| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
A jednak bez licencjii... - 03/07/2002 22:14
PAP/03 lipca 2002 20:58
Górnik Zabrze i Pogoń Szczecin bez licencji
Komisja ds. Licencji Klubowych Polskiego Związku Piłki Nożnej (PZPN) rozpatrzyła w środę wnioski 16 klubów ekstraklasy o przyznanie licencji na sezon 2002/2003 i odmówiła wydania licencji Górnikowi Zabrze oraz Pogoni Szczecin.
Obu klubom przysługuje odwołanie do Komisji Odwoławczej ds. Licencji w terminie 4 dni od daty doręczenia orzeczenia.
W przyszłym tygodniu rozstrzygnie się kwestia przyznania licencji dla Polonii Warszawa, Zagłębia Lubin i Szczakowianki Jaworzno. Do wniosków tych klubów komisja miała zastrzeżenia.
Pozostałych 11 zespołów otrzymało licencje i może być pewnych, że w najbliższym sezonie zagra w pierwszej lidze piłkarskiej.
Fajowo, co?Gondor głupi kutas,nie potrafi załatwic takiej sprawy,mimo że licencja była w zasięgu ręki.Ciekawe co z tego wyniknie.Ja jednak jestem dobrej myśli.
|
|
|
|
|
Odp: A jednak bez licencjii... - 04/07/2002 02:01
Dziad po chuj wpisujesz i to w dodatku w nowym wątku, to co redakcja kilkanaście minut wcześniej umieściła na stronie.
Wyrzucili cię z tamtego forum czy co, że tak robisz ?
Umiemy czytać, więc na przyszłość nie dubluj news'ów.
|
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
PO - PiS 9:6 F*CK ! F*CK !
Mordę może mam nie w tamburyn, ale mam zasady
|
|
|
|
Odp: A jednak bez licencjii... - 04/07/2002 09:21
> Dziad po chuj wpisujesz i to w dodatku w nowym wątku, to co redakcja kilkanaście
> minut wcześniej umieściła na stronie.
Wyrzucili cię z tamtego forum czy co, że
> tak robisz ?
Umiemy czytać, więc na przyszłość nie dubluj news'ów.
Nie dubluje,na strone nie wchodziłem,wpisałem po przeczytaniu na onecie.Na forum wątku nie było.I co to znaczy "TAMTEGO FORUM" matołku?
|
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|