w ogóle proponuje pilkarzy z roczników 82 i 83 ( np. ŁKS ). Stawiać na młodzież także ze Szczecina ( np. Żebrowski )
Na zawsze Pogoń, na zawsze piwko :-)
|
Na zawsze Pogoń, na zawsze piwko :-)
|
|
|
|
Odp: Moze Łukasz Madej - 11/07/2002 12:54
Jest duzo utalentowanych pilakrzy takich jak Madej Moskala czy Olszar wiec Madej i Olszar odeszli z klubow wiec Albinek niech ich szybko sciaga ....
Przeczytajcie to co ja napisalem ,,Do Pana Albina Mikulskiego '' i wyrazcie opinie na temat tego postu
|
|
|
|
- 1
-
|